Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Az n betűs még működő trackeren van egy 15,8 mb-os kis videó amiben a Fix-tvn a bh-ról beszélnek...
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
"A rendőrség szakértelmére jellemző, hogy nagyon sok teljesen tiszta, céges szervert is elvittek, amelynek semmilyen köze nincs az egész torrent, illetve fizetős szerverekhez. Sok olyan számítógépet is lefoglaltak, amelyen több virtuális szerver futott egymás mellett, egymástól teljesen függetlenül egy gépen. Hasonlóan mintha 20 embert tartoztatnának le, mert nem tudják megmondani hogy melyik a bűnös."
Ez tetszik
(Ipon)
-
_seth_
veterán
[link] HD videó nekem tetszik... olyan kuka nincs is
Nekem a 3 magyarból 2 megy, BH ami nem megy... végülis nem ért nagy veszteségként úgysem szoktam onnan letölteni bár végre jó volt az arányom... Egyébként meg a külföldi nyílt oldalak meg fognak maradni szal ez próbálkozásnak nem rossz de kevés, nagyon kevés...
Az asva oldalán oké, hogy összevetik a filmnézési szokásokat az usaval pl (bár engem pl senki sem kérdezett meg? kit kérdeztek? és mikor?
) de a filmnézések számát osszák el ha lehet annyival amennyivel kevesebb a fizetés nálkunk... nem lesz utána olyan vészes
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Politika
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest