Hirdetés
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
-
Undoroid
őstag
Ennek örülök!
A következő csalit Te dobd be!
* * *
Üdv újra itt!Már nagyon régen nem voltál itt!Valaki lenyúlhatta a profilodat,mert nem a jól megszokott válaszokat írta!
Ezen mondatodon akkorát röhögtem...
* * *
Nekem azért szerencsém volt a garancia miatt!Viszont ne tudd meg,hogy milyen herce-hurca és mennyi idő után kaptam meg a cseretápomat!
* * *
Szeva'!
Régen jártál már erre!
Engem is érdekelne a cuccod ára!Kérlek,hogy priviben írj!
* * *
Ebben azért lehet,hogy van valami...
-
Undoroid
őstag
Az remek!
Ma nem jártam arra...
Szép-szép,de szerintem valami hiányzik belőle...Bár,régen egy nagy gazos terület és egy kis krosszdomb volt a helyén!Így azért hasznosabb a terület!Azt nem tudom,hogy mi lett azzal a termálvízzel,amit azon a területen találtak?!Volt arról szó,hogy felhasználják majd...
* * *
szerk:
Uram!
Nagyon meglepődtem ma,amikor összefutottunk...
Köszi a humort!
* * *
oil!
Legalább ennyit megteszek,ha segíthetek a helyi kollégáknak!
Most erős downgrade-n vagyok VGA-irányból...Nem játszok mostanában így most egy nVidia 6200TC ' dübörög ' a gépemben!Még az is megfordult a fejemben,hogy túladok az Én VGA-kártyámon is!Elég bitang teljesítmény lapul benne és ezt
Devid_81-Őrnagy Úr is alá tudja támasztani!
-
Undoroid
őstag
-
ErikSon
tag
Üdv a totyikban!
Azzal, hogy ide írtál automatikusan elfogadtad a rád háruló feladatokat:
Íme az első:
- a soron következő hétvégén tartanod kell lakhelyeden egy házibulit, mely során meghívod a topikban előtted érkezőket. Biztosítod számukra a korlátlan ital -és nőfogyasztást (igény szerint férfiakat is szerzel a férfifalóknak, de ezt az igényt az érintettek előre jelzik nálad).
-
Dani_kp
addikt
Jaja, mikor mi csatlakoztunk, akkor még hungarotel volt, és nekünk is globonetre végződött az e-mail és minden más.
Mondjuk itt Orosházán van kihelyezve invitel, de már egy kalap kula, mivel csak hétfőn és kedden van személyes ügyintézés, a többi zárva van...teljes létszám leépítés volt ott, pedig rengetegen dolgoztak ott.Kicsit??? Egyenesen rájuk gyújtom az egész kócerájt
.
Na de lépek. Jó éjt!
-
Dani_kp
addikt
Szívesen!
Nekünk sajna, már volt 1-2 gond. Pl. anno, 1,5-2 éve 3 hétig netünk se volt!!
Szóltunk nekik... szokás szerint hülyének néztek, mint általában minden embert, aki telefonál nekik, hogy totál idióta vagyok, hogy nem tudok beállítani egy egyszerű netkapcsolatat meg biztos itt rossz valami. Szóval 3 hétig nem csináltak semmit, és a végén haverom anyja (aki ott dolgozott) kicsit rájuk nézett és kiderült, hogy náluk volt a gond.
De még csak elnézést se kértek vagy valamit, a csekket meg rendesen küldték időbe, hát azt hittem, hogy a pofám leszakad.
Aktív témák
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debian GNU/Linux
- OLED TV topic
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest