Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Miért az realisztikus hogy páncélos gépágyújából ami 50kaliberes(wiki[link] 200 méterről 23 mm homogén páncéllemezt átüti), nem is kettő hanem sok találat kell a gyalogosba
-
bul07
nagyúr
Aztán lehet úgy sikerül a csalás elenni védelmük mint valamelyik előző részben(ahol még volt) hogy olyanokat is kivágtak akik nem csaltak.
Tömeges volt ha jól rémlik.
De hogy visszavonták e utána arra már nem emlékszek -
bul07
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Fegyvercsomag nem a ráaggatott mindenre gondolnak, összes dolgára skin, matrica, az a oldalán logó valami, tehát ebből a egységes Phantom szett. Ezért is néz ki mind a kettő fegyver ugyan úgy színezésre.
És nem az hogy a fegyver összes tartozékát feloldja, távcsövek, tus, tár, lövedék, ilyenekJa és amit kihagytam
Jár még ez is
-“OPERATIVE” DOG TAG
-“CRYPTIC” WEAPON CHARM , ez egy talizmán -
bul07
nagyúr
Jó de még mindig olcsóbb 10-15$(€)-ért megvenni a feloldást
És aztán játszani, mert a kezdő 25szintett, mennyi, kb 4-5óra tiszta játékidővel fel lehet oldani#2657 BerserkGuts
Már akinek
Nekem pl egy forintot se ér.
Van hogy hónapokig nem rakok semmit a fegyverre csak az alap kinézet, de más ilyen skin -el is így vagyokHa jó a játék
Én nem azért játszok hogy ilyen olyan skinbe villogjak, vagy ilyen olyan feladatok miatt.
Hanem csak a játék öröméért. Mint ahogy régen is. (cod4-be se a skin-ek miatt ment bele 2300óra, hanem mert jó volt a játék meg jó volt egyes szervereken a társasság, fú hajnali jump, mikkor idegenek egymás hátárról ugrálva próbáltak elérni helyeket amit egyedül amúgy nem lehetett elérni, de jó kis szórakozás volt sok tíz óra ment el így )
Ha jó a játék -
bul07
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Phantom Edition ezt adja
(Mert ugye a fordító marhaságra is fordítja hogy mit fog adni)
4db katona skin
25szintett felold battle pass,
2db fegyvere skin csomag
kés és abrams skin
egy katona kinézet
egy játékoskártya
egy medál és egy fegyver matrica
battle pass
L110 fegyvercsomag (ezt nem tudom pontosan mit jelent)
Katona kitűző
60perces XP bónusz kétfajtaDe biztos lesz aki egye s tételeket részletesebben leírja, vagy ha valamit rosszul írtam javít
Ha a skin-ek nem kellenek akkor semmi olyat nem ad ami megérné, vagy kis játékkal nem pótolható(25szintfeloldás) , ez a véleményem (Mert ugye mindenki a saját véleményét írja le és nem általánosan igaz)
-
bul07
nagyúr
válasz
anubis6
üzenetére
Tekerjék megtehetik, sőt még támogatom az oldalt is mert simán lehet hogy pont miattam lesz valaki tag, és akkor el tudja rejteni a hozzászólásaimat.

Inkább legyen amit át lehet tekerni, minthogy halott legyen a fórum, és vagy csak egy oldal mondandóját lehessen olvasni, mert elvan nyomva a más véleményen lévők.
Amúgy ezek a körök megvoltak a bf2042 kezdettén is, aztán lett ami lett.
Le lettek hurrogva akik kicsi kis rosszat is mertek írni, aztán....
De hátha most nem így lesz és egy tökéletes játékot raknak le, ami simán lehet.Olvasott már bárki bármit arról hogy megjelenés után mikkor jön az első tartalom hozzá, és ha igen mennyi pályát fog tartalmazni.
Esetleg nem lefizetett média munkás kérdezte már erről a fejlesztőket, és ha igen mit válaszoltak. -
bul07
nagyúr
Kép [link]
Ebből a képből valaki csinálhatna magyar feliratosat, és berakni az első hozzászólásba
Hogy miért is kérnek plusz 12.000Ft-ot (A semmiért de ez az én véleményem
)Ahogy közeleg a megjelenés pár embernek jól jönne döntéshozatalba
-
bul07
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Hú találtál két hozzászólást sok sok év alatt míg ment a bf4, és az is egy órán belül írtam. Ez igen meghajolok ellőtted
, tényleg állandóan írtam hogy gyenge a sebzés (lehet van még keress még
, sőt biztos van)A gyöngyszemed meg a sokadik DLC egyik pályája ha jól rémlik, na akkor kezdet már esni színvonal akkor tört meg náluk valami, és utána jött a lejtmenet kezdődve a BF Hardline-al
Amúgy a bf Hardline nem lett volna rossz játék, csak nem Battlefield név alatt kellet volna kiadni
Hanem mondjuk csak Hardline
Amúgy ezek nem segítenek azon hogy milyen egy adott játék, bf 2042-nél is írtam a hibákat , ami szerintem hiba és ezzel egyet lehet érteni igen vagy nem , de ott is voltak akik úgy védték az adott rész mintha életük múlna rajta, nem is értem miért, aztán a köztudat elkönyvelte bukásnak a 2042-őt.
És lehet támadni akár személyeskedni, nem veszem fel, vastag a bőröm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Maradok sőt a következő bf fórumába is leszek, sajnos sokan nincsenek már akik a BC2 fórumába nagyon aktívak voltak (Milyen jó kis veszekedések voltak, élvezet volt olvasni
) -
bul07
nagyúr
Hát ahogy a bf3-4 be tették, ott tudtak 3havonta új pályákat berakni, 4-et is, és azok általában nem kicsi pályák voltak rosszul megtervezve.
Na az tényleg új játék volt, nem abból éltek meg hogy régi pályákat beraktak, jó tudom ott is volt régi bf játékból pálya Wake Island (bf3 de volt mellette kellő számú új pálya)#2618 omfgk
Pálya szerkesztés kérdése
Ha jól megvan tervezve a pálya akkor a gyalogos ki tudja szedni a rá nézve halálos veszélyes tankot.
Normál esetben tankot tankkal vagy repülővel kell vadászni nem gyalogossal. -
bul07
nagyúr
Ha még most nem adnak hangot azok akik a járművezést szeretik, a kiadás után már teljesen mindegy lesz. És olyan bukás mint a 2042.
Akik szeretik a régi bf hangulatát, ahol volt lehetőség járművezni, volt sokfajta jármű, sokfajta élmény, azoknak igen is le kell írniuk és nem hallgatni és hagyni hogy elnyomják a szavukat.
Ha a bf3-4 vennék alapnak akkor igen sok és pláne sokfajta jármű lenne a pályákon. És eleve úgy terveznék a pályákat.Az meg hogy átmásolnak pár jó pályát a régi játékokból, nem tartós dolog.
Mert azokat a pályákat a régi játékosok örvezésig játszották és meg is unták valamennyire. Így hamar csökkenni fog az érdeklődés.Hozzanak friss új pályákat ne a régieket másolják be, mert akkor ez nem új játék lesz, hanem egy remastered játék(régi játék újrakiadása), és ezért pénzt kérni elég pofátlanság főleg ha új játékként adják ki.
#2614 omfgk
Hát nálam volt olyan hogy tankkal közvetlen mellé lőttem a gyalogosnak(lába mellé) és elfutott.

Ha eltalálom vagy a lába elé lövök akkor igen is purcanjon ki
-
bul07
nagyúr
Talán az utolsó mondat de csak annyi hogy lesz jármű, hú de meglepő
Sehol nem írnak olyat hogy a Beta pálya mérete miatt volt kevés jármű, sehol
Vagy hogy elemzik a járművekre megfogalmazott kritikákat. Kevés jármű. Túl erős a gyalogság a járművekkel szemben, úgy hogy még nincs is a gyalogosoknál az összes elhárító. Légi járművek gondjai ne is említsük. Na meg hogy a pálya se megfelelő egy jármű szempontból.Mintha a járművek csak mellékes rosszak a játékban, nem számítanak minek azok.
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ó ott csak fel kell menni egy csúcsra és felváltva lehet hol a repülő dolgokat lődözni, hol a pálya másik felén lévő páncélosokat.
Főleg ha van egy kempingelő squad társ ott fent, és mikkor kifogy a rakéta jön a öngyilkosság, újra leéledve egyből ott van a rakéták armadája
-
bul07
nagyúr
Már bocsánat milyen jogon küld ell bárki bárvova bárkit, ezen a fórumon.
Én se írom hogy aki gyalogos harcot kedveli menjen cod-ot játszani, és ne csessze szét a bf szériát azzal hogy tapsikol hogy csak a gyalogosok érvényesülésének.
Még bf1 városi pályáin is megtudták oldani hogy a tankknak legyen súlya a pályán.
Itt ennek nyoma sincs, és még nincs is benne a játékba az összes páncélos elhárító, mert akna még biztos lesz, és ki tudja még mi.
(ha marad így a városi pálya akkár a elzárt területen lévő jármű éledési pontott is meg lehetne szórni aknával, olyan kicsi a pálya)A régi jó BF-ben volt súlya a járműnek, repülőnek,(BC2, BF 3-4, még talán a BF1 és BF5 is valamenyire) most a gyalogosok nem menekülnek a páncélos előll hanem támadják, annyira nem számítanak.
És volt a pályán, nem egy és nem kettő. Persze volt gyalogos pálya is és jó is volt az, de a bf nem ezzel alapozta meg a nevét hogy csak gyalogos harc.
-
bul07
nagyúr
Conquest
Beül az ember a járműbe ha már kicsit előrébb van akkor száz felől jön a rakéta.
Na a hegyesfalus pályán meg a lenti pontok esetén a leéledő tankot is lehet lőni rakétával, a pálya szinte másik feléről. Hát kösz
És ha nincs egy "balek" aki javít a járműnek semmi esélye. És mostanra aki akarta megszerezte az ezért járó dolgot, és így már nem is javítanak.Pályák csak és kizárólag gyalogos harcnak kedveznek, nincs olyan része a pályának ahol kicsit is előnybe lenne a jármű.
És nem a egyes kivételes esetekről van szó amikkor egybites az ellenfél és rá se lőnek a járművekre, és lehet aprítani a gyalogosokat. Mert van ilyen, és akkor hú tarolt a páncélos jármű.
Légi járművek
Vicc kategória, semmi ráhatása nincs a játékmenetre
Jet vagy mifene gyalogságra nincs hatással
Helikopter se ha van aki akár egyszer is elkezd rá lőni légvédelmi rakétával, mert akkor egy gyalogos katona is eltudja zavarniÉs a pályák majd felét már láttuk
Ez így egy bf köntösbe bújtatott cod
-
bul07
nagyúr
Hogy ebben a nyomorúságban alig van jármú nem igaz.
Conquest pályákon sincs, vicc az egész
Egy egy cod így nem igazi bfRush mód még mindig nincs, bár ez is igazi cod szintű gyalogos öldöklés
-
bul07
nagyúr
Másnál sincs Rush?
Sehogy nem találom.Amúgy a rush, cod-ot megszégyenítő hentelés ezeken a kicsi pályákon.
-
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pont ez az fizet érte. És ezzel a készítőt arra ösztönzi hogy arra koncentráljon és esetleg hátrébb sorolja a plusz tartalmakat, mert abból nem lesz olyan hasznon mint skin gyártásból.
Ha senki nem venné a skinket akkor muszáj lenne a játék eladásra rámennie, tehát jó játékos csinálni, sokáig tartalommal ellátni hogy vegyék az emberek az adott játékot. -
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
És
Mint írtam én a skin és ilyeneket semmibe nem nézem, na meg úgyis jön hozzá ezer egy, és a most pluszba ráköltött 12.000Ft-os skin megy a semmikbe mert kb egy két hétig pár hónapig ha használja a karakter, hú de megérte

Akik ezért külön fizetnek azt támogatják hogy ne valós tartalmakra menjen el a erőforrás hanem ezeket gyártsák, 2042 esetén is, skin az jött hozzá de rendes tartalom az nem#1888 Mr.Csizmás
A csili villi sokszor világítós skin-re gondolsz
, vagy egy alapra.
Na de akkor azt meg pályáról pályára változtatni kellene, egyik havas, másik zöld növényes, harmadik meg homokos barna#1890 omfgk
Igen lehet olcsóbbra jön majd ki, külön az első Battlepass megvenni
-
bul07
nagyúr
válasz
Rabbit96
üzenetére
De azok is csak skin-ek, meg játékkal feloldható dolgok. Tehát ha játszik a jattékkal ugyan úgy meglesz csak kicsit később.
Én a skin-ket lehúzásnak tartom, semmi értelme(sőt van aki még vesz is(a balga), nem is értem ha valakinek sok kidobandó pénze van adományozza el jó célra, ne ilyen marhaságra)
Játszani meg fogok vele így fel lesz oldva.cikkből
[link]
You get a Battle Pass and 25 Tier Skips, additional soldier skins for Phantom Squad, a melee weapon skin, multiple weapon unlocks and cosmetics, an XP boost and an Operative Dog Tag. I’m not sure any of that is worth the additional premium you pay on top, but you may be desperate for a, uh, Death’s Head Weapon Sticker.Kimásolt rész utolsó mondatával teljesen egyetértek.
Amúgy a sok lefizetett "újságírónak" nevezet emberek és oldalak kevés helyen emelik ezt ki, hogy mennyire felesleges is a drágább verziót megvenni, félnek leírni mert még a kiadók nem viszik őket ingyen utakra, ilyen olyan kiállításokra.
Mert igen a kiállításokra nem saját pénzből mennek, hanem valamelyik cég kifizeti, és akkor legyenek nem elfogultak, és majd leírja a rosszat, hát persze.
Hogy sírtak mikkor a kovid miatt csak digitálisan voltak megtartva a rendezvények, nem tudtak ingyen utazni szép helyekre.(Az orvosok is járnak ilyenre, gyógyszergyártók fizetik) -
bul07
nagyúr
Igen mert olyan sz@r volt hogy muszáj volt lépniük, és volt amibe jobb lett és volt amibe nem.
Pl frissítésről frissítésre egyre kevesebb jármű volt a pályákon, Breakthrough módban biztos. Volt olyan pálya hogy elején két fajta heli is volt a pályán a végére talán ha egy tankot hagytak.És nem is jött hozzá rendes tartalom mikkor rájöttek hogy ebből sok pénzt nem igen fognak már behajtani.
Ez az átka ha vakon előre fizetésnek, semmi konkrét dolog nincs leírva hogy mit is vett az ember, csak egy nevet és tudja be ennyivel és bízzon a kiadóba(ha ha). Régen már fizetésnél megmondták mikkor mennyi pályát fognak még belerakni. -
bul07
nagyúr
válasz
gali777
üzenetére
Bf 6 standard verzióban benne van minden kezdő és majd megjelenő tartalom.
A drágább annyiban több hogy ad pár skint, meg felold dolgokat(amit játtékkal amúgy is fel lehet oldani). Tehát haszontalan dolgokat ad.De ha tévednék majd lesz aki kijavítson.
És pont ebből következik, ha mégse lesz olyan jó mint sokkan várják, és nem fogják venni a haszontalan skin-ket a balgák
, akkor vagy beigérnek még redes tartalmakat hogy vevőket vonzanak, vagy ejtik a játékot mint a bf 2042-őt -
bul07
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Érzésre nem kér több erőforrást mint a BF5 vagy 2042, így ha azokat toltad a gépeden akkor azt a szintet hozni fogja
Már ha megjelenésig nem rontanak rajta, hogy keljen gépet fejleszteni.
Én simán kinézem hogy háttérben megegyeznek a két részegység előállítóval, hogy rontanak rajta hogy erősebb gépet kérjen a játék(processzor és vga gyártókkal) -
bul07
nagyúr
Nem tanultok. BF-ben nincs csaló és sose volt. Csak Pro és hiper szuper játékosok vannak. Aki mást mond vagy gondol az gyenge játékos, és azért mondja hogy hú csalók.

Évről évre mindig van olyan felkapott játékos aki megbukik valamilyen játékba, és akkor egy ideig a többiek jobban figyelnek, és gyengébbre veszik amit használnak.
-
bul07
nagyúr
válasz
Rony949
üzenetére
Azt láttam hogy van állítási lehetőség hogy milyen távolságra legyen pontos.
De én hiába állítottam messzebbre nem tapasztaltam hogy akkor felé lőne, mert ugye ha feljebb állítom akkor felé kellene hogy lőjön egy közeli célpontnál. (vagy olyan kicsit ment felé hogy az nem számított)Ugyan így nem számított hogy alappal milyen távolságra lőttem(csak akkor nem találta ha nem is rá céloztam), bár az is igaz hogy olyan kicsik voltak a pályák hogy lehet azért nem számított.
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nem állítgatom, beraktam és ott van.
#1604 anubis6
Az is a pálya része, ha nem lenne az akkor visszaszámolna
És nem falon keresztül vagy bármin keresztül lehet onnan lődözni(mint metro pályán volt ilyen), ki kell állni a szélre így a támadók is leszedhetnek
Védekező oldalon pont a kempingelés a lényeg, egy jó pozíciót elfoglalni és tartani tartani tartani -
bul07
nagyúr
Breakthrough cairo maps
Ha védő oldalon vagytok és nyom a támadó akkor a harmadik résznél menjetek fel a felüljáróra és onnan védekezzetek
Nekem felment a squadom és onnan öldöstünk, két páncélost is kiszedtem azt se tudta honnan jön az áldás.
Így lehet felugrálva felmenni
Videó [link] -
bul07
nagyúr
Viszont csak 1680x1050 felbontást kell kiszolgálnia

(Nem vagyok hajlandó kidobni egy tökéletesen működő monitort, várom hogy elromoljon, de nem akar)
És érzésre több FPS-em van mint 2042-ben, olyan 70feletre tippelem, és ami lényeg nem is esik be, mert 2042-ben van hogy ingadozik
Sajnos se az EA app nem jelzi ki, se a zöldek programja még nem jelzi ki a fps-t, így pontos értéket nem tudokNa meg mikkor egy konzol annyiba kerül mint egy közép kategóriás vga, az elég furcsa dolog.
És én baleknak érezném magamat ha csak egy játék miatt ráköltenék a gépemre egy konzol árát, nem hogy több konzol árát
Bár nemrég volt hogy nézegettem hogy mennyit kellene rászánni egy nekem újabb vga-ra
Amúgy lehet azért érzik sz@rnak, mert nincs benne semmi újdonság
Semmi ami eddig még nem volt
Olyan mintha egy BF4 DLC lenne sok sok évvel később, kicsit kiherélve
BF4-ben volt sokfajta jármű itt meg csak pár van, remélhetőleg a teljes verzióban lesz sokfajta jármű akár HIMARS rakétavető többfajta rakétával.
De akár Drónok, és itt nem robot kutyára gondolok hanem irányítható robbanó drónraAmúgy én mintha most egyszer láttam volna a pályán behívható csapást.
Van valamelyik karakternek ilyen képessége?
Behívható UAV azt tudom hogy van -
bul07
nagyúr
Nem vicces
Egy az az egy kört tudtam menni és megint lefagyott pálya kilépésnélDe
ÁÁÁÁ nem feküdtem végig a jármű hátán és javítottam ész nélkül, mert úgy repkedtek a rakéták mint egy augusztus 20-ai tűzijátékon.
#1469 Memphis79
Nézd meg hogy mit mennyire használ, mondjuk Aida64 naplózás
Én ezt látom, nálam a vga az erősen korlátozó, de így is megvan a nekem kellő fps
Csak ezért a játékért nem fogok fejleszteni
-
bul07
nagyúr
Hát ez nem kicsit bosszantó
Elindítom, várakozás 180.000-ről, olyan 10perc
Indítom a Breakthrough-ot, háromszor ép hogy a vége előtt szerverre dob be, ki is lépek
Negyedjére konkrétan 1tiket van és vesztes kör, és persze a két pálya között lefagy a játék, Alt+F4 megoldja
Játék újraindít és jön a várakozás 210.000-ről
Hát kösz
Hát így kell ezt csinálni.

Megyek meglocsolom a paradicsomot míg várakozik a gép.

-
bul07
nagyúr
Battlefield™ 6 Standard Edition és Battlefield™ 6 Phantom Edition között ugye csak pár haszontalan skin a különbség?
Semmi lényeges, mondjuk plusz fegyver vagy jármű amit máshogy nem lehet megszerezni?Persze kerestem meg megnéztem mi hogy, de nehogy elnézzek valamit inkább kérdezek.
-
bul07
nagyúr
Jól kerestem hogy nem lehet előrendelni a PC verziót fizikai verzióban?
(Doboz, miegymás)Kerestem volna hogy fizikai előrendelésbe mennyi az ára, de sehogy nem találok nem digitális PC verziót.
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem tudom én vagy 20kört letoltam már de nem volt még olyan hogy a támadók nyertek, lassan statisztikailag is lehetetlen hogy egyszer se nyerjenek a támadók mikkor ott vagyok

Még ha a védők oldalán is vagyok és a játékommal hátráltatom a védekezést.

-
bul07
nagyúr
Aki Breakthrough módba szeret játszani.
Volt már hogy támadó oldal nyert, én letoltam már jó néhány kört és még nem volt olyan hogy a támadók nyertek volna, pedig egyszer volt hogy érezhető volt hogy sokkal jobb játékosok vannak a támadó oldalon de visszatartottuk őket.
Egyszerűen a támadóknak szinte semmi esélyük sincs. Talán ha tényleg annyira gyenge a védekező fél.
A városi pálya olyan kicsi hogy már szinte akkor lehet lőni a támadókat amikkor leélednek, és annyira egysíkú a pálya hogy nem lehet taktikázni, egy városi pályán miért nincs föld alatti út, mondjuk csatorna, vagy alaksor vagy egyéb ilyenek.Jármű a városi pályán szinte esélytelen
Most is volt hogy ketten hasaltunk a járművön és folyamatosan javítottuk, de annyi rakétát lőttek ki rá hogy még így is hamar szétkapták, esélye se volt visszavonulni mikkor érzékelte hogy ömlenek a rakéták.A "nagyobbik" pályán meg még rosszabb ott talán ha egyszer sikerült az első ponton átjutni
Ilyen azért nem volt semelyik előző BF részben se hogy sok sok meccs után a támadók sose nyertek, inkább a védekező oldal kicsit hátrányba(előző részekben 6:4 támadók oldalára)
Vannak még más gondok is de hátha azon még reszelnek
Hitbox lemarad már rég a fedezékbe vagyok de mégis lelőnek, bár lehet ez azért van mert ki tudja milyen ping van a szerveren, lehet ép azon a szerveren nekem van vagy 200 másnak meg 20
Na meg volt hogy rávittem a ellenséges játékosra a puskát és nem jelezte hogy él, szépen le is lőtt, hegyibe hátába voltak a hullák kis piros pötty nélkül esélytelen kiszúrni hogy ki él -
bul07
nagyúr
Csak engem szívat ez a valami, 5ből 2szer olyan körbe tesz be ami már majdnem vége, és természetesen a vesztes oldalra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg hogy mindenki sugárfegyverrel lő nem semmi
Pálya másik végébe nyíl egyenesen lehet ellőni, semmi esése nincs a lövedéknek.
Talán kicsi esése a rpg lövedékének van. -
bul07
nagyúr
válasz
Eversmann
üzenetére
Nálam volt hogy két pályabetöltés közben lett valami, semmire nem reagált, Alt+F4 lett a vége
De viszont nagyon nagy jó pont hogy az én öreg gépemen is jól fut, ha nem jobban mint a BF2042
Remélhetőleg egyik oldal se ad pénzt azért hogy megjelenésre rontsanak kicsit rajta, és hogy kelljen költeni a gépre (mind vga oldalon, mind processzor oldalon) -
bul07
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
delta force-ban sokkal de sokkal erősebb a tank

-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Hát pedig ha horda megindul vagy velük tartasz vagy megpróbálhatod pár kóborgó társaddal megállítani a másik hordát, ami nem fog menni
Amúgy milyen már hogy egyszerre lehet venni a RPG-t meg a légvédelmi rakétát
Megállok egy magaslaton, és ami jármű közelembe jön bármire lőhetek
Már csak olyan rakéta kellene ami minden külső ráhatás nélkül jó lenne földi és égi célpontok ellen, és lehetne őket aprítani.Még nem jöttem á hogy hol lehet feltölteni a járművek fegyverét.
Már volt hogy majdnem kifogyott így akkor kamikáze módba váltottam és előre mentem így szét is kaptak, így nem tapasztaltam meg még milyen ha kifogy.
De a pályán sehol nem látok töltő pont jelöléstSőt hogy lehet a járművet úgy javítani hogy ne keljen kiszállni, sőt mi van ha nem is olyan katonával vagyok ami tud javítani. Akkor hogy lehet javítani a járművet?
-
bul07
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Hát igen
De most hibája próbálná javítani a járművet előrébb, nincs esély túlélni, talán hátulra visszavonulva
Helibe is elég két rakéta, és hogy most az elterelő kb addig véd míg a gyalogos előveszi a másik rakétát kb esélye sincs a helinek, ha nem hátul a kezdője körül mozog mert akkor talánAmúgy hogy toltam kicsit conquest visszahozta a régi emlékeket(BF1-BF5), ilyen horda játék
Egyik pontról megindul a gyalogos horda a másikra, a másik csapat hordája meg másik irányba indul, kerülgetik egymást és foglalják a pontokat. Köztük meg vannak akik pontok közelébe se mennek(és persze verik a mellüket hogy mennyit ölnek) csak öldösik a lemaradókat vagy magányosokat.
Nem véletlen nem játszok már ezzel a móddal -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Rombolhatóság az rendbe van
(végre talán tudják azt amit a BC2 tudott)Bejönne ha BF3-4 szintű jármű erősség és mennyiség lenne
-
bul07
nagyúr
Hát ez nem igazi BF jelenleg
Kevés a jármű. Két pályán voltam még de ezek kicsi szűk csőpályák, conquest és breakthrough próbáltam
Járművek olyan gyengék hogy ha valaki melléköp már 20-30%-ot sebzett, nem hogy rakétával telibe lövi
Tanknak 1db gyalogos rakéta elég a majdnem 50% sebzéshez, és akkor már menekülés van. Nem is beszélve hogy száz irányból lövik a rakétákat.Repülők gyengék, és 1 légvédelmi rakéta majdnem teljes sebzés.
Ráadásul befogod helit/repülőt rálövöd, a repülő kilövi az elterelőt, de mire a gyalogos katona előveszi a következő rakétát már be is lehet fogni a és újra tüzelni rá, ami tuti találat, sőt még nagy eséllyel a harmadik rakétát is rá lehet lőni.
Éledési pontok is vicc, volt hogy előre húzódtam a mi kezdő pontunktól a pálya 2/3-ig és ahogy éled az ellenséges heli már fogtam is be és lőttem is rá a rakétát, mire eszmélt már el is találtamA városi pályán ha kicsit is előrébb húzódik a jármű már vége, breakthrough is csak jól hátulról lődözni érdemes vele mert előrébb száz irányból jön rakéta és vége is
De conquest-be is a bázisról alig jön ki a tank már egy rakéta tuti el is találja, max ha olyan gyenge a másik csapat hogy be van szorítva a kezdőjére akkor fog előrébb érni a tankRemélem jó sokat reszelnek még rajta, mert ez így inkább cod. Talán még a cod-ba is keményebbek a járművek.
Grafikai gondot nem említem mert azt még javíthatják, tank olyan remegésbe volt alattam hogy csak na.
-
bul07
nagyúr
válasz
nanofocus
üzenetére
Ha van elég jármű akkor nem kellenek ilyenek. Rakni kell a pályákra elég járművet és ennyi.
A pályákat meg rendesen meg kell csinálni, hogy a járművek ellenére a gyalogságnak is legyen esélye.
Ja csak ehhez idő meg energia és munkaidő kellene hogy rendesen kidogozzák a pályákat. -
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Úgy van sok csaló benne hogy kevés a játékos, és ha nincs is sok hamar össze lehet vele futni. Mikkor én utoljára játszottam vele szinte minden egyes alkalommal találkoztam gyanús játékossal. Mert lehet azt érezni.
-
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az van, de amúgy egyesek szerint nincs csaló csak pro játékosok és csak sírnak a játékosok hogy huj csalók

Amúgy kb ugyan az gép húzza a fejlövést mindkét esetben.
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Még jó, 2042 megjelenés után se perccel meghalt volna crossplay nélkül. Reméljük ennél azért nem lesz olyan nagy létszükséglet.
Lehet az elején én ki is fogom kapcsolni hogy a konzolosok auto aim-ja ne számítson

-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én egy ilyen emailt kaptam ma hajnalba 4órakkor[kép], simán lehet hogy fokozatosan mindenkinek küldenek értesítést
-
bul07
nagyúr
Amúgy a Steam-en valami élő van. Az tényleg élő és most játszanak vagy valami felvétel.
Egy kép a videóból
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha már kártya.
Nem kel pár játék hogy kifarmold az esetleges kártyákat, már ha nem tartod annyira becsben a fiókodat hogy mindenfajta játékot nem regisztrálsz a fiókra.
(Azt nem tudom garantálni hogy minden kulcs él még) -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha jól emlékszek még múlt nyári vásárba még ment a kártyázás. Téli meg a most nyáriba már nem volt, de lehet összefolynak és már múlt nyáron se lehetett.
Én simán összeszedtem 15-20€ még most a vége felé is, nem hogy régen, akkor megvolt a 30-40€ is.
19fiókkal toltam
-
bul07
nagyúr
válasz
pRoject22
üzenetére
Fú ez jó akkor legalább a steam-en fent lévő 25€-val olcsóbban tudom megvenni
Kár hogy már nem megy a kártyázás a téli és most a nyári vásáron se tudtam már kis pénzt csinálni
Amúgy én bajba leszek, mert szerintem nem úszom meg gépfejlesztés nélkül
Na de mára már egy VGA árából meglehet venni a legújabb konzolt. És akkor még csak a VGA ára.
Nem tudom hogy mi legyen, de a konzoltól idegenkedek -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja rémlik már hogy böngészőbe nyitogattam ha nagyon sok összegyűlt, havonta kb
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha jól rémlik BF4-ben nem voltak ilyenek (ha jól rémlik) és mégis jókat játszottam, és gondolom mások is, nem kellet ilyen olyan skin meg csilli villi narancs meg mit tudom milyen ruházat(hülye gyerekes
) hogy sok sok órán keresztül élvezni lehessen a játékot.
Talán a logo tervező volt, bár lehet az is a bf3 jött#405 Polllen
cod4
Talán a vége felé találkoztam módolt szervereken ilyen olyan színes fegyverekkel, alapba meg ha jól rémlik arany ami volt hú
De már akkor is csak röhögni lehetett rajtuk, jött az arany cuccal és hullott mint a vakolat mert annyira nem tudott játszani, csak csalózott mindenkit hú falon keresztül lett lelőve.
Mert ugye cod4-ben már falon keresztül is lehetett ölni, és azóta se tudják ezt megoldani. Közben meg olyan fegyverekkel rohangálnak a katonák hogy simán átvinné a falat. -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az már regen rossz ha valaki csak a heti dolgok miatt játszik.
Régen nem volt ilyen mégis sok száz óra játék megvolt.Ha egy játékba kellenek az ilyen játékra ösztönző dolgok régen rossz.
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Fú ez merész kijelentés volt.
Bf1 után mindig ez volt, sokan alpha béta teszt hú milyen jó lesz(persze aki már akkor rosszat írt megszólták). Aztán megjelent, és ...... Egyre rosszabb lett a széria. -
bul07
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Csak ép a link nem jó

-
bul07
nagyúr
BF1942 csak gép ellen toltam
Majd utána inkább COD vonalon toltam, cod2 majd cod4, fú sok ezer óra belement
BF2 akkor csak ilyen kikacsintás volt nekem
cod MW2 jött
Majd BC2-re váltottam és azóta csak BFbf2042
Hát muszáj volt nekik foglalkozni vele ha nem akartak olyat buktát mint Battlefield Hardline eseténÉn már nem is tudom milyen játéknak örülnék
De egy biztos a rombolhatóságon sokat kellene javítaniuk, BC2-ben volt hogy egész pályarészeket lehetett nullára rombolni
BF2042 mit lehet lerombolni, vicc kategória, megcsúfolja az előd részeketAmúgy BF1 óta megjelenésről megjelenésre ez van, na majd a következő jó lesz, és nem lett jobb
, van egy erős lejtmenet -
bul07
nagyúr
Melyik eredeti? (BF2, vagy BF4)
BF4 nagyon jó volt nem volt egysíkú lehetett rendesen támadni rajta és védekezni is, BF5-ben egy két útvonal volt és annyi nem volt meg benne a rafinéria
BF2 emlékeim homályosak, a BF2-vel nem is játszottam sokatBF 2042 a leggyengébb az összes közül
(Battlefield: Hardline-t részemről nem veszem Battlefield szériába valónak, nem is lett volna szabad Battlefield nevet ráakasztani, külön címként sokkal jobb megítélése lett volna)
Amúgy a itteni fórum hozzászólások száma is jól mutatja, a bf2042 kb fele annyira érdekelte az ittenieket mint a BF1, BF1 ~40e hozzászólás, BF5 ~30e hozzászólás, bf2042 ~19e hozzászólás, BF3 és BF4 meg 100e felett van
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tömeges volt ha jól rémlik.

, sőt biztos van)