- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Egyébként nem igazán értem, hogy mi itt a lényeg. Ha valaki gyorsan akar berugni, az igyon meg egy üveg töményt, és kész. A sebesség ettől kezdve már csak attól függ, hogy milyen gyorsan tudja kortyolni az anyagot.
-
Niquis
aktív tag
Hohó, de jó topic!
Kivéve az elmaradhatatlan egymás fikázása dolgot.
Az én tippem: keverni, keverni, keverni. Minél többfajtát. Egyik, még régi időkből való tuti recept a Becherovka, sör, bor kombó tetszőleges sorrendbenHűűjjajj de ronda esték voltak ám attól.
-
Esmein
nagyúr
Ozmozisnyomás ?
Az a lényeg, hogy odabent Osmosis Jones mennyit iszik ?
-
etilin
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Bár ha tányérból eszed a sört kiskanállal akkor beüt télleg. Elvileg. Meg ha öblögetsz 1 feles pálesszal.
-
Den
veterán
ugyanmár... mennyivel van tovább a szádban a sör ha szívószállal iszod? 0,5 sec? ne viccelj már.. anyagátadás...amúgy tudtommal a felszívódás az ozmózisnyomástól függ, és a leggyorsabban az szívódik fel aminek ugyanakkora az ozmózisnyomása mint a szervezetnek (izometrikus)
-
Esmein
nagyúr
tesco gin+2 liter tonik. Fél liter tonikot meginni, bele a gin, összekeverni, aztán attól 1 órán belül ketten úgy kész lesztek mint a kalkulus kis zh.
-
tiv83us
veterán
Gyorsan K.O.-ra akarod magad tenni? Nehany izmos fajdalomcsillapito ill. nyugtato /Rivotril a leghatasosabb/ ra nehany feles tomeny, aztan enjoy.
Csak aztan legyen valaki a kozeledben aki hivja a mentoket...
Ez egy beteg topik, minnel rovidebb ido alatt minnel jobban berugni...No comment
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
Ha mond valamit az ,hogy kémiai potenciál akkor érted amit akarok mondani.
Az anyagátadás irányát nem az anyag koncentrációja határozza meg hanem a kémiai potenciálja.Tehát a szádbl kimehet az alkohol a vérerekbe gyakorlatilag 100%-ban az a néhány ezrelék elhanyagolható ami a vérben lévő koncentrációt jelenti . -
Lortech
addikt
Tyű, galgalizálásról jut eszembe. Ismeritek a countreau likőrt? Imádom, azzal tök jó galgalizálni.
De hogy ne legyek off, ha könnyen be akarsz rúgni, akkor: jó kis iható tablettás, aztán kisérőnek sör. Advanced usereknek meg jó kis tesco gazdaságos barack+bor kisérőnek (azt meg lekisérheted egy kis söröcskével).
szerk: etilin: Baudelaire lesz az.
Én is sok embertől hallottam már azt a szivószálas dolgot, de ki fogom próbálni, és beszámolok majd.
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
hmm... Csehországban és Szlovákiában még lehet kapni az eredeti összetevőkből összerakott Absinth-ot. Ígyál olyat. Magyarországon illegal...
-
-Jackson-
őstag
sörbe egy feles tequila, vagy pálesz, esetleg vodka... megiszol pár ilyen bambit és jólesz hiddel
-
twollah
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #9 üzenetére
IMHO mindegy.
Baaaaaaaaaaar... ...allitolag uvegbol utosebb.
Ki kell probalni melyik ut jobban.
Az ures sorosuveg meglenditve kelloen nagyot. -
bbazsy
őstag
Éhgyomor... Hát, sztem abból csak hányás lesz.
Whiskey... Igen, félig leinni üveget, feltölteni bomba -val, és szakadás...
Integra írt még nyáron valami cuccot, hogy sörre önteni égő valamit, az elég komolyan hangzott, meg állítólag hatása is olyan
Én megmaradok a rövid idő alatt sok bacardi, v jéger -nél, nekem az bejött...
mod: #5
Bacardi - Cola - Lime
''Fekete'' Bacardi - Áfonya
Jéger - őszibarack - 100% rostosnaracs
[Szerkesztve] -
-
pubwart
aktív tag
Cseppents a füledbe alkoholt, tisztát. A hatás nem marad el. Ugyanez van ''tüdőn'' keresztül, csak úgy nagyon mar. Maradjon csak az a cseppentés
-
Tibi_Győr
csendes tag
Na és mondjuk olyan italokkal amik még esetleg finomak is (vagy nem érezni bennük az alkoholt)
-
Tibi_Győr
csendes tag
A kérdés adott!
Mivel nem mindenki az ízéért issza az alkoholt hanem inkább a hatásáért és vannak olyanok is szép számban akik nem hajlandóak füvet szívni meg egyéb illegális dolgokat használni kíváncsi lennék kinek mik a tuti tippjei ami a könnyű berugást illeti?
Minnél rövidebb időn belül, minnél jobban...
Tudom beteg egy topic nem is én találtam ki de ha már felszínre jött kíváncsi vagyok mit mondotok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest