Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Netezős gép:
Bioszar AM2 lap
A64x2 4800+
250+500GB háttértár
Sapphire HD 4870
Kodegány "400W"Ja igen, a nagyapám fogja használni... Kb. 1 hónap és csigalassú lesz, mer' telepakolja minden szarral. Mostani gépen Chrome megnyit, 3 felesleges lap jön be pluszba, 10000 háttérben futó borzalom...
-
ViZion
félisten
Nah, kisfiam küzdelmei [link]. Volt még egy nagyobb, az gyorsan lenyomta, nagyon sokat vállaltunk
Másik kategória bajnoka volt, benéztük. De tapasztalat ez is, szerencsére jól fogadta a vereséget, bár majdnem elcsöppent pár könnycsepp. De mondtam, h nézze meg, milyen nagytól kapott ki. Megjegyzem a csapatban még egy gyerek akart barátságost, majd mikor meglátta, h nagyobb lenne akit kihívott, akkor visszalépett... Szal. a fiam odaált és kikapott (a nagyobbaktól). Százszor többre becsülöm ezt, mint ha oda sem áll, meg sem próbálja.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Ne feledjük Urak, Hölgyek, Lovagok és LoVAGINÁK
Vasárnaptól jön a téli időszámítás
Mindenkinek FPS teljes estét kívánok -
ViZion
félisten
válasz
MiklosSaS #32495 üzenetére
annyiért talán érdemes.
Nah, megjöttünk Judóversenyről, fiam 2 nyert meccsel aranyat hozott ismét
Kihívtuk a korban és súlyban is egyel-kettővel felette lévő győztest, tőlük kikapott. Szegénykém jó 4-5 kilóval (ami %-ban sok itt) könnyebb és egy fejjel kisebb náluk. Majd jövőre kapnak tőle -
MiklosSaS
nagyúr
Volna egy par oras maszekolas, csak nem tudom mit csinaljak. Aldozzam fel a szombat estemet vagy nem....3 ora munkaert kapnek 250 angol fontot a kezembe
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32486 üzenetére
Nagyon szivesen, gondoltam segitek mert jolelku es segitokesz vagyok
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32483 üzenetére
Hetfo!
-
Balathruin
veterán
válasz
Lacielvtárs #32483 üzenetére
Vége a 6 munkanapnak?
-
caindwan
aktív tag
Lehetne jobb nap is
-
MiklosSaS
nagyúr
Igaz ami igaz, szepen fejlodik az intel grafikaja. Ha igaz a skylake mar erosebb lesz mint az AMD APU-kban levo IGP.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #32479 üzenetére
Nalam is voltam szoptatasok a heten. Olyasmit kertek amit majdnem lehetetlen volt megcsinalni. Hatalmas kompromiszumokal lehetet csak.....de mar megyen. ha jol szamolom jovo het csutortokre le is tudtuk. vege a rossz alomnak!
De most orulok a hetvegenek...lehet megyek pecazni holnap....ma kocsit mosatok....stb.
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs #32478 üzenetére
már csak 2 nap a maival
ha más nem ment tönkre odabent, akkor még tudunk termelni is...
nem lennék annak a helyében, akin csattanni fog az ostor... asszem 7 számjegyű lesz a javítási költség, és nem 1-essel fog kezdődni... -
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs #32473 üzenetére
Balról jobbra, vagy jobbról balra, vagy egyszerre?
-
CJ4567
nagyúr
Jó reggelt!
Hétvége!! -
stratova
veterán
válasz
ViZion #32463 üzenetére
Ha te látnád, hogy miket NEM moderálnak ki a vonatkozó fáradt gőzös topikból elakadna a szavad... Az szerintem is beteges. Ezt poénként linkeltem, ha valakit bánt egészen nyugodtan töröltesse. Sőt akkor Csigusz legyen kedves törölje is. Nem tudom külön elbirálás alá esik-e a lokál és a fáradt gőz, de ott igen lazák a korlátok.. (ebben az esetben sajnos, kb. ketten szoktunk vitatkozni, azokkal akik szerint amit ők linkelnek normális, szerintünk meg masszívan beteges, de partalan vita így nem erőltetjük)...
-
CJ4567
nagyúr
Megvolt a lábedzés kocka módra, a rossz kormányommal játszottam Shift 2-t
-
ViZion
félisten
Nah, végigvittem a legnehezebben a Deus-Ex HR-t. Nagyszerű játék. Aki szereti a Mass Effect-et, STALKER-t, annak ez is "meglesz". Vannak AI butaságok benne, talán abban még most is a Postal a csúcs, nem vicc.
Nah, leszedem a DLC-t és megint tolom
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
stratova #32434 üzenetére
Az megvan, h valakit felfüggesztettre ítéltek gyerekeket ábrázoló erotikus rajzokért? Anime nem hatotta meg őket, holott ott a felnőtt is gyerek kinézetű. Japánban vették csak ki a gyerekpron alól a hentai, anime, manga dolgokat, a világ többi részén már bűn. Hamarosan ezt is törlik sztem. Vagy minden anime úgy fog kezdődni, h a 40 éves hősnő megtalálta a csodaszert, amitől 14-nek néz ki...
Aranyoscica: miféle az a link, rejtett?
Sasss: nem mentség, h ott is esik. Vidd szépen haza, már rohadtul unom. Minden házkörüli munkám kuka, feleslegesen buktam 2 napot.
Elvtárs Úr: gyógyír tényleg a hülye angol humor
[link]
-
caindwan
aktív tag
válasz
Shokkolo #32451 üzenetére
Nekem csíkozódni szok az egész képernyő
Szerintem csak vezeték hiba lehet. Nagyon zavaró tud lenni.
Nincs okom panaszkodásra az 5colos prestigioval
Én teljes módot használok, aztán szépen kijelölöm a mezőt
másolás+beillesztés
Sajnom sincs hogy te milyen problémáról beszélsz
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32456 üzenetére
Igen, igaz ami igaz. Mindjart vegzek a meloval, aztan mehetek kicsit maszekolni.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
Lacielvtárs #32428 üzenetére
Egy kis gyógymód
[link]
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #32450 üzenetére
Nem 480p, mert az 640x480, a tied 480x800.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Malibutomi #32454 üzenetére
jesszusom
-
Malibutomi
nagyúr
Valaki próbálja meg értelmezni hogy WTF?
-
MiklosSaS
nagyúr
Alairtam az aktakat a bankban. Kb 5 munkanap amig a tulaj megkapja a penzt...tizenot evig egy kisebb vagyok kell bevigyek havonta.
-
stratova
veterán
válasz
Malibutomi #32448 üzenetére
Xperia Pro 3,7" 480x854. Első nagyítási szinten még éppen kellemes a fórum olvasására az asztali nézet is (ezért jó, hogy nem szélesebb ez a mező). Xperia mini Pro-n (3.0" 320x480) azért megterhelőbb volt.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Balathruin #32450 üzenetére
urak, van valakinek tippje mi lehet, ha a laptop kijelzője "rebeg" ?!
felül egy ~2-3 centis sáv, meg a jobb alsó sarok?külső monitoron hibátlan, úgyhogy a vga -t kizárnám (vagy nem!?
)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Malibutomi #32448 üzenetére
4.7 col 720p jó hogy jó.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Malibutomi #32446 üzenetére
4 colon nagyon rossz(qHD felbontás), és laaaasssú.
[link] -
-
stratova
veterán
válasz
CJ4567 #32437 üzenetére
Asztali beállitást használok (vs. 3.7"). Tudod a fizikai qwerty folyománya, hogy pötyögés közben nem foglal el semennyit a megjelenített képből a szoftveres billentyűzet. Így könnyen kijelölehető a linkelésre szánt szövegrész. Feltéve, hogy a böngésző nem törli a kijelölést, amint a szövegdobozból ki"kattintva" a link-et választod (2.3.4 gyári törli, 4.04 nem).
Plan B: bepötyögöd a [ link: webcím ] megjelenítendő szöveg [ /link ] kombót szóközök nélkül. Ez megy mobil felületen is, csak ez hosszadalmas (ahogyan ékezettel írni is). -
CJ4567
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32441 üzenetére
Ezt én neveztem el, és csak Xperia P tulajoknak van ez az Android verzió, random laggokkal, multitasking bajokkal.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32439 üzenetére
Én Sony lagdroid Special Xperia P 4.1.2 Stock browsert használok
-
stratova
veterán
válasz
Lacielvtárs #32426 üzenetére
Örök érvényű aláirásodról jutott eszembe az alábbi agymenéses szösszenet, hair boner alcímmel.[link]
Galád 2.3.4-es droid, ezen a gyári böngésző nem tud rendesen linkelnimajd meglesem Dolphinnal. Ebben jobb a 4.04 gyári, csak az érezhetően lassabb Xperia pro-n. Ellehetetlenítik felhasználói élmény szempontjából a régebbi telókat az újabb rendszerek... Pedig Average Aladár számára nem hoz annyit a 4.04, hogy ilyen mértékű lassulás indokolt legyen.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32430 üzenetére
Tőlem aztán
Értelmes lett az elsö mondatod -
CJ4567
nagyúr
Fejeljétek le a billenytűt és írjátok ide mi jött ki
Telefonon:
Kg -
ViZion
félisten
válasz
Lacielvtárs #32426 üzenetére
Fastum gél is jó, vagy amit jó drágán vettem, a Jointace, ilyen glükozaminos masszázskrém.
Reggelente, óvatosan picit roppantani. Egy pár nap és kiderül melyik irányba kellene...
-
CJ4567
nagyúr
Felraktam a Smart Keyboard Protestáns, elég jónak tűnik.
Vizion: rendezzünk adományt az esőnek, hogy menjen vissza Don Sashoz Angliába. -
ViZion
félisten
válasz
Lacielvtárs #32418 üzenetére
Nekem is krónikus lumbágóm van, faja amikor beáll. Arra csak pihenés, krém, meg óvatos ropogtatás a jó -reggelente, amikor lazábbak az izmok.
-
stratova
veterán
válasz
Lacielvtárs #32418 üzenetére
Addig asszony lesz felül max most kicsit több meló jut neki
Súlyos esetben az FX-topik összedob egy (lego) csípőprotésire valót és a Barney üzemmód lép életbe (de akkor venned kell egy öltöny-pizsomát is). -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ViZion #32417 üzenetére
jaja Mester
én is úgy voltam vele hogy meg tudok csinálni mindent a ház körül, és szakad három napja az eső, így nyomom a lakás, vele együtt az ágyat, mert nem elég hogy beteg is vagyok - bár lassan jövök ki belőle - erre még a derekam is beállt, de olyan mocsok módon hogy aludni nem bírok
oda a jó szexuális derék -
ViZion
félisten
Pfff.... ezért jók az ilyen 4 napos ünnepek, az ember mindent megcsinál... erre olyan ez, mint a szájbatekert anglia
3. napja szakad, szerintem megyek csónakázni...
pfff... ehh ohh.. szakad az a rohadt eső.
Kamionos kölök: nálunk 1 fázis nem volt, de már van, mehet a gép. Biztos zé' nincs net, mert mindenki szedi le a pront a netről, amíg ingyé van
kiba....ott angliai eső, mennyél Sasshoz baZZeg, ott a helyed!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #32414 üzenetére
Miutan minden rendben lesz rakok fel fotokat.
Jo munkat aki dolgozik!
-
törölt tag
Nemtudom erdekel e valamit de egy hete kb nincs netem.
azóta haladok az itthoni munkákkal
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt!
@Miklósss: Grat! Remélem, minden rendben lesz
-
MiklosSaS
nagyúr
Megittam egy uveg bort meg ot kispohar Unicum-ot...kozben maszekolgatok. Lehet egni fog a pofam holnap
, felreszegen meg nem maszekoltam
(#32407) ViZion: kosz! 15-re de remelem 10 ev alatt meglesz.
-
MiklosSaS
nagyúr
OcskaAmcsiVerdas, Tehenke: igen nagy lepes, para is van azert. De ott az elet biztositas ha valami nem ugy jon ki ahogy szeretnem (esetleg ha korabban ugranek a koporsoba mint a hitel lejar). Kepek is lesznek csak eloszor menjen minden siman.
Nagyjabol egy 320.000 fontos hazat megveszek durvan 240.000 ert de teljesen fel kell ujitani ami meg plussz 25-35.000 fontba fog kerulni.
De majd reszletesen leirok mindent! Most van egy kis maszekolas.
-
MiklosSaS
nagyúr
Visszaigazolt a bank....zold utat kaptam a hazvasarlasra, holnap ala kell irnunk es mar utaljak is a penzt a tulajnak
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest