Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
Megjött végre a BlitzWolf F4, itt a beígért pár szó róla

Elég masszív, jól összerakott cucc és meglepően nehéz. A krómozott gombok kicsit olcsónak hatnak, de nem zörögnek, mint ahogy valamelyik tesztben olvastam. Külső teljesen rendben van.
Nem hallottam sok más BT hangszórót, szóval azokkal nem tudom összehasonlítani, de nagyjából tudom, hogy minek hogy kéne szólnia.
Az F4 szerintem elég jól szól, van közép és mély is, nekem a magas egy kicsit kevés. Nem olyan hangos, mint gondoltam és magas hangerőn torzít is egy kicsit, szóval egy kerti partira nem a legjobb választás, de lakásba szerintem elég. Ha magán a hangszórón max-ra állítom a hangerőt, akkor van egy kis alapzaja ,mikor éppen nem megy semmi zene, de nem vészes.Akksiról még nem tudok mit mondani, 4000mAh elég 8-10 órára biztos.
Elég sok olcsó és jónak tűnő BT hangszórót árulnak a neten, szóval lehetnek még más jó vételek is, de ez az F4 egyértelműen ajánlott.
Elégetett vagyok vele, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest