- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gsfbandit
üzenetére
Lovaggal? Az a jó!

Én is nekiálltam újból, és azért jobban forgatom vele a pengét, mint első nekifutásra! (13 mentés, Heroic, most hagytam el Tell Halaf erődjét - amit sikerült egy mentéssel végigvinnem!
)
Érdekes tapasztalatokkal gazdagodtam: Az első pályán a buzogány nagyon megkönnyíti az életet, s a könnyű páncélért is még mindig érdemes visszamenni...
A kaput őrző nagydarabot a Power Potion + Mace kombó négy-öt ütéssel elkergeti...
A Sablazo pedig igencsak kedves szerszám, energiaigényéhez képest nagyot üt, fenemód lehet vele szelni a nagyobbnál nagyobb orkokat!
Viszon értetlenül álltam azelőtt, hogy néhány monszta alapból le volt kaszabolva.
Pedig gondot nem okoztak volna, kinyírásuk csak a szintlépésemet gyorsította volna meg. Valami bug lehet, ki tudja. (Olyasmi, mint mikor első játékom során a kaput őrző döggel való csatározás előtt sérthetetlenné váltam, s úgy is maradtam a következő pálya elejéig. - Utána azért becsületből visszatöltöttem, s ''halandóként'' toltam azt a szakaszt is...
) Remélem azért következő indításkor rendbe jön a progi.
És a videókat most éppen nálam sem játsza le - pedig Xp újrahúzás: Leghamarabb a főgonosz megölése után!
Ja, a program teljes címe: Severance: Blade of Darkness!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azanyja, de hosszúra sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)
Pedig gondot nem okoztak volna, kinyírásuk csak a szintlépésemet gyorsította volna meg. Valami bug lehet, ki tudja. (Olyasmi, mint mikor első játékom során a kaput őrző döggel való csatározás előtt sérthetetlenné váltam, s úgy is maradtam a következő pálya elejéig. - Utána azért becsületből visszatöltöttem, s ''halandóként'' toltam azt a szakaszt is...
) Remélem azért következő indításkor rendbe jön a progi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)