- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
Banano #17352 üzenetére
Ha visszaolvasol én nem biztattam a kérdezőt, hogy 0 tudással elkezdjen kereskedni, .....sőt utaltam rá, hogy gyorsan el tudja bukni az összes pénzét. Én már a 2000-es évek elejétől tőzsdéztem, a kriptóban is benne vagyok már 2 éve, de mivel a kriptó sokkal volatibilisebb ezért nem kereskedem kriptóval, csak bányászok és hodlizom. Persze tőlem aztán mindenki azt csinál amit csak akar.
Amúgy az egész játék nullszaldós, kevesen nyernek, sokan meg buknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Motoros topic
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple 100% Akku
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest