Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
Kvelstadt #475 üzenetére
Felfedeztem ott mindent, térképet is nézegettem, de kulcsnak nyoma sincs. Biztos, hogy itt kell keresni?
Chalice milyen szinttől ajánlott?
Old Yharnam-ban a kápolna közepén volt egy denevér szerű lény fellógatva, mögötte volt egy oltár ahol felvettem egy Ritual Blood-ot. Majd mikor visszamentem Hunter's Dream-be, megjelent a házban a padlón egy üzenet a Chalice-okról. Odamentem az oltárhoz a házban, de egyelőre valami hiányzik. Gondolom ez a kehely lehet, amiben a Ritual Blood-ot "elhasználom". Ezt a kelyhet vennem kell, vagy majd dobni fogja valaki? Ha dobja, akkor nincs több kérdésem mert akkor gondolom akkor lesz olyan szintem hogy érdemes legyen lemenni. Ha viszont venni kell, akkor hol és kitől ill. milyen szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest