- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19130 üzenetére
"Amúgy ezt a videót használom mindenhez."
Ennél szvsz. van jobb (ingyenes, nem csak fehér-zaj van benne, és nem agyontömörített forrás)." ... visszaigazolást nézni a termék beregisztrálásáról?"
Az oldal tetején "katt" a kis figurára → My Profile → letekersz az aljára, és a "my product registrations" alatt ott kell legyen a hangszóró. "View registration" → "Warranty Valid Until"#19131 carl18
"Nekem 0.41 a Firmware verzió."
Van már 0.46 is (nekem legalábbis jelezte az app), de én nem izgatom vele magam. Megvárom Oluv új fw.-jét ..." ... sikerült meg találni mi a hiba." – én azt hittem ez világos. Korábban én is írtam, hogy sz*rul váltják a forintot + 1:1-be az Eurót és a Dollárt. Már utóbbin is bukik az ember ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest