Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Nekem kérdésem lenne srácok, a témában nem vagyok túl jártas.
Frissítettem a BIOS-t és utána nem akart elindulni a windows, gép indításakor egyből a BIOS főmenü jött be... Eltelt egy darabig mire rájöttem: UEFI-t át kell állítani CSM re, és akkor UEFI-LEGACY módban bejön a boot sorrend, és úgy minden fain.Viszont valahol olvastam, hogy ez a CSM ez régebbi dolog mint az UEFI és, hogy az jobb. Ez így van? Ha igen, mi a különbség, és miért jó UEFI vagy miért jó a CSM? És ha az UEFI jobb, hogyan tudom abban a gépet elindítani úgy, hogy ne a bios képernyő jöjjön be hanem induljon a windwos az m2-es SSD ről. (Egyébként UEFI módban UEFI Hard drive van beállítva boot elsőként, úgy nem látok külön opciót arra, hogy M2 Samsung 970 SSD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB DDR4 3200MHz
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest