Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shim

őstag

válasz hm #189 üzenetére

a bringáról: semmiképpen se tescót, ill. egyéb ''20ezerért összteleszkóp'' variációt vegyél. menj el egy ''szak''boltba, ott vehetsz acélvázast 40-50től, aluvázast 50-60tól, azokban bízhatsz, nem lesz velük gond. felszerelés ami kell: kesztű mindenképp, sisak se árt (gondolom nem szereted az agyvelődet a betonon látni), pumpa, pótbelső, gumijavítószett, lámpák. hálózsák szinten sztem tök8 mit választasz, csak kicsi legyen (el kell férnie), alá nem árt egy polifoam, sátor jódolog, sok sátoros kemping van, s relatíve olcsók (sátorhelyenként van a fizetésmód, tehát érdemes sokszemélyest választani, így olcsóbb), kulacs kell, különben meghalsz szomjan. én személy szerint használok még kerékpáros nadrágot, nem tudnék meglenni nélküle, sok előnye van. nem árt még egy napszemüveg sem (ez is spec. bringás legyen, a divatnapszemüvegnél ált. bejöhetnek oldalról a bogarak, kavics, stb. esőkabát jól jöhet. így most ennyi jutott eszembe, én ezekkel szoktam menni cirka 800kmes túrákra.
    az edzés attól függ mikor lesz a túra, én egy ilyen hosszú téli kihagyás után 1-1,5 hónap alatt fel tudok készülni heti 3x úszással, napi 1-2 óra bringázással, de akkor fullosan :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés