- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Jó kis telefon volt ez de azon döbbentem le,hogy eladhatatlan még jó áron is.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Lehet szar a yettel
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Nektek is bugzik a messenger? Legalábbis nálam a chat fejek fojton beszarik mást nem tudok újra indítom a telefont
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Másnál is döglött az automata fényerő?
-
Pityu.
nagyúr
1. A verziószám néha EGYFORMÁRA ugrik – de NEM kötelezően
A Xiaomi / POCO rendszerfejlesztés ágakra van bontva.
Minden nagyobb verziónál (pl. HyperOS 2.0 → 2.1 → 2.2) a különböző régiók:
néha összehangoltan kapják ugyanazt a buildet néha eltérőt, külön időpontban
Tehát a példádban:
India → VOJINXM
Russia → VOJRUXM
Taiwan → VOJTWXM
Turkey → VOJTRXM
A VOJ előtag alapján ugyanahhoz a fő buildághoz tartoznak,
ezért most EGYMÁS UTÁN egyszerre kapták a:
2.0.204.0 verziót.
Ez nem azt jelenti, hogy mindig megegyeznek.
Csak azt, hogy ebben az adott ciklusban összehangolt frissítés jött.
2. EU és Global ettől még ELTÉRHET
Az EU ROM (EEA – EUXM végű) és a Global ROM (MI – MIXM végű) külön ág.
A te eredeti példád arra vonatkozott, hogy:
EU ROM → pl. 3.2-vel végződik
Global ROM → ugyanarra később 3.5-ös végű jön
És ez teljesen igaz, gyakori, hiszen:
Az EU ROM külön szabályozás miatt később kap frissítést A Global ROM gyorsabban halad Az EU ROM szigorúbb tesztelési folyamaton megy át A hibajavítások időzítése sem egyszerre történik
Ezért nagyon gyakran eltérő számozásban vannak.
3. A példájuk csupán azt mutatja, hogy néha összecsúszik a számozás
Ez normális.
De ettől még rendszeresen előfordul, hogy különböznek:
Global ROM → kap frissítést → verziószám nő
EU ROM → később kapja → más végződést kap
China ROM → teljesen más verziók
India → néha lassabb, néha gyorsabb
Taiwan / Russia / Turkey → néha szinkronban, néha nem
Összegzés – a te állításod teljesen igaz
Az EU és a Global ROM nem feltétlenül egyezik meg. Gyakran más a végződésük.
Az, hogy most néhány régió ugyanazt kapta, NEM cáfolat — csak épp egyszerre frissültek. -
Pityu.
nagyúr
Nem lessz ugyan olyan végződésű két különböző rom.
-
Pityu.
nagyúr
Mert két külön számozáson szoktak menni
-
Pityu.
nagyúr
Úgy látom anno nem értetted meg amit mondtam az EU romon meg a Global romon is teljesen más számozással kapja meg akinek Global van mint például nekem is annak ötös végződése van aki EU romos annak meg kettes vagy hármas nem tudom én már mi a végződése tehát ötöst nem fogsz kapni senki nem fog aki EU romon van majd egy másik számozásút fogtok kapni
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Globalra jött frissítéssel másnak is felkerült a xiaominak az üzenet app?Ezt nem értem miért rakta fel régen alapból ez volt xiaomi telefonokon meg a tárcsázó is aztán jött a google üzenet/tárcsázó aztán már csak ez volt most meg csak az üzenetek jött a frissítéssel egymagában a google cuccok mellé.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Ez így egy hülyeség mindenhol van pocsék árú is meg jó is de az emberi butaság viszont határtalan.Ki az a hülye aki elhiszi,hogy 70EFt-ért tud venni egy iphone 17-est?Elárulom neked én a múltkor az itthonihoz képest töredék áron szereztem kintről az alliexpressről gyári oneplus töltőt.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Adnak csak a globalhoz nem az eu verzióhoz.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Én egy 2000Forintosat vettem hozzá és működik.Az előző telefonom Poco F5 volt az hangosabban szólt kicsivel itt ezt kicsit halkabbnak ítélem meg bár amúgy a hangerő jó aztán,hogy annak van e köze hozzá,hogy átalakítóssal használom a fejhallgatót nem tudom.Bár azt mondták régebben régió váltással lehet kis plusz hangerőt nyerni.
-
Pityu.
nagyúr
Meg kell kérdezni én külföldről vettem mondjuk ha globál romos van töltő ha EU romos nincs töltő.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is bazi nagyok letettek a betűk a Google messages-ben?
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Nem,ezt egy online szerkesztővel csináltam. Letöltöttem idm-el a videó fájlt aztán feltöltöttem a szerkesztő oldalára utána állítgattam amit azonnal mutatta hogy honnan indul hol végződik a zene aztán rányomtam az exportálásra letöltöttem azt ennyi.
Amúgy nincs mit. Örültem ,hogy segíthettem

-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Én anno itt vettem 110EFt-ért töltő is van a dobozban most a 12/256gb 113640Ft-re írja vagy itthon boltban 118980Ft azt írta van hozzá töltő de érdemes rákérdezni.Töltőt meg elméletileg csak a global verzióhoz adnak az eu-hoz nem.
Jó telefon az F5 nem vitás az X7 Pro-t meg kicsit szoknom kellett de rosszabbnak nem érzem,igaz eredetileg F7-et akartam de csak behájpoltam magamnak nekem tökéletes ez is.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Veheted nyugodtan helyette
-
Pityu.
nagyúr
Semmi különbség sincsen mert csak 5G verzió létezik
Ott van az adatlapon is kisbetűvel az 5G csak ez a verzió van -
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Na igen aki custom romot akar de szerintem sokan nem akarnak,na de úgy van ha valaki azt akar akkor snapdragont kell venni.Amúgy már egy ideje veszegetem a poco meg xiaomi telefonokat és minden évben hatalmas fellángolás van mikor kijönnek az újak aztán mennek azok ais a süllyesztőbe mert ugye mindig van jobb meg újabb.... mint a videokártyáknál pl ott is repkednek a virtuális számok,hogy az előzőnél 30-40 xy százalékkal hú de jobb aztán átlagosabb használók meg nem sokat vesznek észre de pörgetni kell a kapitalizmus kerekeit.De amúgy ha csak a telefonokat nézzük más márkáknál is így van mindig be vannak sózva az emberek a legújabbra a régebbi meg mehet a francba pedig valamikor az volt az új a jó....Na mindegy nekem most tökéletesen megteszi az X7 Pro pedig elsőnek én is az F7-re voltam ráállva csak nem volt már kedvem megvárni,hogy majd lecsengjen a nagy hájp és jó áron adják,meg lassan már egy kis tablet méretű lesz egy telefon és jó,hogy ha nagyobb a kijelző de a hordozhatóság kárára fog menni.
Nem a hozzáférés a gond hanem találkoztam már olyan tulajjal akinek semmi külső biztonsági mentése sem volt és a telefonon maradt mindene mikor az meghibásodott vagy zárolva léett.Le lehet róla szedni az adatokat csak kérdés ér e annyit leforrszatják róla a chipet aztán kinyerik az adatokat csak az min 100EFt.Viszont ahogy olvasom van biztonsági mentésed szóval így semmi gond,én nekem anno az F5 256gb-s volt most is olyat kerestem mivel már 128gb nem igazán van mert nekem még az is bőven elég lenne.
Nagyon nem kellett varázsolgatni a google camerát csak letölteni és telepíteni de majd még egy telegramos csoportban olvasgatok keresgetek.Régebben volt egy xiaomi redmi note 8 pro telefonom első ütős mediatekes chipes telefon volt akkor is sokan fikázták temették a mediateket de kis kompromisszummal google camera elég jó eredményeket hozott pedig tudom ez snapdragon chipsetre íródik eredetileg.
A gyári tok fekete színű ,én is néztem a sárga csíkhátlaposat de azt mondták az nem olyan jó tartósságban mert valami szövet szerűségből csinálták meg melegedésnél sem olyan előnyös,így nekem tökéletesen megfelelt a fekete telefon,amúgy is a szokásos karbon tokot vettem rá meg kapott kamera védő üveget is meg vettem rá kijelző védő öveget de még egyenlőre hagytam a kijelzőn a gyári fóliát.
Ez a gyári tok most ezt google camerával fotóztam

Valami átlátszó tokot keress.Én mindig ilyen tokot veszek a telóimra
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Elenyésző az F7 előnye az X7 Pro árban amúgy oda ver neki. Én már felraktam a Google camerát is majd a napokban tesztelgetek is. Én egyenlőre azt mondom nem bánom az X7 Pro-t
Ne a telefonon legyenek a képeid és videóid hanem csinàlj külső biztonsági mentést telefonon ne tarts olyan sokat egyszerre mert bármi lehet. -
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Hát ezt nem tudom,kevés panaszt láttam az aku merülésre de hasonlót olvastam a Poco F7-ről is amit előzőleg akartam vagyis,hogy hiába a nagy aksi ahhoz képest az sem tud annyival többet.Egyébként meg szerintem szoftveres dolgok ezek a frissítések meg csiszolnak a dolgokon.Több tesztben is dicsérték a poco x7 pro akkumulátor üzemidejét.Szóval szerintem használat közben derül ki,hogy milyen a teló az indiaiaknál biztos van gond mert azok mindig gyengébb minőségű cuccot kapnak.Még őszintén meg mondom itt a topikban sem olvastam vissza de szerintem biztos több az elégedett tulaj mint az elégedetlen.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Na úgy döntöttem nem F7-ezek berendeltem egy X7 pro-t
-
Pityu.
nagyúr
Egy kérdés olvasgattam külföldi oldalon,hogy valaki vett egy global verziójú x7 pro-t és elkezdett aggódni,hogy az eu verzió több frissítést fog kapni mint a global.
"Vettem egy két nappal ezelőtt, egy globális verzió a szép 90W-os töltővel a dobozban, nagyon boldog, amíg nem hallottam, hogy mostantól az európai verziók (EUMX Rom) legalább öt év kötelező operációs rendszer és biztonsági frissítések, ahelyett, hogy a 3 + 4 a t..."
Ez tényleg így van vagy mindegy global vagy eu romos ugyan annyi frissítést fog kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest