Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz madgie #26363 üzenetére
Nálam sima 3.5-ös kábellel van összekötve minden. Ha alap helyzetre van állítva a hang BC-ben akkor meg alig vannak hangok és azok se valami "élethűek". Bár én is szintén megjelenés óta war tapes-ezek szóval már rég volt, hogy emlékezzek pontosan. Azt meg nehezen akarom elhinni, hogy egy Xonar nem jobb, mint az alaplapi. A mostani alaplapimnál is jobb az Au2-m. Zenehallgatás terén is.
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
Na annyit meséltetek már a megjelenítőkről, hogy nagy véletlen ide került egy 21.5colos monitor. Persze FullHD-s. Ezzel a konfiggal már kicsit visszább esett az fps. Igaz csak egy pályát toltam(a völgyben húzódó, most nem jut eszembe). Nagy közelharcoknál már lehet problémás lenne. De csak erre az estére szenderedett ide.
-
F_Zolee
veterán
Nekem tegnap volt, hogy elkezdtem lőni, be is adta a találatot majd a killcamba 100%-on elrohant.
(#26976) Taplo: minden fegyverrel elég jó a találati aránya. Én csak egy két fegyverrel tudok ilyet összelőni. De akkor is ha csak éppen pötyögtetve lövök vele.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Lehet egy szempontot nem vettetek figyelembe(bár nem hinném, hogy így lenne. ) Csak HC módban tolja és ott nem kell halomra golyót pazarolni. De ha jól rémlik CQ szerveren toltam ellene legutóbb, erős mezőny ellen is lazán 3 fölötti k/d-ja volt. Meg azt is beírtam, hogy szemből sosem lehetett lelőni. Menet közben írtam, hogy nem fog rajta a golyó...pár mp múlva jött is a kérdés tőle, hogy kin? Véletlen pont neki juthatott eszébe ez...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz F_Zolee #27089 üzenetére
-CQ +SC, elírtam.
(#27090) Taplo: de HC könnyebben el lehet érni jobb accuary-t, mert ha nem rohangál össze vissza az ellen akkor pár golyótól kiterül az ember. Pont a napokban toltam pár hc kört és az átlag 19-20%(sc-n) helyett több körön át is 28-9%-os volt nekem a találati arány.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Az össz accuary nem számít, mert össze vissza számolja a program. De az mg3-hoz visszatérve elég hamar kimaxolta. Aug-al egyetembe. Szóval neki valahogy a belerázódási szakasz kimarad, minden fegyverrel jól tolja elsőre. Na meg a T88 sniper-t még hamarabb kitolta holott annak még lassabb a tüzelési sebessége.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Egy nagy piros pont a multigaming csapatnak.
-
-
F_Zolee
veterán
A végén láttam, hogy le is késeltem a srácot. Lehet itt szakadt el a cérnája.
(#27489) Def26: lehet velem van a baj és azért szitkozódnak. Ugyanis ha látok egy ellent akkor azon vagyok, hogy lelőjem és ez sokszor sikerül is míg mások csak szenvednek egyéb okok miatt. Pl gép vagy skill. Ha csomószor leszednek engem akkor érzem, hogy nem igazán vagyok a toppon. Ezért nem másnak fogok beszólogatni.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz eugabesz #27757 üzenetére
Nekem egy hete volt, hogy Arica harbouron támadtunk, persze rush módban. Az első pontokat kiszedtük, aztán jött a második felvonás. De itt sokan csak a domb tetejéről kémlelték a tájat. Akik esetleg le tudtak osonni azokhoz meg nem tudtam joinolni. Két squad volt de mindkettő tele. Így hát egyedül próbáltam levergődni az ellen mögé. HC szerver volt azt hozzá kell tennem. Már elosontam az ellen AT állásához, hogy majd a tankjukat seggbe durrantom hátulról. Lopakodok a házban...valaki belép a squadomba...rám joinolt majd lelött, mint a szart. Persze aztán el is tűnt a szerverről a szemétládája.
-
F_Zolee
veterán
válasz rankesz #28200 üzenetére
De ha már megnézted, hogy nincs semmi rendellenesség akkor nem kell nonstop nyomatni mellette. Én ilyenkor még az ártalmatlan progit is kilövöm inkább nem is legyen ott. A sentinelt meg teljesen felesleges állandóan futtatni. Azt elég akkor indítani ha kíváncsi vagy valamire.
-
F_Zolee
veterán
válasz mackosajt #28402 üzenetére
Lehet, hogy ő de épp ez az, hogy nem mindegy milyen néven tolja az ember, mert Gyusza nem egyenlő Gyusza91-el. Stat alapján a 91es ember nem a toppba tartozik. Lehet másik acc is neki aminél működik egy szép kis wh. Tegnap ez szinte bizonyosságot nyert számomra, mert a kezdőn bujkálva(oasis) a házak között(fedezékben úgy, hogy ne lásson) csipával..mégis kiszúrt abban a pillanatban ahogy én még csak rázoomoltam. Becélozni se volt még időm. Aztán visszahúzódtam fedezékbe aztán meg még serényen lőtt véletlen pont arra amerre álltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest