- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsánat, ha nagyon off leszek, de igazán érdekel a kérdés:
Van-e különbség egy Blu-ray lejátszón futtatott film és egy pc-s Splash lejátszón futtatott között?
Természetesen ugyanaz a file, mondjuk pendriveról.
Köszi, bocsesz. -
blakey
titán
válasz
Piftuka #9088 üzenetére
Analóg audióra vonatkozik a jobb, digitális kimeneten nincs különbség, persze majd jönnek, írják, hogy de, meg stb., de nem 150-200e a különbség.
Rengeteg Blu-ray lejátszóm volt, most épp egy Sony BDP-6700-asom van és elégedett vagyok vele, mindent visz és kadenciahelyesen, mindegy, hogy lemez, net vagy belső hálózat. Túl sokat nem ért rááldozni és voltam néhány Oppo "tesztelésen" is, jó az Oppo, de nem kell hasra esni tőle és ha már ennyit áldozunk egy lejátszóra akkor arányosan a többi komponensre is illik áldozni.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Piftuka
veterán
A hangzás is számít, mert a hangrendszert is fejlesztem. Az viszont biztos, hogy a filmgyűjteményem minden tagját a lehető legjobb minőségben szeretném élvezni.
Egyébként jókat olvastam a SONY és Panasonic prémium lejátszóiról is, de az OPPO magasabb minőségi kategória.
Mondjuk nekem van pár amerikai lemezem is, így könnyen lehet, hogy valamelyik régiófüggetlen megoldásra esik a választásom.
Te melyik lejátszót vetted meg végül?
"Aquila non captat muscas."
-
blakey
titán
válasz
Piftuka #9084 üzenetére
A Sony és a Panasonic kiváló minőségben skákázza fel sz SD anyagokat, nem emiatt lehet jobb az Oppo, inkább abban jobb, hogy ugye van cfw lehetőség valamint az audio része jobb. Tehát a DVD-id marha jól néznek ki egy Sony, Panasonic lejátszón is, tudom, mert próbáltam. Per pillanat Sonym van.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joshi
titán
válasz
Piftuka #9084 üzenetére
OLED-et is szeretnél, de még nem vettél és szerintem nem is fogsz. Az Oppo pont nem a te pénztárcádnak való és hidd el hogy ha UHD BD ISO lesz, akkor nem is kell Oppo lejátszót venned. Ha te egy DVD felskálázhoz vennél egy 300k Oppo 203-at, akkor meg is érdemled. Csak gratulálni tudok.
-
Piftuka
veterán
Tisztelettel, de nem értek egyet veled. Én a DVD gyűjteményemet nem fogom kidobni, és ha szeretném megnézni a filmeket, akkor bizony számít, hogy milyen minőségű felskálázó algoritmus dolgozik az adott készülékben.
Vehetnék más UHD BD lejátszót is (Panasonic, SONY), ami olcsóbb, viszont azok nem tudják olyan minőségben megjeleníteni a DVD-t, mint az OPPO lejátszók.
Akinek pedig médialejátszóra van szüksége, az vegyen azt. De hogy egy lemezjátszónál az legyen mérvadó, hogy a fájlokat hogyan és milyen minőségben játssza le...
-
Joshi
titán
válasz
Piftuka #9080 üzenetére
Elméletileg csak egyszer kell megfizetni a frissítést aztán onnantól a további verziók már ingyenesek.
"A "mindent visz" engem nem érint, mert csak DVD és BD filmekhez használnám."
A cél mindenképpen egy olyan eszköz ami tényleg mindent visz. Az Oppo most nagyon közel került ehhez az elváráshoz. Az eddigi tapasztalataim egyértelműen az, hogy ha csak HDMI kimenetet használunk akkor teljes mértékben fölösleges ilyen drága eszközt használni. Semmit, azaz zérust ad az élményhez.Egy Himedia Q5 Pro-val összemérve nekem az Oppo képe sem tűnik kiválónak. Hozzáteszem a színeket nem lehet így leírni, mindenképpen kalibrálni kellene az eszközöket és csak utána lehetne mérlegelni. Én senkinek nem ajánlom az Oppot ha csak lemez lejátszásra kell, arra bőven vannak olcsóbb alternatívák. Az UHD BD lemezekre egyelőre nincs olcsó megoldás.
-
Piftuka
veterán
"Ez a topik szerintem mindig is asztali blu-ray lejátszókról szólt. Vagy jó néhány ember - velem együtt - évekig el volt tévedve... "
Ahogyan mondod!
Nekem eszembe sem jutott soha, hogy ez nem az asztali lejátszóknak szentelt topic. Most nagyon, de nagyon meglepődtem.
-
Piftuka
veterán
"Mindenhol egységesen 269.900Ft a lejátszó, cfw-vel együtt az OctogonAudio adta a legjobb árajánlatot ~303.000Ft-ot."
Hmmm... az jó drága egy szoftver upgrade-ért. Van olyan funkciója, amiért lemezjátszóként is érdemes ilyen firmware-rel kérni? Esetleg régiófüggetlenné teszi a lejátszót?
"Alapvetően visz mindent még hálózatról is, inkább kisebb hibák/hiányosságok vannak. "
A "mindent visz" engem nem érint, mert csak DVD és BD filmekhez használnám. Egy ideje erősen tanakodom, hogy egy Darbee chip-es OPPO lejátszót vásárolok. Együtt a tervezett nagy képernyős, 4K HDR tévével egy jó időre garantálva lenne a képi élmény...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz
koncsik #9078 üzenetére
Egyébként ha már a változásokról beszélünk, simán ki lehetne egészíteni az említett topikokat a 4K vagy UHD szavakkal. Így nem kellene új topikot nyitni.
Példa:
Blu-ray lejátszók (4K, UHD is)
Milyen asztali Blu-ray lejátszót? (4K, UHD is)Vagy valami hasonló kiegészítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Ez a topik szerintem mindig is asztali blu-ray lejátszókról szólt. Vagy jó néhány ember - velem együtt - évekig el volt tévedve...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Joshi
titán
válasz
koncsik #9069 üzenetére
Mindenképpen furcsa szitu alakult ki, az első hsz 2007 decemberi a harmadik pedig 2009 decemberi. Eltelt 2 év hsz nélkül.
Ideje lenne nagytakarítást végezni a fórumok között. Semmi értelme több hasonló témájú topikot nyitva tartani, ha szinte egyáltalán nem látogatják a fórumozók.
[ Szerkesztve ]
-
Debizonyhogyigen
Várom a segítséget (írtam nekik) a házigazdáktól/szakértőktől.
Az első hozzászólás ebben a topic-ban egyértelműen asztali BD playerekről szól...
(Igaz, volt egy laptop-om 15 éve, amiben BD player volt, 5GB HDD mellett)
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Joshi
titán
Átdobtam az Oppo tesztemet a Milyen asztali Blu-ray lejátszót? topikba, akit érdekel és érdeklődik az a továbbiakban ott kérdezhet.
(#9067) koncsik csak azt ne mond, hogy rossz topikot vállaltál be.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
Piftuka #9061 üzenetére
Mindenhol egységesen 269.900Ft a lejátszó, cfw-vel együtt az OctogonAudio adta a legjobb árajánlatot ~303.000Ft-ot.
Alapvetően visz mindent még hálózatról is, inkább kisebb hibák/hiányosságok vannak. A felirat kezelése egész jó habár csak az ASCII kódolásút jeleníti meg megfelelően, különben vagy nincs hosszú ékezetes betű, vagy kalaposan jelenik meg. Egyébként színtől pozícióig, mérettől időzítésig minden variálható a feliratokon.
A PH Tesztcsomagot és általam kiegészített videókat tesztelve a következő eredmény született.
Az alábbiakkal voltak problémák.
DivX SD - Nem vitte
3D_side_by_side_H.264 - Imax - Nem rakja össze (Q5 Pro hibásan de összerakta, az alján volt egy vibráló sáv)
3D_over_under_H.264 - Avatar - Nem rakja össze (Q5 Pro hibátlanul összerakta)
VC-1_1080p@8Mbps - Hangot nem vitte (48,0 KHz, 6 csatorna WMA3)Minden mást vitt hibátlanul beleértve a hangot is. Ezen felül visz minden ISO állományt. Kipróbáltam a Rogue One BD50 ISO-t illetve a Manchester by the Sea DVD9 ISO-t és mindegyiknél vitte a menüt is.
Ki merem jelenteni hogy jó ellenfele a Himedia Q5 Pro-nak, ráadásul tervben van az új frissítésben egy felirat kódolás kiválasztása, és valamilyen formában egy egyszerűbb Jukebox funkció. A képminőségbe most nem mennék bele, nekem az Oppo színei kicsit erőltetettnek tűnnek. Ezt csak kalibrálás után lehetne biztosra mondani, azért nem is akarok messzemenő következtetéseket levonni. Hozzáteszem, hogy mindkét lejátszó a tévére egyazon HDMI bemenetre megy. A korábban lőtt képek kikapcsolt erősítővel történtek, ugyanis támogatja a Stanby HDMI passthrough-ot vagy hogy nevezik.
Ha valakinek lenne még kérdése nyugodtan írja meg, megpróbálom tesztelni.
-
Joshi
titán
Kipróbáltam az Oppot 4K UHD lemezzel (Nagymenők). Lehet hogy az első alkalom miatt, de belefagyott a lejátszó.
Próbáltam mindegyik régiókódot (A, B és C) de semmi. Csak az újraindítás segített, utána a C-vel ment gond nélkül. Egy írott lemezt is beraktam, ott is éreztem némi bizonytalanságot de aztán az is ment szépen. Aztán lenne kérdésem is aki látott már ilyen lejátszót.
Az info gomb nem mutat felbontást csak frekvenciát vagy i-vel vagy p-vel. Na most egy 720p 25fps videót 25p-nek ír, de egy 1080-as 29,970fps videót 59,94i-nek ír. De ugyan ez van egy 1080-as 25fps videónál is azaz 50i-nek írja. -
Joshi
titán
válasz
Csabroncka #9057 üzenetére
Tehát még1x, simán megtartottam volna a panát ha tudta volna a BD iso-t és az mkv-t kadenciahelyesen. Csak ezért váltottam, mert az OPPO tudja ezeket habár még csak most fogom tesztelni. Képeket már lőttem egy Sony fényképezőgéppel, eddig jobbnak tűnnek a színek az Oppon, de mintha zajosabb lenne mint a Himedia Q5 Pro. A Himedián ki van kapcsolva az Imprex.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #9057 üzenetére
Lassan érő típus,
már akkor leírtuk, hogy a lemezeken kívül semmit nem fog vinni kadenciahelyesen a korábbi modellekből kiindulva, a Sonyval ellentétben a Panasonic még nem lépte meg, hogy mindet vigye megfelelő fps-sel.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csabroncka
addikt
-
Joshi
titán
válasz
Csabroncka #9055 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, simán maradt volna a Pana ha vitt volna mindent kadenciahelyesen. Nagyon jó képe volt a Panának is, egyszerűen csak azért váltottam mert minél több időt várok annál nagyobb bukóval tudtam volna túladni rajta. Pont ma akarom tüzetesebben tesztelni az oppot, eddig nagyon komly cucc.
-
Joshi
titán
Oppo megrendelve cfw-vel.
-
wall2
tag
Nem csak kiváltja, de le is körözi minden szempontból. 203-as iszonyatosan jó gép hallottam sztereón is muzsikálni hát sok lejátszó elbújhat mellette.
Ha teheted Ultra HD filmeket nézzél vele, tűéles kép és fantasztikus színtartomány jellemzi. Csak gratulálni tudok hozzá és nem fogod megbánni.
-
Joshi
titán
Eladtam a Panasonic DMP-UB900 lejátszómat és egy OPPO UDP-203 lesz helyette cfw-vel. Nem olcsó de a cfw tudása alapján bízom benne hogy kiváltja a médialejátszómat.
-
nooop
csendes tag
Pioneer nagyon el van maradva UHD Blu-ray lejátszó készülékkel. Amióta az onkyo kezében vannak szépen lassan csúsznak le a lejtőn.
-
Zanik
addikt
Csak súgok, hogy érdemes az avx fórumon körülnézni, mert egész jó áron találni blu-ray lejátszót. Nincs hozzájuk semmi közöm (tényleg), de belefutottam több jó áron hirdetett Pio BDP lejátszóba (160, 440)...
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
sabrinho
tag
Sziasztok!
Használt lejátszó vételen gondolkodom. Érdekesség, hogy Blu-ray lemezt nem nagyon játszanék le vele... CD, SACD, Audio DVD pörögne benne, viszont fontos lenne, hogy lanon keresztül megközelítse egy Kodis lejátszó képességeit. Létezik ilyen lejátszó (a cfw nem akadály)?
-
djnice
veterán
Akció! Samsung UBD-K8500 150 EUR ingyen postával, az 50 euró kedvezményt a kosárnál kell érvényesíteni:
[link]Szerk: A magyar áfacsere miatt 162,38 EUR lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Köszönöm!
Igen, a kérdésem arra vonatkozott, hogy az "SMB" vajon a Samba - hálózati megosztással kapcsolatos - programcsomag egy protokolljára vonatkozóan értelmezendő-e...
Így már világos.
(Egyébként ez a funkciója nekem nem hiányzik. Ahogyan az sem jelent problémát, ha egy lejátszó "csak" lemezzel kadenicahelyes, hiszen csak lemezeket használok hozzá.
)
-
válasz
Piftuka #9037 üzenetére
SMB
Gyárilag ismeri a SMB protokoll-t hálozati lejátszáshoz, de nem kadenciahelyesen játszik onnan, csak lemezről.
Blakey kijavít, ha nem jól próbálom érthetőbbé tenni., köszönöm.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
válasz
Piftuka #9037 üzenetére
Azt amit írtam, nem tudom mi az ami nem világos. Lemezről van csak 24p illetve van SMB támogatás, ennyi.
-
Piftuka
veterán
Köszönöm az info-kat!
"Panasonic Blu-ray lejátszóval volt tapasztalatom, kiváló összeszerelés és képminőség de ha nem lemezről kapták az anyagot akkor nem volt kadenciahelyes, cserébe a Panasonic kezelte gyárilag az SMB-t. "
Ez mit jelent pontosan?
-
blakey
titán
válasz
digikábeles #9035 üzenetére
Miért gondolod, hogy elfelejtették? UHD Blu-ray lejátszó nem rögzítő. Akinek az a fontos az vegyen olyan eszközt ami felvételre képes, ezek lejátszók, nem kell bele semmilyen felvételi lehetőség. Vannak olyan Androidos boxok amivel lehet rögzíteni.
-
gg72
veterán
válasz
johnywalker #9032 üzenetére
Mondtam én valami rosszat a Pioneer-okra?
De az eredeti kérdés amúgy is UHD lejátszókra vonatkozott és ha jól tudom, a Pioneerek még nincs olyan készüléke...
[ Szerkesztve ]
-
romerozoli
csendes tag
Sziasztok!
Mostani Lg bd játékosomat kellene hamarosan cserélni, 30-40 ezer között milyen lg (vagy más gyártó) ajánlott? 4K nem szükséges. Köszönöm! -
blakey
titán
Közeli tapasztalatom nincs ezekkel de amiket olvasok azok egyelőre azt sugallják, hogy elfogadható készülékek bár szerintem még drágák, pl a Samsung UBD-K8500/EN egész tűrhető áron van és jókat lehet olvasni róla, van Samsung H6500-am és a kép minőségével nincs gondom, nagyon szépen hozza az elvárható kiváló szintet. A Panasonicnak több lejátszója is van, UB300, UB310, UB400, UB700, UB900, a magasabb kategóriákról olvastam és nem írtak rosszakat. Panasonic Blu-ray lejátszóval volt tapasztalatom, kiváló összeszerelés és képminőség de ha nem lemezről kapták az anyagot akkor nem volt kadenciahelyes, cserébe a Panasonic kezelte gyárilag az SMB-t.
Sony, LG termékeiről még nem olvastam sokat, szóval még annyi infóm sincs, mint az előző kettőről, az Oppo meg ugye árban elég magasan van a másik kettőhöz képest is, hogy a valóságban valóban megéri-e az árát azt már nem tudom.
-
Piftuka
veterán
Értem, és köszönöm!
Egyelőre még mindig anélkül, hogy feltétlenül (anyagi) korlátok közé szorítanánk magunkat, illetve a vonatkozó beszélgetést...
Tudnál, illetve tudnátok, kérlek mondani pár olyan típust az említett, illetve valamire való márkák kínálatából, amelyeket érdemes megvásárolni? (És ha mindenképpen fontos, az ár felső határa legyen első körben 250.000 forint.)
Nyilván van "jó belépő" modell, "best buy", "remek mindenes", "nagy tudású, profi modell"...
-
blakey
titán
válasz
Piftuka #9026 üzenetére
Ha korongokat fogsz használni akkor jelenleg mindegyik UHD Blu-ray lejátszó jó képminőséggel rendelkezik, Panasonic, Samsung, LG, Oppo, Sony, Cambridge Audio, stb. mind megfelelő lehet, a tudásuk alapján lehetne különbséget tenni. Minden azon múlik, hogy mennyit szánsz rá.
-
Piftuka
veterán
Érdekes volt olvasni az elmúlt ~800 hozzászólást a szinkronos filmekről, médialejátszókról, az optikai adathordozókról..
Közben eltelt közel egy év, és immár egyre nagyobb számban jelennek meg a különféle 4K lejátszási képességgel felvértezett lejátszók.
Mivel egy UHD HDR-es televíziót is készülök vásárolni, és van 4K felbontású Blu-ray filmem is, hamarosan aktuális lesz egy 4K-s lejátszó megvásárlása is.
- Ha a remek képminőség, a 3D képesség, valamint a jó minőségű felkonvertálás számít, akkor jelenleg elérhető 4K-s mi a legjobb választás kifejezetten DVD és Blu-ray lemezek lejátszására?
- Esetleg van több jó alternatíva is? Avagy "van élet az OPPO-n túl"?
-
Mercutio_
félisten
Kösz srácok
végül egész szépen felpörgött a topic
ha nem havi néhány eredeti audió CD és havi 1 olyan filmre lenne csak használva a cucc amit nem visz a Panasonic A630-as tv az utóbbi néhány cuccnál meginognék (főleg az 5 év garisnál
)
Tegnap megrendeltem az LG BP120-at, ennyiért nem lehetett otthagyni, aztán jövő ilyenkor meglátjuk mi van a boltokbanEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
blakey
titán
válasz
SpongyaBob #9023 üzenetére
Igen, az.
-
blakey
titán
válasz
SpongyaBob #9021 üzenetére
A Samsungon van kijelző, a Sony jobb megépítettségű és többet tud, BT, SACD, stb. Lejátszás szempontjából mindkettő oké. Sony egy picit gyorsabb és csendesebb. Samsung teljesen fényes műanyag, Sony többnyire fém, persze van műanyag része is. Fő lejátszónak szerintem a Sony jobb.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
-
blakey
titán
A Sony is minden platformon kadenciahelyes, mindkét készülékem van, H6500-as és S6700-as.
-
Joshi
titán
válasz
Mercutio_ #9014 üzenetére
Akkor egy minőségi lejátszóra is telne, legalább megtudnád milyen egy jó lejátszó. Volt nekem is egy LG BD660-am, de még garanciával se kellene.
A Sony S7200 tökéletes választás lenne, ráadásul 5év garival is veheted.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
koncsik #9009 üzenetére
Szerintem ilyenkor gondolom benned is felmerül a kérdés, hogy akkor miért adta el az előzőt?
Én abból indulok ki, hogy jobbat szeretne, bár annyi pénzért maximum használtan kaphat jobbat.(#9010) Mercutio_
Sonyt ajánlottam volna elsőre, de csak a 7200-asnak van kijelzője, a többinek nincs, pedig nagyon jó lejátszók.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
koncsik #9009 üzenetére
Az elsőnél (BP120) félek, hogy az mkv-kkal nem boldogulna (sorozatok azért mennek napi szinten otthon
) pedig a célnak megfelelne.
A BD-J4500-nak nincs kijelzője, és ahogy a használatiját nézem cox kimenete se
A Sony pedig már kilóg a budgetből.jeni: Az LG BP440-nel se volt semmi gondom, csak a garancia hiánya miatt adtam el, ha nem lenne ilyen heppem el se adom, így nyilván nem fogok használt gari nélküli vagy hamrosan lejáró garijút venni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz
Mercutio_ #9002 üzenetére
EZ nagyon hááát, de legalább kijelzője van és kici-occóóóó
Bocs, ha nagyon alálőttem
Ennek is van talán kijelzője (ingyen szállítás amazon.de)
Egy komolyabb ajánlat.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
jeni
félisten
válasz
Mercutio_ #9005 üzenetére
Igen érthető,de már megindult az az irányvonal,hogy hogyan butítsuk le a Blu-ray lejátszókat a gyártók részéről? Mit is spóroljanak le róla?
Ezért írtam,hogy az az összeg már egy új cuccra nem elég ha mégis akkor baromi fapadosat kapsz rövid élettartammal.
Így maradt a használt korábbi modellek vagy további pénz gyűjtögetés.
Nekem a Pioneer BDP-150 van amit már nem szívesen adnám el,mert abban az ársávban már szinte nincs is semmi a boltokban.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
Ebben az ársávban újonnan már nem nagyon lesz, sőt, nem divat a készüléken a kijelző. Ha kell a kijelző akkor bizony többet kell rááldoznod vagy megelégszel egy használt készülékkel.
-
Mercutio_
félisten
Nem, csak viccből írogatok kommenteket
Szerintem elég érthetően leírtam, hogy jó ár-érték arányú alap lejátszót keresek ami azt hozza mint az előző (ami szintén egy belépő modell volt)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jeni
félisten
válasz
Ezt komolyan írtad?
Fapadosat esetleg kapsz. Ha tényleg baromi jó-alsó közép kell neked akkor most a Sony-k a jók de hátulján ha meglátod milyen csatik vannak akkor sírva fakadsz majd!
Vagy ráteszel még 60-70000Ft pénzt vagy veszel még a korábbi kiadásokból válogatva egy BD játékost! -
Mercutio_
félisten
Szakik help!
Elkelt az eddigi LG BP440, úgy gondoltam kiváltom egy htpc-vel, de a konyhafőnök ragaszkodik a klasszikus berakomazeneiCD-t, lenyomom a play gombot megoldáshoz, így kellene valami hasonló.
Elvárások: Az eddiginél nem zajosabb mechanika, digi-coax hangkimenet, lejátszásiidő-kijelzés, ha divx-xvid, és az elterjedtebb mkv-k esetleg tetszőleges nevű külső felirat (de legalább filmcim.hu.srt filmcim.eng.srt kezelés, köztük váltás) megy az se baj, de nem elsődleges. 3D szintén jó ha van, de nem feltétlenül.
Garanciális új 20-25k körüli árEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Revolut
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest