Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz MiklosSaS #16111 üzenetére

Jajj főnök!
    Játékban nem chatelek, leszarom... UrT-ben szoktam dumálni, de ott jófejek, BF-ben annyi a köcsög, hogy legszívesebben kikapcsolnám... mondjuk nem nézem, az is valami... :DD

Láttam, h erőlködsz, azt hittem nem világos a játék célja Neked ;] :DDD
    Eléggé szopóágra raktak, szervezetlen volt a csapatunk, ott meg volt pár jó szakasz. Mieink beálltak kill-t gyűjteni, páran rohangáltunk zászlót foglalni. Senki nem rakott békát, ellenfél meg spanolt mögöttünk, szal. birkák voltunk, le is metéltek minket :B de örülök, h játszottunk végre! Obszidián izzot, mint a faszén? ;]

addamka: jah, laktam városközpontba, hajnalban lementünk a szomszéddal, 3 autónak eldobtunk vagy 5-6 parkolót. Délután jövök, nincs hely. Egyik kocsiban suttyó... Mondom ecsém, Te itt laksz? Nem az orvoshoz hozott valakit (100m kb...). Mondom akkor ott kellene parkolni. Igaz, h hó van, de tudok adni lapátot...
    Nem szólt vissza, elment... :DDD kár. :(((

Volt egy jófej, aki autókat hozott be, 2 utcával arrébb lakott, de előttünk hagyta a kocsikat, mert joban látták, h eladó... nah szomszédsrác lerendezte... esztétikai hibákkal nem az igazi azért ;] egyikre én is dobtam egy karcot, PC-t raktam volna a kocsimba, de olyan közel volt, nekinyílt az ajtó. Nem volt direkt, de utána eltűntek a kocsik (inkább a szomszéd srácnak köszönhetően ;] ).

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés