- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
korcsi #15340 üzenetére
Lényegében igen.
Annyit mondtak már itt korábban, hogy ha azt akarom, hogy a feltöltés nagy legyen, a Leech értéknek magasnak kell lenni, ezt megfigyeltem tényleg így van, de azt is mondták, hogy az ilyen filmeket korán kell észrevenni, ezt is tudom.
Csak azt nem, miként lehet úgy a feltöltést felpörgetni, ha már a filmet töröltem
Ha a Seed kötelezett torrenteknél azt szeretném, hogy ne a Stopped felirat legyen valami ami a filmek mappában szokott lenni például sample videó, azt beállítom visszaáll Seedre, de amit ma itt betettem kérdésnek: a feltöltési értéket nem tudom az utorrentben feltornászni.
Lényegéban azt szeretném, hogy ami a "Rangok" részben van követelmény azt minnél elöbb elérjem, de ahoz tudnom is kellene feltöltenem, menne is néha, de van mikor a sok film kegyetlen sok helyet foglal!
Ezen szeretnék változtatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged