- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
King Unique #114 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a bejegyzést volt benne újdonság számomra.
-
Bogyi007
veterán
Srácok most komlyan.
Starfield? Star Citizen? Leírtam mindkét gép paramétereit, szerintetek ezeken én BÁRMIT is játszom?
Természetesen csak bizonyos mértékig nyúltam bele a beállításokba. Előtte azért kicsit karcos volt a Win 10 rajtuk, most sokkal jobb a működésük - nem született rendszergazda vagyok, de azért az átlagnál kicsit jobban értek a gépekhez, ezért is van a Linux is a gépeken.
-
Bogyi007
veterán
"A redmondi óriáscég kiemelte, hogy a Windows 10-ről 11-re való váltás ingyenes maradt."
Kb két hónapja vettem használtan Szegeden frissen telepített ThinkPad X260 notit Windows 10 Proval 4GB DDR3 rammal és 500 GB HDD-val ennél egyedül a Skylake I5 6.Gen processzor miatt visit a Win11-re váltásra tesztelő program.
Ha nem lehet majd semmiképpen sem frissíteni a gépet, akkor marad a Lubuntu Linux használata rajta, ami dual op. rendszeres mivolta miatt a gépen szintén rajta van.
Van egy asztali gépem is amin eredetileg Win 7 volt rajta amit sikeresen anno updateoltam is szintén Windows 10 Pro rendszerre - ezen szintén dual op. rendszerként a Lubuntu ott van.
A Windowsokból minden fölösleges kacat és limlom ki van gyomlálva, valamint ezen dolgokat beállítottam rajtuk, így a sebességük elfogadható mind boot valamint napi működés szinten is.
Hogy ezek után mit hoz a jövő és mi lesz ezen gépekkel? Az asztali gépen fejlesztést nem tervezek, a notin lesz biztosan Ram update és valószínűleg SSD-re is váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Most már muszáj megvásárolni az operációs rendszert a Windows 7 és 8 licenceket birtoklóknak.
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest