- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cibus
senior tag
válasz
Doky586 #4643 üzenetére
Nem hinném, hogy erre élne a gari :/ biztos ilyen alól kibújnak.
Azon gondolkozom, hogy van ezen külön flash BIOS-os usb hátul, meg flash BIOS gomb, hogy tudom flashelni akár CPU ram nélkül is.
Az nem lehet, ha beüt a krach és elszáll az áram, akkor utána ezzel a flash BIOS gombbal utána újra tudom és nem lesz belőle tégla? -
AthlonXP
őstag
válasz
Doky586 #4557 üzenetére
Ki van kapcsolva a csm.
Elem kivétel egyelőre halasztva, mert ahhoz ki kell vennem a vga-t a gépből, pont alatta van az elem. Majd hétvégén, akkor több időm lesz.
Biosban bármit állítok, bekapcsolás után, mindig az EZflash menüt adja be. ESC-vel kilépek, átlép a normál bios ablakra, újabb ESC, majd indítja a windowst...
Elég idegesítő. -
abdulka1
őstag
válasz
Doky586 #4466 üzenetére
Sajnos semmiféle leírás nem volt mellette.
Ne kérdezd, hogy miért, de ha van rá lehetőség, akkor szeretem életben tartani a régi masinákat. Ezzel az a gond, hogy az eredeti (halott)Celeron 900-ra tervezett hűtése erősen köhög a T9600-al, és ezért menne bele egy szolidabb P8700, csak sajna jelenleg annyit produkál vele, hogy bekapcsol, de a monitor fekete marad, és az állapot jelző ledek alapján, nem indul a boot folyamat. -
DjSaffy
tag
válasz
Doky586 #4439 üzenetére
Nem hiszem hogy el volt piszkálva. 100% os frissítés után az automatikus újraindítás után már se kép se hang. Debug led nem világít bekapcsolásra nem reagál. CMOS reset nem segít ennél a Z490-nél nincs backup opció bios javításhoz csak a külső flash(esetleg bár ebben az esetben az sem segített: [Corrupted bios uploaded to official support page] .
-
törölt tag
válasz
Doky586 #4385 üzenetére
Hiába a beállításoknak, a proci órajele alacsonyabb lett kb 70-100Mhz-el, offsetvoltage -0.0725 re állítva mint az előzőn és semmi, ugyanúgy melegszik. Ezért szeretném a régit mert ott nem volt semmi probléma, és a gép teljesítménye is jobb volt. Üdv. (Ryzen 5800x proci van az alaplapban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest