Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
Chain|Q
tag
Heh, ez a Mistralos duma nagyon ut... :)
En a Bluefishben buktam be egy Abit NF7-est (full dead), meg egy 256MB-s DDR RAM-ot. (Amirol mellesleg utobb kiderult h. jo, azota is megy. Engem ott akkor ez nem erdekelt, csak menjen a gep, tobbe lett volna nekem ha nem megy.) A szervizvezeto meg miutan elozo nap koltottem el naluk kb. negyedmilliot, arra se meltatott hogy ne kuldjon el a jo edes ***** anyamba. Abba sikerult belekotnie, hogy szerinte rosszfajta csavarral tettem fel az alaplapot. (!) Miutan ez volt kb. a sokszazadik gep (~10 eve szerelgetek PC-ket, meg olyan hardvereket amivel o az eletben nem fog talalkozni) amit jomagam is osszeraktam, ez a kijelentese kisse nyugtalanna tett... Vicces modon egyebkent o volt az aki a ''javitas es bevizsgalas'' utan forditva dugta fel az USB dugot az uj alaplapra, amitol kafa zarlat lett... Meg jo hogy azt nem velem ohajtottak kifizetetni. Enyhen szanalmas volt. (Hogy kozben a tapot is kicsereltek egy hasznalt gagyibb masikra, mert hogy azt hittek az halt be, es vegul elfelejtettek visszacserelni, arrol mar nem is beszelek...) Mindegy, oda se megyek tobbet, egyszer is hiba volt.
Remelem ezt nem olvassa az akie az ominozus gep lett, mert o meg hozzam nem jon tobbet. :D
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest