Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
visszapörgeted a voidot=a voidod fogod és átpörgeted a powerba míg a sog csupán merít belőle de pont az a lényege, hogy nem pörgeti vissza a voidod.
és mindneképp -100-al jössz ki belőle ezt jobb ha tudod.(sog voidját nem kapod vissza mert mikor bontod még aktív a hátránya)azért használják ki ekvesen mert nem elég erős+van tőle jobb.
embalemr+fof-ot korábban is nyomatták pl harvira.
csak mivel purénak kell lenni hozzá így gyengébb mint egy mezei frost vagy nature kombó shadowal. -
fantom922
aktív tag
Ez a Peti nagyon szerény
Nem baj majd én fényezem
Most már küldetésemnek tekintem.1. az itt hozzászólók közül senki sem tudja utánad csinálni ezt az épületes taktikát
2. ha sadó ellen mész és belátásod szerint ez a rangod ami most, de más szín ellen nem ez, az csak annyit jelent, hogy a sadó decked jóval gyengébb mint a többi összeállítás. Nem te vagy rosszabb játékos
Már annyit nyalizok neked, hogy felveszlek majd játékban... persze ha megengeded
A sadó mellett frosttal és naturos dolgokkal vagyok még jó...Nem tudom miért nem frostot választottam alap paklimnak védelembe sirály vagyok... és hát sadóval nem az a lényeg. Na mindegy kicsit elkalandoztam...
Remélem majd lejátszuk mi is

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SörcsaPH!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem baj majd én fényezem
Most már küldetésemnek tekintem.