Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Nézd meg az E52 topikot, ott mindenki el van tőle ájulva. Mocskod drága volt számomra, fél évig spóroltam rá, szóval óvom, vigyázok rá, mégis sorra jönnek elő a gondok. A topikban meg mindenki azt hiszi, hogy dobálom, csapkodom meg fordítva beleerőltetem az USB-t.
Váltanék is a francba, ha lenne hasonló áron ilyen készenléti idővel és ilyen frankó GPS csomaggal másik készülék. Sajnos nincs, mindenki ezeket a tapicskolós szarokat hajtja.
-
yohnsee
tag
Eladó egy erős, megbízható végfok (2x550W/4Ohm), vagy cserélhető forrasztóállomásra, garis VGA-ra, egyéb PC alkatrészre.
Kép1
Kép2
Kép3Vegyétek, vigyétek! (akár darabonként is!)
-
nrbi001
senior tag
Notebook hűtőt vennék Lenovo G570hez.
-
sanzi89
addikt
Ma újabb 1 óra sorban állás a T-Mobile szervizében, harmadjára vittem vissza a csodálatos, üzleti, minőségi E52-őt.
-
geza12
aktív tag
Sziasztok!
Beszámításból marad itt egy nagyon szép állapotú ritka kivitelű Technics erősítő, esetleg ha valakit talán érdekelne.
-
ko9
addikt
A lehető legjobb hétfő reggelt mindenkinek
Valakinek nincs esetleg WiFi router eladóba? Jó lenne ha cserélhető antennás lenne, de nem feltétel.
-
fero02
nagyúr
Netalán Polai Anna? Hallottam már róla (feltéve ha róla van szó), ismerősi körben dicsérték.
Ha az itteni dokival (Dr Szabó András) nem jutok dűlőre, akkor írni fogok az elérhetőség végett.
Opp, most nézem, Ő Gyulai.
george11: akkor lehet nekem is takarnom kellene motorral? De ha bebaszom a fejem, akkor az fáj, meg lehet még hülyébb leszek.
-
fero02
nagyúr
-
george11
addikt
Ez simán lehet valami vírusszemölcs féleség is...
Nekem anno a térdemen volt, de mivel a motorbalesetnél azt a térdem tettem gazdasági totálkárra, így ugrott az a darab bőr is belőle műtétnél, és azóta béke van.
Minden rosszban van valami ténylegszar
De ettől függetlenül jó bulást neked.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest