- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ignorant #3197 üzenetére
"Azt allitani, hogy a banyaszoknak erdekuk eltantoritani az uj embereket eleg nagy hulyeseg szerintem."
Mivel én ilyet nem állítottam, nem is gondolom hogy ezzel a véleményeddel vitába kéne szálljak.
Én azt állítottam (és most is fenntartom), hogy a bányászoknak az az érdekük, hogy a részesedésük ne csökkenjen.Ezzel egyet értesz?
-
bolbatiku
tag
válasz
ignorant #3197 üzenetére
Bennem is fel szokott merülni hogy egy bányásznak nem érdeke hogy más is bányásszon, úgyhogy nem kell mindent kpnek venni amit mond.
Pontosabban pont az az érdeke hogy ne bányásszanak mások, mert annál több jut neki. Valamilyen szinten közvetve lehet hogy jót tesz az árfolyamnak ha többen bányásznak, mert minél többen ismerik meg és birtokolnak pár coint, annál szélesebb körben terjedhet el, annál többen használják, úgyhogy annál nagyobb szükség is lesz rá.De mégsem hiszem hogy a bányászok nagy része tudatosan eltántorítaná az újakat csak azért hogy annyival is nagyobb részesedése maradjon a bányában, mert a paprikatermesztők is megosztják tudásukat annak ellenére hogy egy új beszállóval csak a piaci részesedésük csökken hiszen ugyanazon a piacon árulják majd a paprikát. Mégis megosztják a tapasztalataikat, amivel még előnyhöz is juttatják a konkurenciát.
De ha megkérdezel egy termesztőt hogy milyen a biznisz úgyis csak panaszkodni fog hogy mennyire nem éri meg, ez amolyan magyar mentalitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest