- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoby
tag
Nézd meg nexus vagy az unbox idevágó videóit. Az LTT pihenését gyakorlatilag az váltotta ki hogy egy startup fejlesztő elküldött neki egy demo vga hűtőt tesztelésre amire linusék arra jutottak hogy szar és visszaküldés helyett elárverezték a tesztpéldányt amiből csak az az eggy létezett. Ezzel gyakorlatilag hazavágva a garázscéget. Ez után szállt bele az összes techjutuber linusékba....
-
Az LTT botrány egy része az volt, hogy Linus nagy pofával kijelentette, mint cég, nem vállalnak semmilyen garanciát a tőlük rendelt hátizsákokra, valamint elhajtottak pár olyan vevőt is, aki hibás terméket kapott. A GN ott kiállt azért, hogy egy cég ilyet nem tehet a vásárlóval.
#2 egy feltörekvő vízhűtéses cég prototípusát, amit csak tesztre kaptak, lehúzták a review-n, valamint utána a cég kérése se küldték vissza, hanem egy aukción eladták.
#3 a híres Asus PC összeszerelős videóból a szemüveges csajt felvették gyakornoknak, de végig csak szivatták, és a saját állítása szerint zaklatták a munkahelyén. Ő írt olyanokat, hogy ez nem az a barátságos környezet ami a videókban látszik, hanem egy igazi cég.
#4 túl voltak terhelve a dolgozók, mert az LTT nem egy szakmai oldal, hanem kőkemény kapitalista cég, így mindennek tegnapra kellett készen lenni. Emiatt is gy időben a színvonaluk az átlagos/szokásos h.gymeleg szinten se érte el.Én teljesen elpártoltam a csatornától, már évekkel korábban, amikor láttam hogy csak a hülyeség fog ott menni, és a komment mezőn is jól látszott, hogy melyik IQ szintre céloznak.
A TheVR... Ha tetszik ha nem, ez a bulvár szint kell az átlag embereknek. Én a kezdeti berobbanásuk óta hallgatni se bírom őket.
-
proci985
MODERÁTOR
GNnel miota beutott a chiphiany es a regebbi contentek nem mukodnek neha elegge buvarosak. mondjuk az is igaz, hogy egy ponton en se neztem mar revieweket, ahogy korabban szoktam.
LTTnel neha furcsa a content, de a 115" TV gyakorlatilag az utobbi evek egyik legjobb gyakorlati reviewje volt highend hazimozi kijelzok teruleten, meg ha elso ranezesre nem is annak tunik. azon pl iszonyatosan erzodik, hogy mennyi tudas van mogotte.
-
Pikari
veterán
Minimálisan követtem. Engem nem érdekel, csak sokan nézik a környezetemben, ezért időnként ránézek ezekre. Ahogy értelmeztem, műbotrányok voltak, amiket a gamers nexus robbantott ki. Az egyik a teszt módszerek miatt robbant ki (valamelyik tesztben hibás módszertant használtak, és nem javították ki később), a másik meg a tipikus kirúgott alkalmazott kamu "a nekbrídek toxikus munka environmentumot csináltak" típusú műhalhé volt. A gamers nexusnak többet ártott, hogy ilyenekbe beleállt szerintem, mert komolyan rombolta a hitelét, hogy a konkurencia savazásával akart látogatókat szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BMW topik
- Suzuki topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest