Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Hali újra mindenkinek.
Most az ügyben írok, hogy szerintem meghalt a remek is vga-m . Egyszerűen foggalmam sincs hogy mi lett vele. Játszottam a CoD4-el közbe vmit tölött a gép és szagattot mint az állat aztán egyszer cask elment a kép. Leszedtem a gép odalát kiszedtem a vga-t megnéztem, leszedtem az intel hűtőt is és nincs sehol kiégve és a mag sincs lesarkazva, szóval foggalmam sincs hogy mi a baja . Most az alaplap integrált vga-ra van kötve. Majd elmegyek 1-2 haverhoz kipóbáljuk nálluk is hogy jó e és nem csak nállam van ez a probléma. Mondjuk még arra is gondoltam hogy túl nagy a procihűtő és ezért nem illeszekedik rendesen a pci-e csatiba, de eggid nem volt vele gond, mert rendesen benne volt csak nem éppen a legegyenesebben állt. De majd nemsoká visszarakom a passzív hűtést és megnézem ugy is.
https://ingatlan.com/33821564
-
fero02
nagyúr
Nekem is volt hasonló gondom anno. Egy X550-es kártyára csináltam passzív hűtést. Utána el sem indult. Visszatettem a gyári ventit, ment hiba nélkül.
Az volt a bibi, h nagyon meghúztam a csavarokat. "Nézz bele" a kártyába, és ha kicsit hullámos a panel, akkor lazíts a csavarokon.
-
Devid_81
félisten
válasz Dr. Romano #552 üzenetére
Rendicsek
Ez a gép megy otthon vagy 2 éve szóval gond biztos nincs vele...
-
public73
senior tag
na már csak egy ilyenem maradt a lomtalanításból:
...........................................................
- Kensington USB 2.0 Bluetooth adapter
...........................................................
kell-e valakinek? -
Dani_kp
addikt
Remélem azért nem. Holnapra újra kipróbálom hátha átmeneti baja van meg elviszem haveromhoz kipróbálni is azért, mert azért nem szeretném kidobni főleg azért mert kb. 2 hete van meg és hááát nem lenne pénzem másik ilyen színtű vga-ra mégha nem is drága és nincs is olyan értéke, mert számomra eszemi értéke van meg azért a cod4-et is akadás nélkül vitte.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Hülye kérdés, de megpróbálom.
Nagy mérető, fehér vásznat tud valaki adni vagy rendelkezik olyan információval, hogy hol lehet kapni? (akár lepedő si lehet)
Átmérőre olyan 3,7m-4m-es kellene. (akinek esetleg nem menne a pontos méret kiszámítása, annak ajánlom az általános iskolai matek könyvek fellapozását )
Most átmenetileg egy ilyen van. kép1 Tökéletes lenne, csak vannak benne lila csíkok és nem eléggé nagy.
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
válasz juliabrilke #565 üzenetére
talán a textilboltban?
lehet, hogy a rocsókban is megpróbálhatod, ott is vannak ilyesmi dolgok.... -
fero02
nagyúr
Srácok!
Nincs vkinek vmi extra olcsón egy jóféle SocketA-s lapja eladó sorban?
-
public73
senior tag
válasz juliabrilke #567 üzenetére
akkor próbáld függönyből!
abból 100%, hogy van 300cm szélesség! -
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #569 üzenetére
Sok szeretettel várom a jelentkezését.
-
public73
senior tag
hátha eseteg "vizeskedni" akar!
vagy az akváriumba vízforgatónak....
thermaltake waterpump -
Devid_81
félisten
Igaza van itt a kollegának!
Van nekem egy ilyen kidobásra váró lomom
Igaz púposkodnak rajta a kondik de megy tökéletesen azééé annyi amennyi...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
littlelion21
addikt
Ezt olvastátok annak idején? [link]
juliabrilke: különösen Neked ajánlom!
Érdemes megfigyelni az avatar-választását! -
juliabrilke
veterán
válasz littlelion21 #584 üzenetére
Olvastam. Nem sokáig maradt a fórumon. (bár én rövidebb időt jósoltam neki)
Semmi extrára nem utal az avatárja. Kicsit barnább bőrrel rendelkező ember, vastag fuxal a nyakában, fülbevalóval. (és mellesleg hazudik is ) Mire kellene, hogy gondoljak?
-
public73
senior tag
no ha már itt tartunk!
egy kis hejesirás...
LOL! -
fero02
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #584 üzenetére
Ezen behaltam wazzzzee! Mekkora zsír,egy éjszaka alatt ekkora pörgést egy topikba
De télleg kissé barnább avatarokkal tolta.....hmm...ki érti ezt?[ Szerkesztve ]
...
-
Dani_kp
addikt
Nah havernál is megnéztük a vga-t és nálla se müködött...de ami érdekes hogy attól h nem adott képet járattuk benne és melegedett, maga a kari nincs repedve sehol, égésnek sincs nyoma...szóval esetleg az elképzelhető hogy "csak" a D-SUB csatlakozó nem jó ?
más....mennyiből lehetne kihozni egy core 2-es rendszert nem komoly kell hanem egy egyszerűbb, az elképzelésem:
core 2 duo e2180
1*1 gb ddr2 800 mhz ram kingmax
alaplapra meg mondjatok ti valamit hogy mi lenne alá jó, a lényeg: integrált vga, min. 2 sata, 4 db ddr2 slot, pci-e 16x és lehetőleg ATX legyen, márka háát ASUS vagy GIGABYTE elsősorba, de mást is jó csak ne legyen sz@r. Ja és persze minnél olcsóbb!! a használt is jó, de akkor legalább pár hó gari legyen rá.Hát kb. ennyi...kicsit ömlesztve van, de máshogy most nem tudtam megfogalmazni .
-
gefffry
aktív tag
Halihó mindenkinek!
Tudna nekem mondani vki egy progit, amivel gépről neten keresztül tok faxolni?
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs