Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66 #10541 üzenetére
Minden relatív, mi a sok vagy kevés. Előtte envaya 150 volt, annak rossz volt az aksija, 10 percet se ment, ott normális volt, hogy powebank nélkül hozzá se nyúlok. Az előtt jbl clips, ott viszont nem is emlékszem, hogy valaha töltenem kellett volna. Kisarkítva persze. De bármikor kellett, bevethető volt. Én mondjuk ritkán használom, itthon soha, 2-3 hetente, de már kezdem megszokni, hogy rögtön power bank is kell hozzá. Ez amúgy pár órát elmenne aksiról.
Telefonkihangosításra ritkán használom, max ha hívnak zenehallgatás közben, de nekem elalvás után egy ilyen trallala a biztos ébredést jelenti. Úgyhogy utazás közben nem is kockáztatok, szép csendesen alszok el, max kicsit dudorászok...
.
Amúgy sosem fogok rájönni, hogy ennek mi értelme, hacsak nem el lehet adni a 80-as években ragadt usereknek, mint fícsör. Akkor volt nagy divat a 7 zenés kvarcóra és társai. Seven Melodyes!!! Woooow@(#10533) <Adamsky> már gondolkodtam rajta, hogy indítok egy posztot, amiben mindenki leírhatja a tapasztalatát, hogyan küzd a mindent elborító ledek és dallamok ellen.
Pl az amd gyári cpu hűtőventilátora is (nem viccelek, ez tényleg ilyen) világít!!! és "színejátszós, csodaszép" módon.
a világ egyik legfeleslegesebb dolga. És mivel nincs rajta a gép oldala, ha este töltök le, mindig rá kell dobnom egy pokrócot, különben fényárban úszik az egész szoba. A 4 usb-s gyorstöltőt meg szét kellett szednem és fekete zugsorcsövet melegíteni a 2 ledre, mert nem lehetett tőle aludni. Utazósnak vettem, szállodában az éjjeliszekrény fölött, szinte olvasni lehetett a fényénél. És el tudják adni, mint fícsör!!!! Az aliexpressen külön kiemelik. És az emberek az utcára tódulnak, és ünnepelnek. És hány ilyen sztorim van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ruha
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő