- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Mustármag #2597 üzenetére
"Nagyobb adat mennyiség feltöltése közben jelentkezik egy fagyás, kék képernyőig nem jut el."
Ha win7, akkor ki kell kapcsolni az automatikus újraindítást, és lesz kék képernyő, rajta pedig hibakód.Azért gondoltam a BIOS-ra mert a CPU csere után jelentkezett először ez a fagyás.
Lehet szerelési hiba is (túlmelegedés, félig bedugott kábel, gyenge táp, stb.), vagy rossz az új proci. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Mustármag #2593 üzenetére
"bele került egy E8400 proci és néha rosszalkodik."
B@ssz le neki egy pofont, aztán ítéld 2 hét szobafogságra. (Ez a módszer eredményesebbnek tűnik, mert ha a biossal volna probléma, az azonos körülmények között mindig jelentkezne, nem csak néha.)"Arra gyanakszom hogy a friss BIOS megoldaná"
De ha a sejtésed hibás, akkor a nem stabil gép (vajon mit jelent jelen esetben a "rosszalkodik"?) miatt elszáll biosfrissítés közben, és egy használhatatlan alaplap lesz a végeredménye.
A proci típusát (E8400) kiírja a legelső biosképernyőn gépinduláskor? (A "pause" billentyűvel meg lehet állítani, hogy legyen idő alaposan áttanulmányozni.)"Az Asus honlapjáról leszedtem egy Afudos BIOS update tool V2.36-programot de az egyáltalán nem működik(Win7 64.bit alatt)"
Még jó, hiszen a 16bites DOS-hoz készült."Tudnátok nekem segíteni hogyan csináljam?"
Én nem javasolnám, hogy a te tudásszinteden belekezdj, de ha nem lehet róla lebeszélni, akkor a User Manual 4.1.3 pontjában le van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest