Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
odinkain
tag
válasz consono #4240 üzenetére
Nekem is kb annyi időm van játszani mint neked család miatt. Viszont lassan de biztosan haladok/unk Szerintem amíg nem szokod meg az irányítást addig ne siess próbálgasd figyeld az ellenfeleket és próbálgasd a parryt és a backstab-et. Ahogy a többiek is írták felejthetetlen élmény lesz!
PSN: inkaoner81
-
consono
nagyúr
válasz odinkain #4253 üzenetére
Egyelőre ezt csinálom, a backstab már néha sikerül is :) Igazán még mindig az a probléma, hogy nem érzem a távolságot, ahonnan csinálni kellene. A parry még sosem sikerült :D
Azt jól érzem, hogy ha visszamegyek Hunter's Dream-be respawnolnak az utcán levő ellenfelek? A frászt hozta rám, mikor megint kiugrott a fickó:)Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hombre[EU]
veterán
válasz consono #4254 üzenetére
A backstabet (szerintem) el lehet felejteni 2 kezemen meg tudom számolni hányszor használtam az elsō area-n kívül
A parry+frontstab-et viszont folyamatosan használd,hogy ösztönbōl jöjjön késōbb. Lōdd a quicksilvert nyugodtan, szórják a hullák és olcsó is. Mássz az arcába és onnan lōj mikor csapni készülnek
btw tudod,hogy az L1 a transform weap? Csak a távolságról jutott eszembeLife, Uh, Finds A Way
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #4256 üzenetére
Igen, az L1 az megvan, azt használom is. A parry-t meg majd begyakorlás. Így, hogy mindenki újratermelődik lesz rá lehetőség:)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz odinkain #4258 üzenetére
Köszi, majd próbálgatom!
Most, hogy kicsit tudtam játszani délelőtt látom a hibáimat:
- elfelejtek fókuszálni az ellenségre
- még nincs a kezemben az irányítás és össze vissza történnek a dolgok
- megijedek
- megijedek
- megijedek:D
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz robogo81 #4262 üzenetére
Hát, most a másik oldalról nyitható kapunál a dobozok mögötti nagy kardos/baltás fickóval szívok épp. Azt gondoltam pont jó lesz megtanulni rajta a parry-t, de hát még egyszer sem sikerült Na jó, egyszer már majdnem lenyomtam, csak egy kicsi hiányzott (ha nem engedem el, mert azt gondoltam, hogy már úgy is végem, meglett volna).
Látszik, hogy eddig el-alibiztem minden játékban a harcokat Most tanulhatok...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
robogo81
senior tag
válasz consono #4263 üzenetére
Azt a fószert sikerült parryzni,de épp hogy túléltem a csapásást,mert épp túlvártam,de még maradt hp-m ,és pont belefért még egy csapás.de ő is feltámad ujra,szóval lehet gyakorolni rajta,csak figyelni kell arra ha kicsalod a dobozok mögül nyíltabb terepre(khm.. kapu körüli),és elhúzódik kissé a buli,beszállhatnak a visszatérő városiak is(már jártam úgy).
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
consono
nagyúr
Hát, most még van türelmem Meglátjuk meddig tart ki...
A játék elején elhatároztam, hogy számolni fogom, hányszor haltam meg. Hát, már feladtam Sajnálom, hogy kihagyták a Fromnál azt a ziccert, hogy számolná hányszor halt meg a játékosrobogo81: hát, olyan is volt már, hogy nem tértek vissza a falusiak, mert előtte ledaráltam őket (ez már megy eléggé, ha sikerül max 1-2-t leválasztani a többiekről), de aztán rájöttem, hogy az csak időhúzás, ha a nagy fickón akarok gyakorolni. Falusin már sikerült a parry
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
A parry még mindig nem megy Ellenben a két vérfarkast lenyomtam, igaz mázlival Beszorultak az ajtóba... Mondjuk majdnem mindegy volt, mert ugye a parry még nem megy és a nagy téglás melák simán kicsinált. Folyt. köv.
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #4268 üzenetére
Még nem, de tervben van. Egyelőre még mindig para van mindentől, pl. el nem tudom képzelni hogy lehet a vérfarkasokat szemtől szemben legyőzni. A falusiak már annyira nem zavarnak, ha nem 4-5 jön egyszerre, akkor nincs gond.
-
consono
nagyúr
Megszereztem az első insight-omat :) Persze lenyomni még nem sikerült a Cleric Beast-et. Viszont a nagy baltás fazont levertem ! Nagy nehezen sikerült a parry egyszer. Csalódás volt, hogy semmi nem volt ott, ahol mászkált, ez így tényleg csak trollkodás volt :) A problémáimból is visszavonok egyet: nem gond, hogy nincs térkép, úgy is annyiszor be kell járni mindent, hogy bevésődik. Viszont a kontrollt még mindig nem szoktam meg...
Ja, indítottam új karaktert, leginkább a fegyverek miatt. Sem a sétapálca (pedig ez nagyon tetszett anno a videókban), sem a blunderbuss nem működött nálam igazán. A Saw Cleaver, bár nem olyan szép a mozgása sokkalta jobban bejön és érdekes módon a pisztoly is... Hosszú távon meg gondolom úgy is lehet majd válogatni...
-
odinkain
tag
-
-
consono
nagyúr
Megvan a Cleric Beast Másodjára sikerült lenyomni, meg is lepődtem milyen simán ment. Jó, előtte húztam fel magamon két szintet, meg sikerült 2-3 molotovval megkínálni.
-
robogo81
senior tag
válasz consono #4281 üzenetére
Grat! Akkor az öreg vadász megvolt? Vagy a fegyverek tuningjára gondoltál a pár szint alatt?
A jószág nem szereti a tüzet,azt mondják hogy olajjal jobban sebez a molotov.Én annál azt a támadását nem szerettem amikor felugrott,na akkor futás onnan ami a csövön kifért,mert jött lefele.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
consono
nagyúr
válasz robogo81 #4282 üzenetére
Öreg vadásszal nem találkoztam, a karakterem fejlesztettem kicsit. Hát igen, amikor felugrott, akkor én is spuriztam:) Szerencsére volt elég hely, hogy lehessen mozogni...
-
wierra
senior tag
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Cathedral Ward -ban a jobb oldali ajtót mivel lehet kinyitni? ami mögött van a lift,videón már láttam de az akkor nyitott volt,ami nálam most zárva van.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
syabi001
csendes tag
-
robogo81
senior tag
válasz syabi001 #4296 üzenetére
Még nem járok ott,csak eddig a rövidítést sikerült feloldanom,a rácsos ajtó ami a csigalépcső tetején van majdnem,ahol az ajtót egy farkas veri szét elsöre.
Hát gyula nem igazán örült elsöre sem, így a 2. körben rendesen fel se értem már lőttem párat,ő meg meglepetésében leesett(parryzni nagyon tud),ez volt a b terv,hogy lövöm,a C az lett volna hogy nekifutás a baltával és R1,esetleg ott marad és leesik.
Még a lenti vadászt elkaptam,éppen ő is jól mozog,utána még tettem egy kört a cuccokért,még le is estem 2 szinttel,a létra mellett ballra(a téren ahol a vadász próbált gyula elé kicsalni),és ott volt egy raklap kisebb farkasember,meg a mérgező lepedős fazon volt,ott találtam egy Carred Hunter szettet ,kalap nélkül,meg most már lehet venni a boltban Rifle Speart,meg Stake Drivert (aminek egy nyílvetőre hasonlít az ikonja).
Kb. itt járok,de visszamentem mert a lőszer,meg a molotov kifogyott,meg a baltát javítani akartam.
Feltankoltam molotovval, lőszerrel,van olajos korsó vagy mi,találtam tüzes papírt,meg azt a vad csalogatót is,oszt megyek.
A blood pellettel még nem találkoztam eddig.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
robogo81
senior tag
válasz syabi001 #4299 üzenetére
Nem ismerem a játékot annyira hogy tudjam merre kell menni,ezért próbálok egy irányba menni,meg a rövidítéseket nyitni,most annyi a cél hogy lemegyek old yharnamba,ott ha megöltem a bosst akkor felmegyek a lifttel a toronyba és megszerzem a ludvig kardjához a csomagot,ha az megvan utána felfelé megyek a lépcsőn a fenti bosshoz,ha van kerülő a kulccsal lezárt kapuhoz akkor is körülnézek,ha nem találom akkor kifarmolom,az hogy Amélia után mi lesz,majd kialakul.
Ezekre a területekre tudom csak a bejárást.
Azért köszönöm a tippeket,meg a jótanácsokat!redmi note 8 . psn:robert_warior
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest