- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mi köze a liberalizmushoz mindennek? azt hiszem ezen a ponton kb magadról is kiállítottad a bizonyítványt, kút-mély fogalmatlanságból......
--
20 évvel ezelőttig kétségtelenül az anandtech volt a mérvadó számomra (is), egy Tomhoz képest abszolut megbízható minőséget hoztak. Legalább arhivumként magmarad, az is valami
---
#19 CriticalHit
jaja, a mai 10-12 évesek tették tönkre az anandot
anno mi már 5 évesen a cikkeiken függtünk és szíttuk a tudás, ugyebár!!!!!!!!
te ugye napi 5 cikket elolvastál anandon az elmult években? (én nem.... TEHÁT én biztosan hibás vagyok a megszűnésben, hiszen anno viszont a ph! mellett "kezdőlapom" voltak....)---
#44 forumpista
ah, tehát nem arról van szó, hogy ma azért jobban/többet mérjük az analfabétaságot, mint amikor a társadalom nagyrésze még olvasni sem tudott?#60 Pikari
nem volt semmiféle műbalhé, tényleg több tesztet is összecsaptak/elhibáztak. aztán TERMÉSZETESEN nem sikerült azonnal jól lereagálni, de később igen, hiszen alapvetően az LTT továbbra is jóhiszemű, korrekt, "white knight" mentalitással futtatott limonádé-tech-csatorna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest