Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Mustármag
üzenetére
"Nagyobb adat mennyiség feltöltése közben jelentkezik egy fagyás, kék képernyőig nem jut el."
Ha win7, akkor ki kell kapcsolni az automatikus újraindítást, és lesz kék képernyő, rajta pedig hibakód.Azért gondoltam a BIOS-ra mert a CPU csere után jelentkezett először ez a fagyás.
Lehet szerelési hiba is (túlmelegedés, félig bedugott kábel, gyenge táp, stb.), vagy rossz az új proci. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Mustármag
üzenetére
"bele került egy E8400 proci és néha rosszalkodik."
B@ssz le neki egy pofont, aztán ítéld 2 hét szobafogságra. (Ez a módszer eredményesebbnek tűnik, mert ha a biossal volna probléma, az azonos körülmények között mindig jelentkezne, nem csak néha.)"Arra gyanakszom hogy a friss BIOS megoldaná"
De ha a sejtésed hibás, akkor a nem stabil gép (vajon mit jelent jelen esetben a "rosszalkodik"?) miatt elszáll biosfrissítés közben, és egy használhatatlan alaplap lesz a végeredménye.
A proci típusát (E8400) kiírja a legelső biosképernyőn gépinduláskor? (A "pause" billentyűvel meg lehet állítani, hogy legyen idő alaposan áttanulmányozni.)"Az Asus honlapjáról leszedtem egy Afudos BIOS update tool V2.36-programot de az egyáltalán nem működik(Win7 64.bit alatt)"
Még jó, hiszen a 16bites DOS-hoz készült."Tudnátok nekem segíteni hogyan csináljam?"
Én nem javasolnám, hogy a te tudásszinteden belekezdj, de ha nem lehet róla lebeszélni, akkor a User Manual 4.1.3 pontjában le van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest