Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Nem próbáltam cseréltetni az aksit. Mikor töltőn van akkor 2 fehér led villog, mikor feltöltődött akkor csak 1 szóval ilyen téren tényleg nincs gond. Bekapcsolás után van, hogy jó a kijelzés aztán pár perc múlva átvált két villogó ledre vagy teljesen kikapcsolnak a ledek. Leginkább délután/este van használva ezért a hangerő is majdnem minimumon van, a gyerekeknek megy róla este elalváshoz a picúr rádió most kb. két hete nem volt töltőn szóval azért nem árt ha jó a kijelzés mert most így esélytelen megjósolni mennyit bír még, nagy mázli, hogy legalább a végén villog a piros led de ha kint vagyok a telken vagy a garázsba ott már ilyenkor késő mert nem tudom tölteni. Azt, hogy mennyi idő alatt van tele nem tudom mert ha tölteni kell felrakom este töltőre reggel leveszem és ennyi, talán olyan 4 óra lehet a valós érték de sose mértem.
-
otoaak
tag
Nincs alapzaj nálam ha teljesen közel hajolok se ad ki semmilyen hangot nincs se zúgás se semmi. Az aksi probléma valós de legtöbbször csak a kijelzés érintett. Nekem fél éve van meg, az üzemidővel nincs gondom, a töltöttség kijelzése viszont már a kezdetek óta rossz. Ha kezd lemerülni villog a piros led az jól működik kb. fél órát még elmegy, mindenesetre bosszantó, hogy ilyen apróságot ennyire elcsesztek egy ilyen drága cuccnál.
2 év után ha napi használatba van a készülék teljesen reális az üzemidő csökkenés az nem az extreme hibája ennyit tudnak a mai aksik.
-
Krill77
őstag
No de ha egy pl 10 ezres hangszórót 10 ért arul, miért tole vegyem es miert ne boltból? Es ha már fel van nyitva miért nem olcsobb? Ha regi, nincs gari, hajtva is volt. A Bluetooth hangszóró olyan mint a tojás, egyre megy tönkre az akkuja. Ami regi azt nagyon nyomott aron szabadna arulni. Ha el is akarod adni. De ezek az idiotak nem akarják. Fel secundum ra keresni az árára barminek. Vagy tényleg ennyire hülyének lehet nézni az embereket? Félelmetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi