Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Teljesen felesleges ilyennel vacakolni, csak az idejét bassza el az ember, és 90% hogy az lesz a gond amire gondoltok. Inkább egy sima 8 cm-es vagy nagyobb ventit bekéne szerelni a gépházba, ha lehet előre meg hátulra is azt jóvan, többet nem érdemes ezzel a 60 fokkal foglalkozni.
Egyébként is, inkább el kell kezdeni gyűjteni a pénzt új gépre, mert jó öreg ez már, és lassan már ha egy kicsit is játszani akar az ember, már kell egy jobb majd ennél. Vagy ha épp jön egy új oprendszer, ami kéne de már nem megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő