Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
job-
tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem az alábbi problémával kapcsolatban.
Most jelenleg MSI A8N-SLI-FI lapot nyúzok, 4200X2, Corsair ddr 500 palitum memokkal.
Ez a lap egy konfigból érkezett hozzám, állítólagos hibajelenségek nélkül.
Mikor hozzám került, 2x512 PC3200 kit, Geil (kék bordás), ram volt benne alap órajelekkel 400MHz-en.
A problémám ott kezdődött, mikor ramot cseréltem benne és megkapta a már fen említett 500-as Corsair-eket. Beletettem, az alaplap elfogadta és ahogy kellett 400-on indultak párba.
A második indítás előtt, a bios-ba beállítottam a ramokat 500-as időzítésre és reboot.
Azóta az alaplap a ramokat csak 201 MHz-en ismeri fel, bármilyen időzítést adtam nekik, többet nem láttam 400MHz alapból indulni. A szép az, nem hogy a Corsair-el, de Geil-el, és a legegyszerűbb kingston rammal se megy azóta 200-nál többel.
Volt alaplapi reset többször, semmi változás, ha egyesével pakolom a ramokat, a 4 slot közül bermelyikbe a jelenség ugyanez.
Bios frissítés (gondolván megoldja a problémát)
A lapon 1.8 as bios volt, flopirol adtam neki egy bios ujratöltést 1.8-ról, 1.8-ra. Restart után a jelenség nem változott. Végső próbálkozásként feltettem neki egy korábbi 1.7-es biost, ezzel ugyanaz a helyzet van, így hát megakadtam a problémával.
Itt kérem segítségeteket, hátha már találkoztatok hasonló problémával és nektek sikerült orvosolni.
Véleményeiteket várom, előre is megköszönve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB DDR4 3200MHz
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest