Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medve_papa
csendes tag
És még azt mondjátok, hogy nem seedel az utorrent [kép]
Soha nem mondd, hogy soha! - Jockey Ewing
-
Medve_papa
csendes tag
ment az az elején 25 megabájt/másodperc-el is, digi net, csak mire a képernyőkép készült, már lelassult, elfogyftak a letöltők. De a feltölött adatból meg a helyezésből látszik, hogy gyorsan ment. Meg a delugésok tudtommal feralosok, szóval otthoni netet ne hasonlítsd hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Medve_papa
csendes tag
válasz pn4hvq #38638 üzenetére
Rossz iranyba mentek el a dolgok utobbi evekben ncoreon, miota tulajvaltas volt, csak a penzbehajtasról szol mar az egesz. Feljebb irta is valaki hogy hiaba irt a staffnak, de nem aktivaltak neki vissza, csak fizessen. De az se mukodik. Teejay meg ott segito, szoval nem nagyon szereti ha negativakat irnak az oldalrol.
-
Medve_papa
csendes tag
Nekem is felfuggesztettek a fiokomat nem regen, mert sok ev utan most egyszer sikerult megfeledkezni rola, es nem leptem be 12 hetig. De en nem foglalkozom vele mert mar ugyse toltottem semmit evek ota onnan, csak beleptem 5-6 hetente. Ha meg majd kell valami, lesz imseros aki meghiv, szerencsere mar nem ugy van mint tizeneve, akkor kincs volt egy ncore meghivo, ma meg az nem jut be aki nem akar. Persze megertem akinek kell.
-
Medve_papa
csendes tag
válasz ElektrikusDE #38648 üzenetére
Szia,
Ha inaktivitas miatt vagyok felfuggesztve, akkor szerintem regisztralhatok ujra, ezzel nem sertek szabalyt. Nem hasznalok tobb accot egyszerre, az egyik inaktiv, nem lehet vele belepni. Amugy meg ugyse tudjak meg, mas neven regelek nyilvan, mas maillel, stb. Nekem meg teljesen mindegy hogy mennyi idos acc, ugyis visszaoszottam mindig mindent amit leszedtem, nem arra vartam, hogy mikor hit'n runnolhatok mar.
Az ui-t nem ertem. Mire kellett varnod tobb mint egy evet? Addig tartott meg visszaallitotta a staff a fiokodat?
-
Medve_papa
csendes tag
válasz ElektrikusDE #38651 üzenetére
Uhh, az mar azert durva. Mondjuk mar ezen sem csodalkozom, amilyen ott a staff. Iszonyat magas lovon ulnek, bekepzeltek, az oldalon szova tenni mar semmit sem lehet, mert rogton jon a warn meg a tiltas, akar torrent alatt, akar a forumban. Mint kozosseg halott az egesz, az ember csak letolti ami kell, es kesz.
-
Medve_papa
csendes tag
válasz ElektrikusDE #42031 üzenetére
Szia, ő nem az aki itt is volt sutykuru néven?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia