Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
nagyúr
válasz xatos3 #151632 üzenetére
Ezen biztos cuccosan szólhatott egy korabeli DOOM/UT.#151638Aljasvip: szerintem is.
2 erősebb gépen 2.1-es cuccos, 2 másik gépen meg sima sztereo USB-s! hangfalacskák.
A hangkártyák roppant változatosak, az újabbakon ALC1220/1200, a régebbieken ALC1150/880/650, stb.
Sőt, van 3 deszkám,amin nincs is hangcucc, azokba egy mezei USB-s alap hangcuccot használok, és kb. nekem tökmindegy is a meglévő hangszóróimmal.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
senior tag
Az a baj, hogy túl jó a hallásotok, ezért finnyásak lettetek a minőségre.
Én nagyon élvezem az audiofil dolgokat, hallottam pár közepesen jó rendszert, de szerencsére nem kapott el ez a láz, és a PC-n elég nekem egy kis gagyi 2.1 és egy fejhallgató.
A világ összes pénzét el lehet költeni erre (is), amit nálam most a friss jogsi szerzés után épp az autó fenntartása nyel el.@TV
Eddig akármekkora TV-t láttam, jó hangrendszerrel, nem adta vissza a moziélményt. Nem a popcorn-t rágcsáló vagy telefonozó gyökerekre gondolok természetesen.
Az IMAX képét szeretem, de a hangja nem mindig az igazi, de volt szerencsém az USA-ban beülni egy 4K projektoros és Atmos hangrendszeres moziba, az nálam a csúcs eddig. -
norbert1998
nagyúr
Szerintem a helyhiány is lehet. Pc (asztal) sok embernek kell, a helyét még tudja teremteni. De egy 5.1 rendszer sok helyet igényel, például nálam sem fér el a szobámban, viszont amit ki lehet hozni a sztereó rendszerből, azt talán közel sikerül is kihoznom. Magnat front párt egy 50W-os digitális erősítő hajtja, bőven bőven jó hangminőséggel, teljesítménnyel.
Taga is van, nappaliban hátsó háttér hangszórók
Oldalsó hátterek házi építésű hangfalak, frontok Baltlines Audio S-150F, center pedig a fenti Magnat szett centere, illetve egy Magnat sub, de kisebb teljesítményű, mondhatni, az a gyenge láncszem.De egyébként teljesen igazad van. Számtalan helyen láttam, hogy a nagy tv vagy monitor mellé konkrétan hifi sincs, nem komoly rendszer. Számtalan nagy tágas nappalit, ahol a hely ellenére a tv hangszórón keresztül jön a mozi élmény, hiába a 150 centis 4K tv. Szintúgy pc-nél, láttam nem egy olyat, ahol fülhallgató van mindössze, s ennyi. Hogy lehet úgy zenére takarítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!