- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
netchan
tag
Hali!
Pontokba foglalom kivancsisagom targyait ;-)
1. Garis kérdés: Egy 40G IBM 7200-es vinyót ~30k korul arulnak a pesti boltokban egy ev garival.
Ugyanez a tipus 40k azokban a boltokban, ahol allitasuk szerint tiszta uton kerul be a cucc, es 3 ev garit is adnak ra.
Realis ekkora (1/3) arkulonbseg a ket verzio kozott? Mert akkor nincs mit csodalkozni a jelenlegi gyakorlaton.
2.Nagyjabol le tudnad irni a fenti ket beszerzes utvonalat (gyartotol a kiskerig), illetve hogy hol kepzodik ez az extra koltseg?
3.En ugy vagyok a dologgal, hogy addig nem veszek meg egy cuccot, amig nem jon ossze annyi le, hogy beleferjen egy minosegi darab, jo helyrol. Akik hozzam hasonloan gondolkodnak (habar egyelore mi kisebbseg vagyunk) hajlandoak lennenek aldozni azert, hogy a megvasarolt termek tiszta forrasbol jojjon, ha ezzel kezzel foghato elonyok is jarnak pl gari. Én saccra 10%-ra saccolom azt a felarat, ami meg nem riasztana el mashova. (Olcsobb cuccoknal inkabb 10-20%, dragabbaknal 5-8%)
Szerinted ebbe a keretbe beleferne a dolog? Ha nem, mekkora lenne az atlagos arkulonbseg a jelenlegi rendszerhez kepest?
4.Fent tudna maradni egy ilyen bolt?
Remelem erthetoen fogalmaztam, bar a hetfo reggelek altalaban sokkosan hatnak ram
n
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával