Hirdetés
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
üdv
Na egy kis tapasztalat.
Nekem sdy019 volt, de kiment rajta valszeg a végfok. Sokat bírt az akkuja és elég volt a hangereje is. Aztán rendeltem egy xiaomit. A xiaomi cucc, nekem nem jön be. Túl erőlteti a mélyet. Én targoncán hallgatom, otthon meg az asztalra van letéve, de sajnos minden berezonál tőle. Egy sapkát vagy könyvet alá kell tenni hogy ne ciceregjen semmi se. És hangerőben is elmarad az sdy-től. Az üzemidő is csak kb 50-60%-a lehet. És árban meg azért jó pár euróval drágább. És hiába a sok mély, muszály belőle visszavenni. Az sdy-t mindegy volt hova raktam.
Az sdy-ből viszont volt szerencsém rendelni másnak is. Nekem még az elejébe sikerült vennem azzal nem volt sose kapcsolódási gond. Az újabbaknál viszont néha meghülyül az elektronika. Ha hihetek az idős Usernek. (egy nyugdíjasé lett) Nem mindig bírta kikapcsolni. Szegény volt úgy hogy el kellett hogy dugja és betakarta, hogy tudjon tőle aludni.
Ezek után még egy blitzwolf f4-et próbálnék ki. De ha az se jön be megyek a jól bevált sdy vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest