Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Watt25

veterán

válasz Jackal2 #9 üzenetére

Én nem akarok senkit meggyőzni, azoknak segítenék inkább, akinek már van ilyenje.
    Szóba került ugye az is, hogy milyen szar már, hogy 120m magasságban van szoftveresen limitálva...
    Ma is repültem vele. Hát basszus... Egyelőre 50m-ig mentem fel és nem akartam elhinni, hogy még a duplájára felmenne... Mármint már így is baromi magasnak tűnt, hihetetlennek tűnt, hogy egy ilyen kis leugatott szar odáig, sőt még tovább is felmegy... Lehet, én félek egyelőre túlságosan... De úgy érzem, messze vagyok még egyelőre attól is, hogy feszegessem a határait. Egyelőre baromira nem értem azokat az embereket, akik több 100m távolságba elrepülnek a drónjukkal... Nagyon tetszenek az ilyen videók a YouTube-on, de amikor ott állok a kezemben a távval és arról van szó, hogy "na, akkor most menj..." Akkor már nem olyan nagy a szám...
    Szóval, nekem ez továbbra is maximális élvezetet nyújt!
    Az eddig próbált funkciókat pedig gond nélkül tudja. Gombnyomásra hazajött, ha nem nyúlok a távhoz, akkor abban a pontban "áll", ahol hagytam, és nagyon látványos a circle me (vagy hogy hívják?) funkciója, ezt ma próbáltuk ki.
    Baromira nem bántam meg!
    Ettől függetlenül hosszú távú terv, hogy egyszer majd veszek egy Hubsan H501A-t is, mert annak a Waypoint funkciója nagyon menőnek tűnik, bár ezek után kérdés, hogy mennyire merem majd kihasználni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés