- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
qnadam #51117 üzenetére
Erre úgy nagyjából én is gondoltam.
Ami érdekes, hogy ha ki is szivárgott, akkor nem csak a jelszó szivárgott ki, hanem valószínűleg a felhasználónév/jelszó páros, és a Chrome valójában ezt együttesen vizsgálta, holott az üzenetben csak a jelszót említi. Ugyanis a staff javaslatára a jelszót kipróbáltam egy másik helyen is (olyan helyen, ahol természetesen ugyancsak van 2FA), és ott a Chrome egyáltalán nem jelzett semmit.
Ha ki is került, nem tudom, hogy honnan és hogyan, összvissz 2 gépen szoktam belépni, egyiken sem találtam semmilyen rosszindulatú dolgot.
Ha 2FA mellett is ellopják, akkor vigyék, jó töltögetést nekik. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Ma ncore-ra történő belépésnél a Chrome Jelszókezelője az alábbi üzenetet dobta:
Kétfaktoros belépést használok, és a jelszó is egyedi, tehát sehol máshol nem használom ugyanazt. Jeleztem az ottani staff-nak is a dolgot.
Valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban hasonló tapasztalata, lehet erről tudni valamit? Én kaptam be valamit, vagy esetleg valami szivárgás történhetett?
Annyi biztos, hogy tegnap még nem volt ilyen üzenet, és azóta nem telepítettem semmit, és a böngészőben sem tárolok jelszavakat, mindig manuálisan adok meg mindent...
Köszönöm előre is, ha van valakinek ötlete... -
EmberXY
veterán
válasz
ElektrikusDE #41094 üzenetére
Én is ezen a vonalon indultam el, egyelőre békén hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest