Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
válasz
-Faceless- #36044 üzenetére
Én is épp azt néztem, hogy Ablack hirlevelében valóban látni az A71-et, de csak 2000 ft-tal van az ÁK ár alatt.
-
BReal
addikt
MM: Blu-Ray filmek (illetve minden más formátum) 15% kedvezménnyel, ingyenes szállítással. Nem linkelgetek, mindenki keressen rá arra, ami érdekli. De van pl. A viszkis 850 Ft-ért. fél mozijegy ára. Vagy Gladiátor, Becstelen Brigantyk, Everest, stb. 1700 Ft-ért. UHD BD-k közül pl. van Joker 6800 Ft-ért, stb.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
axlfsi #36041 üzenetére
Marley Positive Vibration XL
Nem kiemelkedő de ennyiért elfér dobozban mint tartalék. Faterral elég gyakran használjuk el a fejeseket. Vannak a "relaxációsok" amiket csak pihenéshez teszünk fel na ezek tipikusan a tesz-vesz fejesek lesznek most konyhába etc ennyiért full jók.
-
2thletme2day
őstag
Van külön topic az amazonos akcióknak vagy ide jönnek azok is?
-
-Faceless-
őstag
Árukereső amúgy nem frissített még tökéletesen látszik kit hogy próbálnak lehúzni. Galaxy A71 118k volt iPon-ban most pedig le van akciózva 130-ról 115-re.
#zmilaner Edigit várd meg múlt héten is egész jók voltak az akcióik legalábbis a konkurenciához képest. Esetleg érdekel a Oneplus telók is le voltak akciózva múlt héten is ebben az árban mozoghat a Nord pl.
-
zmilaner
tag
Titkon reménykedtem, hogy egy Samsung S10/S10+-t be tudok húzni valahol jóárasítva, gondolván, hogy nem egy új telefon. Nem is tévedhettem volna nagyobbat, mostantól Xiaomi Mi 10T-t kell vadásznom
-
axlfsi
veterán
De akkor is, ne maaaar, ... ket hete 185-ert (es mindenfele kupon nelkul, mert azokrol lemaradtam), a nextgent vettem meg ... ez, a fos Fallouttal 156? OKé, ... reszemrol akkor is komolytalan... Eladni bezzeg nem tudnam 50-ert kb... erdekes, a hasznaltnak az ara sokkal "realisabb".
Szerk.: KV-nal is most dragabb, ket ev utan (mondjuk, nem 156, "csak" 145...).
-
zenefan
aktív tag
Rufusz elindult.
FirstPhone karbantartás alatt.
Notebook.hu reggeli órákban.
Netdepo elindult.
OctogonAudió elindult. -
Nikla
tag
válasz
Lajtorja #36024 üzenetére
amúgy iponon sem van semmi, a legjobb, hogy csomó akcijó - én álló porszívót kergetek - kb egy hete ennyi, ilyen akcióban - gondolom valami samu márka akció lehet, mert mindenütt ennyire le vannak nyomva, kár hogy az egyetlen használható belőle így is 150
ugyan 240 helyett de akkor is
ennyiért inkább dyson -
törölt tag
-
axlfsi
veterán
-
Csigavair
tag
válasz
-Faceless- #36025 üzenetére
Hányinger ez az egész. Sz.tem eMagot sem fogom erőltetni, 4. éve hogy semmit, azaz semmit nem tudtam behúzni onnan. :/
-
Micsurin
nagyúr
Sikerült behúzni egy fejest, ill kettőt. Egy Marleyt is behúztam.
Köszönet az Extreme Audio linkért az összefoglalóban!
-
ProviG
csendes tag
Ez ám az IPON-os akció
https://ipon.hu/shop/termek/ewent-ew3751-usb-audio-adapter/803077
https://ipon.hu/shop/termek/joyroom-jr-zs198-autos-gravitacios-tarto-muszerfalra-fekete/1877347
-
Csigavair
tag
https://ipon.hu/shop/termek/microsoft-xbox-one-x-1tb-feher-fallout-76/1690357
Nem baj, hogy máshol 144k akció nélkül. Blekfrájdéj A'la ipon
-
Real_Necro
veterán
Kolping oldalán 70 darab 165eFt-os utalvány 20 perc alatt elfogyott. 3 éjszaka, 2 felnőtt + 2 gyerek félpanzió. Családi lakosztályban.
-
-Faceless-
őstag
Samsung experience store is frissítve lett. Semmi egetrendgető pont ugyanannyik a telefonok mint Media-ban. Többit nem néztem.
-
zenefan
aktív tag
Ipon is elstartolt.
A táblázatban igyekszem az elindult BF honlapokat zöldíteni. -
Csigavair
tag
Eddig az idei BF eléggé komolytalan. Ott az eMag a többi semmi. eMag meg eléggé kuka lesz sz.tem pillanatok alatt elkel minden.
-
BReal
addikt
válasz
koxminator #35986 üzenetére
Valódi bőrt keres, nem műbőrt.
-
pietervb
csendes tag
MM-nél nekem az a főoldalon kint lévő menetrögzítő kamera szúrt szemet, ami "le van árazva" 4000-re 15-ről. Hát más üzletekben akció nélkül 4-6000 Ft. Vicc az egész.
Shameful display
-
skt
tag
LG 43UN70003LA vagy samsung UE43TU7102KXXH?
-
HellGreg
őstag
Notebook.hu szünetel, várható mostanában, vagy csak reggel?
Új hozzászólás Aktív témák
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest