- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
Megjött végre a BlitzWolf F4, itt a beígért pár szó róla
Elég masszív, jól összerakott cucc és meglepően nehéz. A krómozott gombok kicsit olcsónak hatnak, de nem zörögnek, mint ahogy valamelyik tesztben olvastam. Külső teljesen rendben van.
Nem hallottam sok más BT hangszórót, szóval azokkal nem tudom összehasonlítani, de nagyjából tudom, hogy minek hogy kéne szólnia.
Az F4 szerintem elég jól szól, van közép és mély is, nekem a magas egy kicsit kevés. Nem olyan hangos, mint gondoltam és magas hangerőn torzít is egy kicsit, szóval egy kerti partira nem a legjobb választás, de lakásba szerintem elég. Ha magán a hangszórón max-ra állítom a hangerőt, akkor van egy kis alapzaja ,mikor éppen nem megy semmi zene, de nem vészes.Akksiról még nem tudok mit mondani, 4000mAh elég 8-10 órára biztos.
Elég sok olcsó és jónak tűnő BT hangszórót árulnak a neten, szóval lehetnek még más jó vételek is, de ez az F4 egyértelműen ajánlott.
Elégetett vagyok vele, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest