Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Az utorrent 1.7.5-tel nem megy a feltöltés.
Szerintem port beállítási hibája van.
Tudna valaki segíteni?
-
ronson
őstag
Régebben regelve voltam az aszfaltra, csak ha jól emlékszem tavaly előtt volt valami adatvesztés nyáron (feltörték talán az oldalt) és csak egy 3 hónappal azelőtti mentést tudtak visszaállítani és aki akkortól lett meghívva és regelve az adatvesztésig azoknak oda lett a hozzáférésük. Én pont beleestem sajnos.
Eddig elvoltam nélküle, de most hogy van 20/10-es netem jó lenne ismét nyomulni rajta.Ha esetleg valaki tud valami segítséget kérem írjon privit.
-
ronson
őstag
válasz darál0w #4440 üzenetére
De azon se vagyok rajta.
A bithut megszívtem, az indep sem megy, szerintem kirakta de nem tudom miért, mikor nem is töltöttem, jó arányo volt de nem töltöttem le, mert nem volt hozzá rendes netem, de azért 1-2 hetente beléptem. Pedig oda annó emelt díjas sms-el regeltem. Köszönöm, hogy ezt kaptam a pénzemért.
Most csak a majom van, de az meg elég lassú és sok az innaktív torrent.
Ha valaki esetleg tud segíteni írjon privit.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Nem tudtok olyan torrent oldalt ahol rendes zenecsatornák által játszott HD klippek lennének(én két ilyen csatornát ismerek remélem tudjátok melyikre gondolok.). Itt ott elvétve találhatóak, de én egy kicsit nagyobb bázisból szeretnék csemegézni. Mert én sehol se találok. Vagy én vagyok ennyire hülye vagy tényleg ennyire nincs rá igény.
Priviben is jöhet.
-
ronson
őstag
Kollegám hívott délután, hogy a "mag" nélkül ő öngyikos lesz.
-
ronson
őstag
válasz Fortissimus #7077 üzenetére
SÜN!!!
-
ronson
őstag
Én is remélem, hogy nem.
Teljesen rendben van ez így, hogy keményen meg kell dolgozni egy meghívóért.
Ez is hajtja előre az oldalt.Meg gondolom ez elég nagy kibaxás lenne azokkal szemben, akiknek eleve van meghívójuk és eddig nem tudták felhasználni, mert jópár hónapja már meghívni se lehetett rá.
-
ronson
őstag
Adjunk a BIX pofájának.
-
ronson
őstag
-
ronson
őstag
Sziasztok
Tudna valaki valami jó német torrent oldalt. Leginkább DVD,HD filmek érdekelnének német szinkronnal.
PÜ-ben ha lehet.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest