Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
válasz Aethel #10824 üzenetére
Jatek kozben nyomsz egy ESC-et, majd a "Squad" menupont alatt talalod a listat, ha van szabad hely, akkor kiirja hogy pl 2/4, ha nincs hely akkor kiirja, hogy FULL. Vagy csinalsz egyet magadnak, es ott te vagy a squad leader. Ezt akkor csinlatam, amikor az utolso kihivast kellet csinalni a sisakhoz.
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Astroboy
őstag
válasz Aethel #10824 üzenetére
Ha squadban vagy, alatta lesz a "leave squad" fül. Utána bármelyik olyan squadba csatlakozhatsz, ahol van hely/nincs lezárva.
Újat is alapíthatsz nyugodtan, mivel a sok 8 bites játékos miatt nagy a squadok közötti fluktuáció(ekkora tán még sosem volt), hamar becsatlakoznak és nem leszel egyedül.Szerk: megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Aethel #10840 üzenetére
Ryzen 2600 egy kis OC-val szépen elviszi a játékot, tehát akkor a 2600X is és a Ryzen 2700(X) is.
Nyilván a min. FPS-ek alacsonyabbak, mint Intel esetén.
A 8600k bizonyos pályákon és szituációkban már kevésnek bizonyul, ezt csak átmeneti megoldásnak használnám. 8700k vagy komolyabb játékos kell már a játéknak... -
Fitzgerald
veterán
A 6 magos Coffe Lake i5 elég, a 4 magos i5 procikat viszont megeszi reggelire a játék (ez mondjuk már BF4 óta így van nagyjából).
Az Intelek most nagyon elszálltak árban, én a Ryzen 2600-at nézegetném a helyedben. DDR4 rammal is számolj ha újgenerációs procit nézel, a DDR3-at Intel vonalon csak a Skylake/Kaby Lake támogatja az elmúlt 3 évben megjelent procik közül és csak bizonyos lapokban, a Ryzen meg egyáltalán nem.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Nálam egy 4790 van a 1080 Ti melett és FHD-ban nekem is beesik az FPS 60 alá egy két szituációban sajnos .Lehet a DDR3 1600-as ramok is már kevesek mellé ,de egy évig még marad ez a konfig az biztos .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Fitzgerald
veterán
válasz Aethel #10915 üzenetére
A 8700k nagyon picit olcsóbb mint a 9700k, a játékbeli teljesítményük meg kb. ugyanaz. Én a 8700k-t venném (nekem mondjuk tökre nem kell szerencsére ilyesmin gondolkodnom most, mert 1440p-ben a 7700k-8700k-9700k játékbeli teljesítménye között csak minimális a különbség).
-
sagem
addikt
válasz Aethel #11843 üzenetére
szerk: ok, semmi, te a sima 2700-at írtad, nem az x-et.
A 2700 teljesen jó processzor, alternatívája az Intel Core i7-8700. De van "milyen cpu-t vegyek?" topik is, ha oda beírod az igényeidet, meg hogy mire kell, akkor segítenek választani[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest