Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #36 üzenetére
F6-on simán tudok on the fly útvonalat tervezni az órán (nem teszek ilyet), ha letérek az előre tervezett útról, akkor a térképen nagyjából látom, hogy merre vagyok és látom merre kéne visszamennem az eredeti útvonalhoz (anélül, hogy futás közben a telefonnal kéne szórakoznom), bonyolultabb elágazásokban számomra segítség a vaktérképes navigációhoz képest. Nyilván lehet nélküle élni, de aki ismeretlen helyeken terepfut, annak szerintem jó szolgálatot tesz.
Nagyon off, de a Garmin árazásáról nekem mindig az újautó árlisták jutnak eszembe: egy random prémiumnál egy-egy tétel simán van annyi, mint egy Garmin óra. Simán elmegy 1-2 millió funkcionálisan értelmetlen dolgokra, mint nagyobb/szebb felni, sportos díszítések, extra fényezés, stb. A Garmin óra ezzel szemben legalább egy csomó valóban hasznos funkcióval bír
Új hozzászólás Aktív témák
ma LED zseblámpa, EKG és taktikai funkciók benne.
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Asztalos klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest