Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ha már kipurcant az akkumulátor és nincs garancia se, akkor én is mindenkép kivenném azt a rossz akkumulátort. Sajnos a Litium akkumulátor pont olyan amivel nem szabad szórakozni.
Hogy mi történik ez sok mindentül függ, sokat számit maga a hangszóróban lévő elektronika. Vannak olyan hangszórók amik hálozatról 60 wattot tudnak, akkuről meg 30-at azaz a felét. Ilyen a Harman Onyx 3 is ami nővéremnek van.
A Charge 2+ például akkumulátor nélkül nem add hangot se, bekapcsol de hang nincs.
Szóval vannak hangszórók amik kizárolag akkuről müködnek.
Tudtommal a Dockin is ilyen, igy ezért nem használtam sose töltés közben.
Nem tartottam jó ötletnek hogy az akku töltés közben használjam is.
Talán 50% hangerőn még elképzelhető az ötlet de nagyobban nem.Egyébként most láttam aliexpressen egész jó áron megy a Doss SOUNDBOX Color.
Nekem az Earfun Got talán a kevés basszus miatt cserélném, valakinek van véleménye róla? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest