Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adorjant

őstag

válasz poli27 #4109 üzenetére

Nekem a képen látható 2. típusú hubok vannak,gyárilag 1A adapterekkel,szóra sem érdemes bányászatra,úgyhogy vettem 3A cuccot. Nos ez pont elbírja a 10 usb eruptert,ha le van szedve a burkolat,és venti hűti :) Hosszú távon majd meglátjuk mit mutat,de így pár nap után okés. A minerek szépen dolgoznak,átlag 335mh/s,és azt figyeltem meg,hogy mindig van egy tempójuk,vagy lassabb (333-334),és nincs hiba,vagy gyorsabb,de akkor 1% fölé megy a hibaarány :)

Most,hogy eljutottam arra a szintre,hogy stabilan megy minden,az egészet kicsit kompaktabbá akarom tenni,arra gondoltam,bepakolom az egészet egy kibelezett számítógépházba. Esetleg valaki csinált már hasonlót?

Végül,de nem utolsó sorban,köszi ignorantnak,hogy felpörgette a topikot,és nem mellesleg a korrekt üzletért is!

• Cathfaern

nagyúr

válasz poli27 #4109 üzenetére

Azért óvatosan az USB hubokkal, ugyanis hiába van külön áramforrás hozzá, nem biztos, hogy elbír annyi eruptert ahány slot van rajta... ugye erupterek felveszik a maxot, amit USB2-ről lehet. És sokszor az olcsóság jegyében alulméretezik ezeket (mert hogy a 7 slotból mondjuk 1-be úgyis egér meg bill meg pendrive megy ami nem eszik sokat). Végeredmény az lesz, hogy pl. a 7 slotból csak 4-be tudsz eruptert rakni, ha többet raksz bele, akkor 1-2 időnként leáll (vagy el se indul). USB3-as hub biztosabb ilyen téren, de az drágább is.
    Amivel konkrétan megjártam: [link]. Utólag okos az ember, mert megnézve csak 5V, 2A-es tápegység van hozzá, ami barátok közt is max 10W. Míg 5 erupter már 12,5W (7 meg már 17.5W). Azt nem próbáltam, hogy más táppal elbírna-e többet, mert inkább nem kockáztattam meg egy elsülést... szóval nem jó bármilyen USB hub eruptereknek.
    Most ilyet szereztem be (raspberry-re van kötve, ott meg csak usb2 jöhet szóba), ugye a 13 portot esélytelen kihasználni, viszont 7-et ki lehet, és legalább szellősebben is vannak. És viszi őket gond nélkül. Illetve ezeket lehet sorba is kötni, ami megint csak nem feltétlen igaz minden hub-ra.

Új hozzászólás Aktív témák