Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.e.n.k.i.
csendes tag
hello gyors help kéne!!
van egy ps2 emulátorom ( tom hogy ez nem a teljesen ebbe a topic-ba való ) és a beállításoknál kéri a bios-t és rámegyek hogy set bios directory ( sajna nem tok angolul )
kihozza a mappáimat ...sztem a a biosom nevét akarja de nem tom beírni csak a file-ok közül tudok választani .... na akkor itt az a kérdés h hol van az a bios ( elvileg az a lelke az alaplapnak ...úgyhogy sztem ez baromi nagy hülyeség de vajon melyik mappába van amit kér) ja és még vmi beírtam a keresésbe ( sajátgép ) hogy bios és ezt hozta ki :
bios1.rom
bios4.rom
oembios ( BIN file )
oembios.sig
mssmbios ( rendszer file )
netbios (rendszer file )
OEMBIOS ( biztonsági katalógus )
ezek közül melyiket adjam meg???????
Új hozzászólás Aktív témák
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- UPDATE 12.31. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest