Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Gyuri27 #145236 üzenetére
Most felment az ára ennek is csúnyán... nem izgat, hogyan kezel 6-8 magot használó game-t, mert olyat nem nagyon fog látni.
És eladni se fogom (mint ahogy a többit se), nem azért vettem, az értékvesztés sosem érdekelt, kereskedő sem vagyok.
Szar AMD-t meg azért vettem, mert király, pláne ha röptében megy a stream is. (és nem kell az égig OC-zni, sőt sehová sem kell feltétlen tuningolni).
Amúgy el lehetne vele még lenni, csak a stream-et nem kell erőltetni (vagy olyan kell, ami a GPU-ra támaszkodik inkább).
7700k amúgy tényleg baba CPU, de a 3600X nem került annyiba újonnan mint a 7700k használtan anno.
Szeretek kísérletezni, többféle platform is érdekel egyszerre, szóval nálam így ne keress nagyon rációt és logikát.
A garázsgépemben van a legoverkillebb CPU: Core 2 Duo T9300 - és még ez is megteszi, amire használom, netezés, google maps, YT-ről videó és zene), mind ezt 4 GB ram mellett egy GMAX3100-as IGP-vel és egy 120-as SSD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest