Hirdetés

Aktív témák

• Chain|Q

tag

Heh, ez a Mistralos duma nagyon ut... :)

En a Bluefishben buktam be egy Abit NF7-est (full dead), meg egy 256MB-s DDR RAM-ot. (Amirol mellesleg utobb kiderult h. jo, azota is megy. Engem ott akkor ez nem erdekelt, csak menjen a gep, tobbe lett volna nekem ha nem megy.) A szervizvezeto meg miutan elozo nap koltottem el naluk kb. negyedmilliot, arra se meltatott hogy ne kuldjon el a jo edes ***** anyamba. Abba sikerult belekotnie, hogy szerinte rosszfajta csavarral tettem fel az alaplapot. (!) Miutan ez volt kb. a sokszazadik gep (~10 eve szerelgetek PC-ket, meg olyan hardvereket amivel o az eletben nem fog talalkozni) amit jomagam is osszeraktam, ez a kijelentese kisse nyugtalanna tett... Vicces modon egyebkent o volt az aki a ''javitas es bevizsgalas'' utan forditva dugta fel az USB dugot az uj alaplapra, amitol kafa zarlat lett... Meg jo hogy azt nem velem ohajtottak kifizetetni. Enyhen szanalmas volt. (Hogy kozben a tapot is kicsereltek egy hasznalt gagyibb masikra, mert hogy azt hittek az halt be, es vegul elfelejtettek visszacserelni, arrol mar nem is beszelek...) Mindegy, oda se megyek tobbet, egyszer is hiba volt.

Remelem ezt nem olvassa az akie az ominozus gep lett, mert o meg hozzam nem jon tobbet. :D

Aktív témák