Hirdetés
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz gefffry #1900 üzenetére
Semmi gond master!
Én sajnálom , hogy így kib..tak veled!
Majd tolok egy vodásat, azok ugyis belekötnek minden szarba...ugyanis az az 5gb os korlát szinte mindenütt ott van...egy nagy rakás .... az a szöveg , hogy korlátlan.
Voltam benn a cimbinél a vodába és mondta, hogy valóban pár dolognál túllépheted az 5gb ot...de ahol tudnak kicsesznek ott is az emberrel......
-
Devid_81
félisten
Hé bakker ma 2 vevőm van a CPU-ra!
This is a good business day!...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #1903 üzenetére
Igen, azt szeretném....de olyan kell ami megyeget 4 gigán is...ne is kérdezd mire nem elég a mostani CPU-m, mert fingom sincs
...
-
juliabrilke
veterán
-
Devid_81
félisten
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #1906 üzenetére
Beteszek egy linket és tessék szétnézni.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy drágábban el tudtam adni, mint ahogyan szereztem fél évre rá.
link Ez volt a realizm.
Itt meg a gép: link
Ez még az alap hűtővel volt link(a házat meg lesz@rtam nagyon, hogy milyen.
Nem volt jó a link, mert az albumlistát te nem kaphatod meg.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #1908 üzenetére
Te jó ég!
Mi a leborult szivarvége ez?
Bakkkkker ekkora VGA karival verekedni lehet!De nem a mortalba!
3dmark mennyi vóóót?Mennyin mentek az opteronok?
Mi péz volt ez össz?Villanyszámla?...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #1909 üzenetére
2,2Ghz /mag volt az alap, 2,6Ghz-ig nem morgott. Egy tyan s4881-es lap volt.
A realizm viszont játékra alakalamatlan. Tervezőkártya volt a lelkem. Utána akkor lett mellé szerezve egy 8800 GTS.
Villanyszámla annyira nem vult brutál, mert a procikra külön be lehetett kapcsolni a cool&quite módot. Nem az a bikagép volt, de szerettem nagyon. Maga a tudat 8 mag 2,6Ghz-en. Utána meg valami holland muksó vette meg az ebayen 1000€-ért. (lap+procik+sima hűtők) Most egyébként lehetne hasonlót szerezni, a procik 2,2Ghz-esek de HE verzió, tehát a felét fogyasztják egy sima procinak.
Tettem fel gyorsan még 1-2 képet.
link Itt még a realizm van és a c&q visszavette 1Ghz-re a procikat.Egyébként olyan jó érzés volt lent látni a taskbarban a 8 procit. kép2[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
public73
senior tag
na hol van már a 6 gigán szaladgáló e8200?????
-
Devid_81
félisten
Valahol Izraelben, egy tó mellett...
- Mennyiért visz át a tavon?
- 40 dollár.
- Ilyen sok? Hát ez már kizsákmányolás!
- De uram, gondolja meg, itt járt vízen Jézus!
- Hát, ilyen árak mellett nem is csodálom!...
-
Devid_81
félisten
-
juliabrilke
veterán
Szerintetek ez mennyit ér?
Inno3D 8800GT 512MB/ E6550/ 4x1024MB 800Mhz Geil black dragon / Gigabyte GA-P35C-DS3R
Eladnám ócsíny.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz juliabrilke #1921 üzenetére
Semmit.
Ingyen átveszem,h ne legyen rá gondod. -
juliabrilke
veterán
válasz littlelion21 #1922 üzenetére
Meggondolom az ajánlatodat!
Őrült projektbe kellene és ezért adnám el ajánlat esetén.
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #1921 üzenetére
VGA 30k
CPU 23k
Giga lap 20k
ramok cl4 olyan 9-10k
cl5 8kHááát most mit is mondjak....biztos vagy ebbe?
...
-
Devid_81
félisten
Mi van itt?
Éjfélkor indul az élet??
Én lassan felborulok, vagy le a fotelből...
Jóccakát nektek, a fogtündér legyen veletek!Szerk.eggelre meglesz a #2000 ?
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Reggelt!
...
-
Devid_81
félisten
Néztem ezt a térképet még anno valaki be is dobta a topikunk, nah én ott kattingattam apukám mindenhova de fingom sincs milyen pöcökkel kell megjelölni a létezési helyemet
...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #1928 üzenetére
Reggelt!
Most úgy tudom, hogy nem működik már egy ideje ez a szolgáltatás. Pedig én is odabökném magamat.
Igen, most olvasom a jobb oldalán, hogy read only módban megy, ameddig el nem készül az új motorhoz. Igazából egy ideje már csinálják, de szeritnem el lett felejtve.[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Azt a mocsok...Miskolc
[OFF]"A 11 éves anya és gyermeke jól van, a napokban hazaengedik őket a Borsod megyei kórház szülészetéről. A hírTV felvételt nem készíthetett róluk, mindketten gyermekkorúak.
Idén hasonlóan alakul a kiskorú vagy fiatalkorú anyák száma. A múlt szombaton egy 13 éves és egy 15 éves lányt szállítottak be. A napokban pedig egy 17 éves anya távozott az osztályról - a harmadik gyermekével. Az első öt hónapban hat 13 éves, nyolc 14 éves, tizenkilenc 15 éves és huszonkilenc 17 éves lány szült a megyei kórházban."[/OFF] Forrás: Hírtv
17 évesen 3 gyerek? Ott se a filmezés az esti elfoglaltság! A párommal normális fizetés mellett meg azon kell gondolkoznunk, hogy 2-3 év múlva 29 évesen lehet majd talán egy gyerekünk.
-
littlelion21
addikt
válasz juliabrilke #1930 üzenetére
Rézbőrűek...
Örülj neki, többek között a Te és a Párod fizetéséből fogjátok őket eltartani... -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #1930 üzenetére
Öhhh, izéé, napalmot mindnek!
De amúgy a : "nad öröm bódottá" ha ismerős...nah ott is volt baj elég....az is már a sokadikat termelte ki....
...
-
juliabrilke
veterán
válasz littlelion21 #1931 üzenetére
Mennyi potenciális közmunkás lesz itt. Hát igen. Meg kell majd dolgozni a segélyért.
Lesz majd sírás. -
juliabrilke
veterán
válasz moha bácsi #1933 üzenetére
Neeem. Itt azon van a hangsúly, hogy dolgozni a kell egy olyan dologért, amit eddig is megkapott simán. A gyereket meg iskolába kell járatni rendesen.
Ha nem teszi, akkor figyelmeztetés és segély csökkentés. Akkor is ez van, ha nem vállalja el a neki felkínált munkát. Ilyen feltételek mellett próbáljon a kölök verekedni a suliban vagy a szülők ellógni a munkát. KIderül majd, hogy ki akar dolgozni és ki csak magyaráz, hogy nem kap munkát. Mindig azt mondták, hogy nincs munkájuk és ezért nem dolgoznak. MOst tessék. A lehetőség adott nekik.
-
public73
senior tag
ha esetleg valaki ráfanyalodna:ocz reaper
-
juliabrilke
veterán
public73
Hét megint mit csinálsz a reaper ramjaiddal? Hát szabad ilyet csinálni?
-
public73
senior tag
válasz juliabrilke #1938 üzenetére
rájöttem (hosszas töprengés után ), hogy tök fölösleges nekem "tuningram"!!!!
7k-ért veszek kingfos ramot, a különbségből meg coolert a vga-ra!
hogy kiszámoltam, mi?
hiába!
a kereskedelmi múlt, a "boltosvéna" visszaköszön!!!! -
Devid_81
félisten
válasz public73 #1939 üzenetére
Nem is olyan régen egy Tamás nevű fickó olyat mondott , hogy ez a gép marad most egy darabig, mert így jó meg úgy jó.....
Na dobjá megy egy privel apukám, mit kell rá locsolnom az életfogytigos Corsairekre....Bakker akkor pöcs vagyok mint ide kuba...nem bírok magammal én se
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #1933 üzenetére
Bezony-bezony barátom!
Otthon (Newsnakes avagy Újkígyóson) is csak úgy gazolnak mint a huzat...én is csak lestem hogy mi ez a nagy sötétség a parkokba..azt hittem be van borulva...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #1945 üzenetére
Bele is vitt!
Még tesztek zajlanak, addig nem tudok infót kiszivárogtatni...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #1947 üzenetére
De-de arra vágyik, ezt úgy oldottam meg hogy levertem a bordát vésővel a korzákról, vékony alkoholos filcel meg ráírtam hogy kingmaksz, remélem nem tünik majd fel Tamásnak hogy véletlenül KSZ-el írtam a kingmaxot
Szerk : nem kevertem hanem LEvertem
[ Szerkesztve ]
...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest