Új hozzászólás Aktív témák

• miezez

csendes tag

Nekem továbbra is megvan az a probléma, hogy bejövő számláknál (nem mindnél, de a legtöbbnél) nem olvassa be a számlaszámot, kézzel kellene megadnom, de nem is tudok normál számlaszámot megadni, csak BinX-es számlaszámot. Ezt csak úgy tudom megoldani, hogy létrehozok egy új partnert, és akkor már tudok banki számlaszámot megadni. De ez elég macerás, meg nem is biztos, hogy létre akarom hozni, mert csak egyszer utalok oda (pl.: netes vásárlás).
    Még abban az esetben sem sikerül mindig beolvasni a teljes bejövő számlát, ha már a partnerek között van a számla kibocsátó. Ha fizetni akarok, meg kell adni ilyen esetben is a számlaszámot (csak Binx lehet), vagy kiválasztani partnertörzsből. Ez elég macerás és kényelmetlen. Nem tudom mindenkinél így van-e, de ha egyedi hiba, ami csak nálam jelentkezik, és kapok pár tippet megoldom. Ha bug, akkor meg várok, hátha javítva lesz, mert már szinte csak a Binx-et használom, napi szinten. Ha ez megoldódik, jövök, a bejövő számlák csoportba rendezése, és együttes aláírása igényemmel, de egyenlőre ez fontosabb lenne. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés