Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz johnywalker #6926 üzenetére
A Samsung és LG "feltörekvő" gyártó?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Mercutio_
félisten
válasz johnywalker #6926 üzenetére
Kiterjesztés /formátum terén tudtommal az LG/Samu pont egész jól áll, lévén nekik “ingyen" van a TV-kbe már kifejlesztett média lejátszó funkció
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7211 üzenetére
A Pana nem gyárt SACD-t. Korábban próbálkozott DVD-Audioval, de már arról is letett.
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7331 üzenetére
Pont a gyári FW-vel jó minden (gyári) funkció.
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7333 üzenetére
Talán a tálca kinyitását mégsem tiltják le...
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7335 üzenetére
A legjobb lejátszásvédelem, ha nem tehetsz be lemezt a lejátszóba.
-
Flashget
félisten
válasz johnywalker #7385 üzenetére
Én csak találgattam miért a magas ár, ami ha belépő szintű a lejátszó, de hogy éri meg az árát...
Én pl. már el is felejtettem, hogy eladta ezt az üzletrészét az Onkyonak...Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
válasz johnywalker #7491 üzenetére
mp4-et igen, wmv-t nem tudom, az viszont biztos, hogy nem kadenciahelyes, mindegy miről táplálod, nem lesz 24p-d, csak Blu-ray lemezről.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz johnywalker #7493 üzenetére
Más gyártóknál megy a 24p minden formátum esetén, pioneer, samsung, lg, oppo…
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Zanik
addikt
-
Zanik
addikt
válasz johnywalker #7535 üzenetére
4x5-ös sörösláda!
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7623 üzenetére
Na az is egy szép formátum, a HD-DVD tömörítése Windows media konténerben. Gratulálok az elkövetőnek!
-
blakey
titán
válasz johnywalker #7645 üzenetére
Nem egészen, nem egy lejátszóról tudok ami pl. USB-ről mindent lejátszott, lemezről csak korlátozottan vagy kizárólag 1X írható lemezről vitte, RW-ről nem. Sajnos nem ilyen egyszerű.
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #7655 üzenetére
A Panasonic futóművei, olvasófejei kimondottan jó minőségűek és tartósak, ugyanez elmondható a Pioneerokra is. Koreait nem vennék és másoknak sem ajánlok.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
válasz johnywalker #7657 üzenetére
A visszaolvasott hozzászólások és tapasztalatok alapján az alap nagyon belépő modellek mindegyik gyártónál kerülendők! (sajnos) A hosszútávú használatot el lehet felejteni ez nagyjából azt jelenti, hogy <5 év garantált élettartam Azt hogy a 160-as miért adta meg magát ilyen hamar, megindokolhatatlan, remélhetőleg a komplett gépet cserélik mert ott valami bibi lehet.
Másrészt messzemenő következtetést nem szabad levonni ebből, mert számtalan LG modell, sokkal súlyosabb más problémákkal küzd.
Ellen példaként: Idén volt augusztusban 7 éves a Pioneer 51FD lejátszóm, a korán kívül semmi baja, igaz nem belépő modell.
"in medias res"
-
blakey
titán
válasz johnywalker #7700 üzenetére
Az ISO egy képfájl, akár az eredeti lemez is lehet, bármikor készíthető belőle ISO, DMG, stb. Tehát nem feltétlenül butított anyagról beszélünk.
-
Watt25
veterán
válasz johnywalker #7700 üzenetére
az Iso az pc formátum.Nem keverendő a 40-45 GB-os eredeti filmverziókkal
Ezek közül egyik sem igaz.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz johnywalker #7707 üzenetére
1. Egyszerűen értelmetlen az a kijelentés, hogy az ISO pc-s formátum. Az ISO (vagy leginkább ugye a képfájl, hiszen az ISO(-9660) csak egy verziója) az a lemez hasznos tartalma bájtról bájtra. Semmi köze a számítógéphez.
2. Ezt ismét nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani. Hogy jön most ide a méret?Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Mercutio_
félisten
válasz johnywalker #7777 üzenetére
A belépőben kalapsz*r onkyo vette meg a piot?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #7795 üzenetére
Mennyivel finomabbnak minősíted a 12 éves (black label, double black) Johnny Walkert, mint a simát és mennyivel a Blue Labelt? Még nem kóstoltam a drágábbakat, csak a pirosat, amit igencsak kedvelek. Bár nem annyira, mint a jó magyar barackpálinkát. Talán karácsonyra meglepem magamat valamelyikkel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #7797 üzenetére
A 3 csillagos Metaxa snassz, semmi különös, az 5 csillagos finom, rengeteget elpusztítottam belőle, most is van itthon. A 7 csillagos jobb, de nem annyival, amennyivel drágább.
Mostanában elvétve iszom magyar vörösborokat, mert amelyik finom, annak üvegje 2000 forintnál kezdődik. Ezzel szemben a spanyol, chilei, ausztrál és dél-afrikai nedűk, 6-800 forintért, kenterbe verik azokat.
Na de mi a helyzet a különféle Johnnie Walkerekkel???
Bár az is lehet, hogy nem Téged kellene erről kérdezni, mert a szóban forgó whisky neve nem azonos a nickeddel: [link].[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz johnywalker #7800 üzenetére
Én borokról beszéltem, pálinkában szvsz lenne hova fejlődni, de tényleg zárjuk le a témát.
-
Gstyler
senior tag
válasz johnywalker #7795 üzenetére
Megértettem
A történet konkrétan annyi, hogy szülőknek venném ajándékba a készüléket, én szállítanám nekik a néznivalót.
Az én gépemben van blu-ray író, így ezeket a formátumokat akár lemezre is ki tudnám írni nekik vagy ugye pendrivon szállítanám.Szóval egy alap lejátszóra lenne szükségem, ami megbízható. Van vmi bestbuy, amit tudnátok ajánlani?
(az edigit csak példának dobtam be, feltételezem, hogy nem ott a legolcsóbbak ezek a cuccok)Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7930 üzenetére
Szétszedték a Philips márkanevet, az már biztos.
-
Sage83
aktív tag
válasz johnywalker #7961 üzenetére
Meg egy jó Blu-Ray lejátszó is!!
Nálam pl amikor analóggal mentem át a bdp7700-ből a erősítő analóg bemenetére 5.1/7.1 (Yamaha Rxv-1600) akkor egy idő múlva eltűnt a "dinamika-erő" a hangból!! Gondolom egy kicsit combosabb-minőségibb lejátszó kéne hozzá!?
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz johnywalker #7973 üzenetére
Ahogy én tudom annak a készüléknek 2 normásnak kell lennie,vissza emlékezve a videó korszakra.50és60 Hz a motor fordulata nem azonos.Mondjuk nem is ez volt a kérdés amire válaszoltam.
-
pjen
félisten
válasz johnywalker #7975 üzenetére
Passz,az amerikai piacot nem ismerem.Alapjaiban az NTSC nagyon eltérő a PAl endszertől.
-
pjen
félisten
válasz johnywalker #7980 üzenetére
Sajnos ismereteim egy része inkább az analóg világhoz köthető.
-
blakey
titán
válasz johnywalker #8071 üzenetére
Nekem volt pio 160-am, van 371-es panám, a pio nálam hangosabb volt, pana halk, nem hangtalan, de halk, szerencsére. FLV, WMV-t nem próbáltam egyiken sem. Szerintem a DVD felkonvertálás mindkettőn nagyon jó, bár tavaly nyáron nem voltam nagyon elégedett a pana képével (júniusi vásárlás), de pihent pár hónapot ill. jött két frissítés is, ezek sokat javítottak a képminőségen ill. korábban a mechanika hangján is javítottak.
Mikor és hol vetted?
Amúgy a pana mellett szól az SMB elérés. Nekem 2 pio után (150, 160) után valamint 2 Samsung mellett valahogy jobban tetszik, ezért nem adtam el.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz johnywalker #8075 üzenetére
Sajnos én elégedetlen voltam a 160-assal. A 150-esem jobb volt, azt sajnáltam egy darabig, aztán megbékéltem, mivel van médialejátszóm. Szerintem egyik Blu-ray lejátszó sem vált ki egy médialejátszót.
-
blakey
titán
válasz johnywalker #8076 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert 8 hónap külömbség van a két vétel között, tehát simán benne van, hogy a két készülék nem ua. Pionál is sokan panaszkodtak, hogy hangos, enyém nem volt hangos, de a 371-es halkabb nála. Miért dolgoznék náluk?
Amúgy a Samsung lejátszók sokkal csendesebbek.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz johnywalker #8079 üzenetére
Ha valami csalódás akkor meg kell vállni tőle, legalábbis én így csinálom. Engem is bosszantana ha nem azt kapom amit várok.
-
Feri2016
újonc
válasz johnywalker #8112 üzenetére
Előre is köszönöm a választ.Tehát egy hdmi -is tv vel nem lenne ilyen gondom?Jól át....sztak,mert azt mondták hogy elég a blu ray sárga videó kimenetét összekötni a tv sárga videó kimenetével,és akkor minden jó.
-
MODERÁTOR
válasz johnywalker #8128 üzenetére
1 hónapja vettem egy Pana mini tornyot, az is csak 1 szélessávú hangszoróval rendelkezik, de meglepően jól szól. Igaz, beugró készülék a 4 éves lányomnak fixen beégett Frozen OST-vel USB-ről.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #8128 üzenetére
A többi (LG, Samsung, Sony, stb.) sem jobb. Ezért is nevezzük azokat a hulladékokat bögreszettnek.
Viszont a jóember enyhén primitív és a szakértelmével is bajok vannak. Például szerinte azért nem lehet egy hangdoboz 4-8 ohmos, mert csak egy pár kábelcsatlakozója (Jamo Studio) van.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #8145 üzenetére
Mivel Blu-ray lejátszókról beszélünk, a 4K említésre sem érdemes és most hagyjuk a felkonvertálást, annak is nullához közelít a jelentősége.
A többivel egyetértek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
longue
csendes tag
válasz johnywalker #8256 üzenetére
Csak külső HDD-ről nézek filmet, és soha nem volt gond HD-hangokkal a 103D-én.
-
longue
csendes tag
válasz johnywalker #8258 üzenetére
Na ezentúl figyelni fogom!
-
bghistvan
senior tag
válasz johnywalker #8319 üzenetére
Az a gond,hogy eddig nem láttam a specifikációkban az indítóáram paramétereit feltüntetve..........így ez is megnehezíti a dolgomat.
Szerinted Samsung ,Wd,vagy Toshiba,netán Adata a jobb választás? -
bghistvan
senior tag
válasz johnywalker #8323 üzenetére
Igen már egy kicsit elkanyarodtunk
Mindenesetre ezt átgondolom,annyiban még tudnál segíteni,mit értettél a kiegészítő kapcsolón a külső házban?Korábban kérdeztem már itt a topikban,hogy a pioneert nemrég csatlakoztattam netre,dsl-el meg wifi-vel,és azt vettem észre,hogy a youtube-os nagyfelbontású tartalmak sokkal szebben futnak(mintha 24p-sebb lenne) ,mint az usb keresztül lejátszott tartlamak,vajon ez miért van? Mintha más sebességgel játszaná.
Egyébként a tv-m meg egy 600Hz cinema 3d plazma ,és azon is az usb-n keresztül csatlakoztatott tartalmak ugyanúgy jönnek mint a pioneer-en,de míg megvolt az xbox,és azon kipróbáltam,na ott is úgy és olyan szépen futott mint most a netről. -
bghistvan
senior tag
válasz johnywalker #8325 üzenetére
értem,azt hittem dc csatlakozó.....
-
bghistvan
senior tag
válasz johnywalker #8330 üzenetére
Akkor szerinted 1080p 24hz és 1080p/50-60hz között mi a különbség?
Illetve mi lehet annak a jelenségnek a neve ami ilyen esetben látható? -
Sage83
aktív tag
válasz johnywalker #8337 üzenetére
Helló!!
Blakey,koncsik köszi a választ!!
Egy Toshiba Sata3 2Tb hdd kb 6 hónapos van egy ilyen külső házban [link]
Előtte egy 500gb seagate hdd használtam az gyors volt mint a villám pedig csak sata 2 volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.