- Fórumok
- Monitorok
- Benq fp767
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- sziku69: Szólánc.
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
nálunk a cégnél 3 fajta TFT van, az FP767 messze a legszebb, hogy továbbmenjek ennél szebb, és homogénebb képű TFT-t nem láttam még. a 16ms-os válaszideje pedig szinte egyedülálló.
amúgy nem keverendő össze az FP767 és az FP767-12 . Ez utóbbi egy újabb típus, valódi 12ms-os válaszidővel, de testközelből még nem láttam, szóval képminőségre nem t'om milyen.
nem mellesleg az FP767 nagyon jó értékelést kapott itt a Prohardver!en is:
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=275&p=9[/L]
egyedül a design nem túl jó, de kapható fekete színben is, az talán konszolidáltabb.
azt hiszem az Acer cégből lett a Benq, legalábbis abból vált ki. -
Márton
nagyúr
Elottem 2 ilyen moncsi van, tetszik.
Bar kepminosegben, sebessegben nem eszlelem a kulonbseget az acer 1731-hez kepest. -
sailorhu
csendes tag
Még én se jöttem rá, hogy mire való, el kéne olvasni a leírást:) -
szabomarci
csendes tag
Hi!
Én is megvettem a 767-12ms-t!:)
Legfelül, kb 3mm-en kicsit fehér, totál fekete esetén, és az egész kép fentről lefelé sötétül!
Még így is jobb, mint pl a Samsung!:)
Mit tudok elérni a pixel clockkal, és a phase-val?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Bye! -
SeatZola
őstag
-
sailorhu
csendes tag
RCE-n keresztül, a Net Kft-nél.
Bruttó 135.800 Ft.
Megérte.
Még van raktáron nekik 41 db:)
Ha kell bovebb info a cég elérhetoségérol, ide írj:
sailor@freemail.hu -
SeatZola
őstag
Vettem Sulinetben egy BenQ FP767 12ms-ses TFT-t.
Raktáron volt, profin ment minden, mintha nem is Sulinet lett volna.
A moncsi? Több, mint meggyozo.
Igaz, hogy D-Sub-os, de a képe stabil, szép, pixelhiba nélkül (egyelore).
Eddig még nem volt dolgom komolyabban TFT-vel, csak itt-ott használtam, de ez a darab ahogy itt trónol az asztalon...nem lesz nehéz megszokni...
Üdv.Végűlis hol vetted meg és mennyi volt SEx-el?
-
sailorhu
csendes tag
Vettem Sulinetben egy BenQ FP767 12ms-ses TFT-t.
Raktáron volt, profin ment minden, mintha nem is Sulinet lett volna.
A moncsi? Több, mint meggyozo.
Igaz, hogy D-Sub-os, de a képe stabil, szép, pixelhiba nélkül (egyelore).
Eddig még nem volt dolgom komolyabban TFT-vel, csak itt-ott használtam, de ez a darab ahogy itt trónol az asztalon...nem lesz nehéz megszokni...
Üdv. -
sailorhu
csendes tag
Üdv,
Nagggyon sürgos lenne...
Ramirisnél volt raktáron 12ms-es BenQ?
Melyik kiskernél vetted?
Kösssszz... -
redlance
csendes tag
Hali!
a Ramirisben asszem tegnap óta lehet kapni... be is szereztem egyet... :))
éjszaka sikerült kicsit tesztelnem és nagyon elégedett vagyok! volt dolgom néhány TFT-vel, de az eddigiek meg sem közelítik...
üdv -
szabomarci
csendes tag
Hi!
Az rce hoz be BenQ cuccost! Az Fp 767 12ms most van a vámraktárban, holnap lehet megvenni, de csak a jövő héttől lesz sulinetes, mert csak holnap adják be a minisztériumhoz jóváhagyásra. Ára valamivel 140000 alatt lesz (áfával).
A régi 16ms-os 767 a tesztje alapján jobb, mint márkásabb társai! Tudtok valami tesztet az újról (12ms-es)
Üdv! -
Pháraó
tag
Egyébként köszi az eddigi segítséget is :B :)
-
Pháraó
tag
HI!
Ugy bizony! Ha minosegre vadaszaik vki akkor meg mindig erdemes mongyuk a g550-et megnezni mind aket portjan!!!
De mongyuk ha itt a tn+film-es joszagokrol beszelgetunk es Te a minosegert agocc akkor legyszives alaposan atolvasni a kovetkezo topikokat [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16387&arc=f[/L] , [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33790&arc=f[/L] meg meg egy rakas mast is pl. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=24985[/L]
udv
neduddkinem azért ,de nekem most nincs annyi időm ,h átolvassak három topicot...
szóval jó kábellel analóg jelnél el lehet érni hasonló teljesítményt ,mint DVI jelbemenetes dologgal.
Asszem egy fontos dolgot nem közöltem. Egy Radeon 9800PRO mellé lenne esetleg ilyen monitor és DVI kimenet a VGA kártyán van. -
neduddki
nagyúr
HI!
Ugy bizony! Ha minosegre vadaszaik vki akkor meg mindig erdemes mongyuk a g550-et megnezni mind aket portjan!!!
De mongyuk ha itt a tn+film-es joszagokrol beszelgetunk es Te a minosegert agocc akkor legyszives alaposan atolvasni a kovetkezo topikokat [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16387&arc=f[/L] , [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33790&arc=f[/L] meg meg egy rakas mast is pl. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=24985[/L]
udv
neduddkiHI!
Marmint Pharao termeszetesen Rad vonatkozi a 2. mondattol...
udv
neduddki -
Johnny
senior tag
Igen, erre már 12 ms-t írnak. Valóságban meg ki tudja mennyi :)
Megnéztem közben: CHS-nél biztosan nincs, Ramiris-t meg nem tudom megnézni. -
neduddki
nagyúr
HI!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
12 + 4-es a monitor (16-os), legalábbis ennyi volt írva a honlapon még novemberben.
Van belőle azóta v2-es verzió, az sokkal jobban néz ki.
Nagykerben te sehogy nem fogod kiszűrni a pixelhibákat, mert nem engedik kipróbálni.
Dsub és DVI között van olyan monitor, ahol közel semmi különbség nincs, van, ahol sok. De a FP767-esen csak Dsub van.HI!
Ujitgatnak ujitgatnak :- ))) [L]http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&Dataid=10957&GenMenu=0&ParentId=131[/L]
Csak kerdes megerkezett-e mar kis haznkba???
udv
neduddki -
Johnny
senior tag
-
Pháraó
tag
12 + 4-es a monitor (16-os), legalábbis ennyi volt írva a honlapon még novemberben.
Nagykerben te sehogy nem fogod kiszűrni a pixelhibákat, mert nem engedik kipróbálni.
Dsub és DVI között van olyan monitor, ahol közel semmi különbség nincs, van, ahol sok. De a FP767-esen csak Dsub van.tudom ,h az FP767-esen csak D-Sub van ezért kérdezősködöm ennyit...
egy jó kábellel akkor el lehet érni szinte azonos képminőséget ,mint egy átlagos DVI jelbemenettel rendelkező cuccnál? -
Johnny
senior tag
Ramirisen kívül esetleg érdemes megnézni a CHS-t is. Acerrel foglalkoznak, a Benq meg egy cég velük.
-
Pháraó
tag
HI!
nana, de ez ma ott van a #3-as masodik soraban, termeszetes aze akabel sem egeszen kozobos...:- )))
udv
neduddki
mos: felreeertesek elkerulese vetett: ami ugy ertendo, hogy egy nagyon szar dvi kabelnel lehet jobb egy nagyon megcsinalt d-sub kabel, de tobbnyire aze szebb a dvi
[Szerkesztve]a monitor akkor az analóg jelet digitálissá változtatja? ennek rosszabb a képminősége ,mint egy szimpla DVI megoldásnál?
-
Johnny
senior tag
Ez egy 12ms válaszidővel ellátott TFT-LCD monitor ,szóval FPS játékokra tökéletesen megteszi... lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
-A Ramiris-on kívül tudtok olyan nagykert ahol ilyet árulnak?
- Sajnos nem vagyok nagyon otthon TFT-LCD monitor témában úgyhogy bocs ,ha számotokra kicsit béna kérdésnek tűnik,de azért megkérdem :) : Mi a különbség D-Sub és DVI kimenet között képminőségben? Melyik jobb és miért?
-A pixelhibákat hogyan lehet kiszűrni még várálás előtt?
Köszi a válaszokat
Üdv
Pháraó12 + 4-es a monitor (16-os), legalábbis ennyi volt írva a honlapon még novemberben.
Dsub és DVI között van olyan monitor, ahol közel semmi különbség nincs, van, ahol sok. De a FP767-esen csak Dsub van. -
neduddki
nagyúr
HI!
nana, de ez ma ott van a #3-as masodik soraban, termeszetes aze akabel sem egeszen kozobos...:- )))
udv
neduddki
mos: felreeertesek elkerulese vetett: ami ugy ertendo, hogy egy nagyon szar dvi kabelnel lehet jobb egy nagyon megcsinalt d-sub kabel, de tobbnyire aze szebb a dvi
[Szerkesztve] -
Pháraó
tag
,de az analóg jellel rosszabb a képminőség ,mint digitális jelnél nem? :U
-
neduddki
nagyúr
HI!
A d-sub a vga analog jelenek atvitelere van, a dvi azert szuletett hogylegeyn egy digitalis atvitel a lcd/plazma/etc. joszagokhoz.
A DVI-I visz analaog es digitalis jelet is a DVI-D csak digitalis jelet visz tovabb!
udv
neduddki -
Pháraó
tag
HI!
Arrol nem tucc mijejn panel /gyarto/ van benne???
A dvi-nal kihagyak digital-analaog majd analog digital atlakitast ezert kevesebb macera miatt szebb kepet tud produkalni, ugye itt meg keveri arendszer a -i -d, az -i az integraltat jelent mind digitalis mind analog jel atmegy, a -d csak digitalis.
Nezessel tudod a doglott pixeleket kiszurni!
udv
neduddkiakkor a különbség D-sub és DVI között ,h a DVI az az analog jelfolyamot is tudja közvetíteni? Ezek szerint a D-sub nem? A DVI-hez tartozó kábelt analóg videokari kimenetre is rá lehet kötni? vagy hogy műxik a dolog? nem értek sajna z LCD-TFT monitorokhoz :(
-
neduddki
nagyúr
Ez egy 12ms válaszidővel ellátott TFT-LCD monitor ,szóval FPS játékokra tökéletesen megteszi... lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
- Sajnos nem vagyok nagyon otthon TFT-LCD monitor témában úgyhogy bocs ,ha számotokra kicsit béna kérdésnek tűnik,de azért megkérdem :) : Mi a különbség D-Sub és DVI kimenet között képminőségben? Melyik jobb és miért?
Köszi a válaszokat
Üdv
PháraóHI!
Arrol nem tucc mijejn panel /gyarto/ van benne???
A dvi-nal kihagyak digital-analaog majd analog digital atlakitast ezert kevesebb macera miatt szebb kepet tud produkalni, ugye itt meg keveri arendszer a -i -d, az -i az integraltat jelent mind digitalis mind analog jel atmegy, a -d csak digitalis.
Nezessel tudod a doglott pixeleket kiszurni!
udv
neduddki -
Pháraó
tag
Köszi a válaszokat
Üdv
Pháraó
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Benq fp767
- (téma lezárva)
- Most már ilyen is van: "Laptop" macskáknak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG 27BA560 27 Full HD IPS monitor Új, dobozos
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5594
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest